Wkadk

Hvordan til at afvise et kys


Nogensinde været i denne klæbrig, situation, hvor din fyr ville dig, men du ikke er klar? Du vil måske føle sig så presset, at de kan gå til det, når de ikke er klar. Her er nogle enkle trin til at antyde, at du bare ikke klar.

Steps

Hvordan til at afvise et kys. Prøv ikke at afgive de forkerte signaler, hvis du ikke ønsker at være.
Hvordan til at afvise et kys. Prøv ikke at afgive de forkerte signaler, hvis du ikke ønsker at være.
 1. 1
  Prøv ikke at afgive de forkerte signaler, hvis du ikke ønsker at være. Hvis det er tilfældet, så prøv ikke at flirte suggestively eller tale om.
 2. 2
  Hvis du er ude eller på en date, og din kæreste eller veninde gør, at flytte til at kysse dig, ikke trække sig væk og skræmme dem. Bare ryste på hovedet. Hvis du trække væk de kan føle afvist. Det kan også være effektivt at bare henkastet se den anden retning eller aflede din opmærksomhed fra din partner i et par sekunder.
 3. 3
  Prøv at aflede dine partnere opmærksomhed som at holde deres hånd eller hvile dit hoved på deres skulder. Vis dem, at du kan nyde fysisk kontakt uden at kysse.
 4. 4
  Fortæl din kæreste eller veninde, som du ikke er klar til at kysse endnu. Hvis han eller hun virkelig kan lide dig, vil han eller hun respekterer dine ønsker og vent, indtil du er klar.
 5. 5
  Fortæl dem på forhånd, at du ikke kan lide at kysse. På denne måde vil de ikke forsøge at kysse dig, og hvis de gør, så de sandsynligvis ikke det værd.
 6. 6
  Smil når du siger nej, så de ikke føler sig afvist. Hvis du ikke gør de måske tror, ​​du ikke kan lide dem overhovedet.
 7. 7
  Giv dem "kinden" ved at vippe hovedet let - De vil få vink.
 8. 8
  Hvis de er for insisterende, prøv bare at fortælle dem, at du ikke ønsker at kysse endnu.
 9. 9
  Eller du kan altid bare konstant suger en slikkepind, når du er sammen med dem - det vil være i din mund, så de ikke kan kysse dig.
 10. 10
  Fortæl din kæreste / veninde, at du har en dårlig ånde. Og at han / hun sandsynligvis skal vente til et kys et øjeblik.
 11. 11
  Hvis de stadig ikke få det, og klage, så prøv at skifte emne, og lad en ende på denne uønskede diskussion.

Tips

 • Hvis du indser, at han / hun hælder i for et kys, kan du svinge det ind i et kram. dreje hovedet væk fra dem og kramme dem, smil, derefter gå væk.
 • Hvis du trækker væk, men de stadig forsøger at kysse dig, tage et skridt baglæns, og forsøge at forklare, og hvis de stadig forsøger så de er ikke det værd.
 • Hvis du allerede er kysse og du ønsker at stoppe, når din partner ikke gør, bare trække væk. Hvis de fortsætter, dreje hovedet væk fra dem.
 • Hvis du bare ikke har lyst til at kysse, fortælle dem, at du ikke føler dig meget godt eller du ikke er i humør. Dette vil holde dem fra at føle sig alt for afvist.
 • Nogle gange kan han eller hun sætte hans eller hendes hænder på dit ansigt. Dette kan være romantisk... men hvis du ikke ønsker det, ikke tillader dem at vende dit ansigt. En simpel "Nej tak" eller ryste på hovedet er bedre end at trække væk og skræmmer dem.
 • Kig i hans eller hendes øjne for omkring 3 sekunder, efter du trækker væk. Han eller hun skal få vink og stoppe.

Advarsler

 • Må ikke skubbe ham eller hende tilbage, medmindre han eller hun tvinger ham / hende selv på dig på en upassende måde.
 • Må ikke tygge tyggegummi i håb om at de ikke vil være i stand til at kysse dig, fordi det er i munden. Den person vil bare bede dig om at spytte det eller kysse dig alligevel.
 • Og hvis nogen gør, at de normalt vise sig at være lidt bestemmende eller misbrug undertiden i relationer. Ikke hele tiden, men vær forsigtig med det.