Wkadk

Hvordan til at bryde op med din kæreste over telefonen

Breaking up over telefonen kan være hårdt. Ved hjælp af denne piges råd, lære at gøre det uden nogen hard feelings.

Steps

Hvordan til at bryde op med din kæreste over telefonen. First off, kan du ønsker at give sine hints ved måske ikke at tale med hende over IM og ikke besvare hendes opkald.
Hvordan til at bryde op med din kæreste over telefonen. First off, kan du ønsker at give sine hints ved måske ikke at tale med hende over IM og ikke besvare hendes opkald.
 1. 1
  First off, kan du ønsker at give sine hints ved måske ikke at tale med hende over IM og ikke besvare hendes opkald. Men stadig være rart.
 2. 2
  Derefter beslutte, hvorfor du ønsker at dumpe hende. Er det fordi hun flirter med andre fyre for meget? Måske hun er alt for alvorligt?
 3. 3
  Når du har besluttet, hvorfor du ikke kan lide hende, så tænk at tale med hende om det. Ønsker du at tale med hende om det og se, om hun kan ændre en bit? Eller har du bare ikke ønsker at gå ud med hende? Hvis du stadig ønsker at gå ud, så stop læsning, men hvis du ikke gør det, så læs videre.
 4. 4
  Nu, hvis du virkelig ikke ønsker at gå ud med hende, beslutte, hvad du vil sige. Hvis hun er for klæbende og alvorlige sige, "jeg er ikke rigtig sikker på, om jeg er klar til sådan et seriøst forhold. Jeg ønsker ikke at såre dig, men jeg ønsker ikke dette for at trække på."
 5. 5
  Få op fra din røv og gå tale med hende.
 6. 6
  Bryd op og ser virkelig ked af, at du er nødt til at gøre det, ingen grund til at forårsage unødig smerte.
 7. 7
  Må ikke gå ud med nogen lige efter eller sige "åh jeg dumpede dig, fordi jeg kan lide en anden." Det vil skade hende.
 8. 8
  Endelig, når du beslutter dig du kommer til at dumpe hende, fortæl hende "Jeg kan virkelig godt lide dig, men jeg er ikke sikker på, at vi er beregnet til at være sammen". Hvis hun græder eller bliver ked af, trøste hende i en vens slags måde

Tips

 • Som altid, være venlig og blid, og ikke at nævne classy.
 • Må ikke være ondt eller irriterende efter en breakup, og det kan virkelig være sårende.
 • Sig du vil stadig være venner, hvis du er sikker på at du mener det.

Advarsler

 • Forvente, at hun ikke bare ønsker at være venner, efter at du dumpe hende. Hun kan være så ked af at hun aldrig vil have noget at gøre med dig igen.
 • Du kan ikke ændre dit sind efter at du har dumpet hende. Hvis du savner hende bagefter, så det var din fejl, med mindre hun vil have dig tilbage, du kan ikke have hende tilbage.

Ting du behøver

 • En pige.
 • Instant Messenger
 • Mobiltelefon / mobiltelefon