Wkadk

Hvordan til at genoptage et venskab med en lang mistet ven

Du plejede at være venner, gode venner. Du har aldrig ment at miste kontakten med ham eller hende. Men livet kom i vejen, og uger forvandlet til måneder eller måske år. Hvordan kan du gå tilbage, find din ven, og genetablere kontakt, genoptage dit venskab, eller er det endda muligt?

Det er muligt, men nogle gange kræver det lidt tid og tålmodighed.

Steps

Hvordan til at genoptage et venskab med en lang mistet ven. Kalde ham eller hende.
Hvordan til at genoptage et venskab med en lang mistet ven. Kalde ham eller hende.
 1. 1
  Find din ven. Først skal du nødt til at finde din ven, hvis du har mistet kontakten. Måske han / hun har hjem efter sin eksamen fra college, og er i en anden tilstand. Tænk hårdt om din ven, og bruger hver detalje, du kan huske at spore ham eller hende ned. Internettet er en fantastisk ressource - Hvis du kan huske et mellemnavn eller initial, det er en god start. Hvis du kan huske, hvilken tilstand han / hun var fra, starte der - det kan koste et par dollars (nogle er så billige som 10€ USD, mens de kan gå så højt som 25€ USD) - men hvor meget er det værd at har denne ven tilbage i dit liv? For flere tips, se.
 2. 2
  Tage kontakt. Det er den sværeste del. Når du har kontaktoplysninger, og du er rimelig sikker på det er den rigtige person, nå ud. Det er nemmere, hvis du har en postadresse, e-mail-konto, eller et telefonnummer. Afhængigt af den måde du forlod ting, du måske ønsker at vælge baseret på tonen i din sidste afsked:
  • Gled væk: Hvis du lige gled fra hinanden, kan du prøve den mest direkte måde at nå ud. Brug nummeret eller e-mail. Vær sikker på at du sender en e-mail med en bekræftelse af levering - en, der sender dig en meddelelse, når din e-mail er modtaget. Hvis du aldrig får en bekræftelse, er der en god chance for den e-mail-adresse er ikke godt, og du bliver nødt til at gå til Plan B - telefonen.
  • Lovede at skrive: Brug email. Send en kort bemærkning at minde din ven, hvem du er, og spørger, om du har nået den rette person. Prøv noget som: ". Jeg var på en ven-finding hjemmeside og så dit navn vil jeg sørge for jeg fik den rigtige person - vi var på svømme team sammen, er, at du, hvis det er, jeg vil bare have dig til? kender se dit navn gjorde mig straks føle så skyldige og rådne, at vi mistede kontakten -! email mig tilbage, så jeg ved, det er dig, jeg ville elske at indhente, når du har en chance " Hold det let og sjovt, og husk - ikke slå dig op alt for meget: din ven ikke holde kontakten med dig, enten! Betyder ikke s / han er ligeglad - bare det samme som dig.
  • Parted Dårligt: ​​Du havde en faldende ud og skiltes på dårlige vilkår, men du nu ønsker du kunne lappe tingene op. Denne ene er lidt tricky, men hvis du er villig til at frikende din ven for enhver skyld for, hvad der skete, falde på dit sværd og acceptere enhver dvælende skylden på dig selv, og lade fortiden bag, dine chancer for succes er gode.
   • Du kan spørge, om fortid kan være fortid: skriv en snail-mail brev først, for at lade nogen kejtethed være private: "Kære Siobhan:. Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange jeg har tænkt på dig i løbet af årene har jeg gået over vores sidste argument en million gange i mit sind, og jeg er så ked af alt, hvad der gik galt. Jeg har aldrig været i stand til at forlade dig bagefter, selvom vi skiltes så dårligt, og jeg har fortrudt det hver eneste gang Jeg har tænkt over det. du betød så meget for mig, og var sådan en vigtig, vidunderlige ven, jeg spekulerer på, hvis der ikke er nogen måde at lade fortid være fortid? Jeg savner dig, jeg elsker dig, og jeg vil have dig back - du ringe til mig eller email mig på 555-555-5555 / yobud@yahoo.com jeg håber du kan tilgive og glemme -.. jeg har, og alt hvad jeg interesserer er at se dig igen Kærlighed, Harry. "
   • Hvis nok tid har fortid, blot optræder som om intet er sket, er ofte den bedste måde. Hvis du beslutter dig for det er alt vand under broen, er det ofte er. Bare sige hej og spørge, hvad der er nyt i deres liv.
 3. 3
  Kalde ham eller hende. Giv dit brev eller e-mail mindst en uge efter levering at marinere, især hvis din afsked var ikke godt. Hvis du har hørt noget med 10 dage senere, så prøv at ringe. I tilfælde af en dårlig sidste farvel, har du sandsynligvis vil gøre bedst at ringe på et tidspunkt din ven kommer ikke til at være hjemme. Du kan derefter efterlade en jovial, kortfattet talebesked, som forhåbentlig vil overbevise din ven, at du er seriøs omkring at tage kontakt igen, og bede ham eller hende til at ringe til dig. Forslag:.!. "Hey, det er Harriet Scott, og jeg leder efter Siobhan Vahn - det er mig, Harry Jeg håber, at jeg fik det rigtige antal - hvis ikke, skal du have nogen ringe til mig på 555-555-5555 Hvis jeg ikke høre tilbage, at det er et forkert nummer, jeg vil nok bare holde på aflytning nogen, så skal du gøre lad mig vide, hvis jeg ikke har nået Siobhan. Men hvis jeg har... Siobhan, jeg savner dig, bedes du ringe mig! Kay, farvel. 555-555-5555! Call! " Det er lidt sjovt, det identificerer dig, og partiet, du forsøger at nå, efterlader dit nummer ved begyndelsen og slutningen. Dette er vigtigt - hvis de glemmer det begge gange, kan de spille din besked tilbage, vel vidende dit nummer er lige foran, og de vil ikke have at re-lytte til hele din vidtløftige. Selvfølgelig, hvis du senere får en meddelelse om, at du ikke har nået det rigtige parti, du er nødt til at starte helt fra bunden for at finde din ven igen.
 4. 4
  Give tid til din ven til at tro på dit venskab igen. Efter en lang fravær, er det svært for folk at vedhæfte, fordi de har følt smerten for tab før. Nogle gange tager det en stor indsats fra din side, og du kan føle som om du er den ene arbejder på at genoprette dit forhold alene. Det er den fare, du står overfor. Din ven kan have svært ved at stole på jeres venskab - hvad hvis han / hun genoptager forholdet, kun for at se dig tjekke igen? Lad din ven tid til at tro på din urokkelige kærlighed til ham eller hende.
 5. 5
  Slut ofte i den tidlige del af re-connect. Når du har foretaget den første kontakt, forhåbentlig tingene vil blive lettere. Nogle venskaber genoptage let, som hvis der var aldrig en pause. Nogle tager arbejde, og du kan fornemme, at din ven er bevogtet, når du taler, ikke fortæller dig alt. Det er okay. Især hvis dette er tilfældet (en bevogtet ven), tilsluttes ofte. Ring en gang om ugen - find ud af, hvad der er en god tid, når han eller hun kan chatte lidt. Hvis han / hun har 10 minutter, chat i 10 minutter. Hvis han / hun har en time, chat i en time. Gøre tid til at genetablere den tillid, du engang havde i hinanden.
 6. 6
  Gør kontakt regelmæssigt. Få ind i en rytme, kan du både tillid som ugerne og månederne går videre. E-mail bare for at sige, at du tænker på ham eller hende, med nogle lidt joke eller noget. Ring hver måned, mindst. Få sammen, hvis du bor i nærheden. Ven ham eller hende på din favorit social networking site (MySpace, Facebook, etc.), og bogføre de seneste billeder. Deling af dine liv regelmæssigt vil holde dit venskab afgørende når du har fundet hinanden igen.

Tips

 • Tøv aldrig med at opdrage og står over for problemer, du engang havde - men ikke argumentere om disse problemer.
 • Gå til en film, gå til kaffe, gå til en aftale sammen - uanset hvad gang din ven kan gøre for at tilbringe sammen med dig, så gør det, uanset hvor akavet du kan føle om det i første omgang.
 • Aldrig med at lade problemer fra fortiden forblive i fortiden. Når du har erkendt dem og talte om dem lidt, så lad dem gå.
 • Handle som alt er normalt, fint, og vidunderlige. Snart, bare gå gennem beslutningsforslag af følelse afslappet med din ven, vil hjælpe dig virkelig og virkelig føle sig afslappet og let sammen igen. Det vil tage nogen tid, afhængigt af sagen.

Advarsler

 • Må ikke opkog gamle problemer med et øje til at få din ven til sidst indrømme, at det ikke var dig, der var forkert. Det vil ikke fungere. Din ven har levet uden dig al den tid - Hvis du viser sig at være et ryk ved at bringe op junk bedre usagt, vil han / hun dumpe dig hurtigt, og alt dette indsats vil have været for ingenting.