Wkadk

Hvordan til at bryde op med din kæreste, hvis du er forelsket i ham

Bryde op med en, du elsker kan være svært, men med den rette indstilling og en masse selvtillid, vil du være i stand til at brænde ild ud.

Steps

Hvordan til at bryde op med din kæreste, hvis du er forelsket i ham. Sæt dig ned i et roligt sted, og fjerne alle distraktioner.
Hvordan til at bryde op med din kæreste, hvis du er forelsket i ham. Sæt dig ned i et roligt sted, og fjerne alle distraktioner.

Overbevisende selv

 1. 1
  Sæt dig ned i et roligt sted, og fjerne alle distraktioner. Dette omfatter at slukke telefonen, computeren, tv osv. Du ønsker plads og en tavs stemning, for dine tanker til at behandle tydeligt. Vær sikker ingen vil afbryde dig, især din kæreste.
 2. 2
  Skriv ned din kærestes fejl og grunden (e), hvorfor du nødt til at bryde op med ham. Ingen tvivl om det kan være svært, men hvis du kommer ned dine grunde ned på papir, det gør det lettere at overbevise dig selv, du har brug for at komme igennem med dette.
  • Brainstorm. Nedskrive noget, der kommer til dit sind. Undgå at skrive om hans positive side, da dette kun vil gøre det sværere for dig. Dette er ikke et essay skal afleveres, og det helt sikkert ikke til at være en perfekt papir.
  • Må ikke være bange for at skrive ned, hvor du virkelig føler dig om din kæreste. Dette er din skriftligt og ingen andre vil se dette bortset fra dig, med mindre hvis du viser det til nogen.
 3. 3
  Kig over din skriftligt. Læs dine grunde til at skulle bryde op med ham, og fortælle dem til dig selv igen og igen. Vid, at hvis du ikke slå op med ham lige nu - og du holder forsinke - den situation, du er i kan vokse værre i fremtiden, og du måske fortryde ikke at handle, mens du kunne have! Det kan gøre ondt lige nu, men når du får det overstået, vil du være glad for du gjorde.
  • Tag så længe du har brug for at overbevise dig selv, at du skal slå op med ham. Ingen tvivl om det kan være en hård beslutning for dig.
 4. 4
  Når du har overbevist dig selv, rippe op at stykke papir og flytte videre til næste trin.

Breaking op med ham

 1. 1
  Ring til din kæreste og bede ham om at møde dig et sted. Vær sikker på at det er et område med meget små mennesker, men undgå afsides områder. Hvis han bliver vred og forsøger at såre dig, vil der være mindst et par vidner der. Hvis du bryde op med ham i en flok mennesker, vil dette ydmyge og knuse ham, og han kan holde en nag dig for det.
  • Afstå fra at bryde op med din kæreste på en dato, for det er ydmygende og hjerteløs. Det vil også gøre det sværere på dig.
  • Undgå at bringe venner med dig, når du bryde op med din kæreste. Dette er ikke et show, og det ville være lettere for ham, hvis det var bare dig og ham. Men hvis din kæreste har en tendens til at være grov, vil det være klogt at medbringe dine venner sammen, eller lader dem gemmer sig i nærheden til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.
 2. 2
  Når du to er ankommet, hurtigt flytte til højre til det punkt, efter at han byder dig. Undgå slinger i valsen, da dette kun vil forværre dig og øge spændingen. Du kan også miste modet og ændre dit sind. Fortæl dig selv, at du skal kun tyve sekunder af vanvittige mod, og det vil være over!
 3. 3
  Klar kommunikation er nøglen her. Hvis du er vage og mumler en masse, kan han ikke få det punkt eller han kan misforstå dig. Forsigtigt lade ham vide, at du ikke tror, ​​at dette forhold vil arbejde ud. Sørg han ved, at du stadig elsker ham og ville elske at være gode venner, men du kan ikke fortsætte dette forhold længere. Vær sikker på at han ved, at det ikke er dig, det er ham. Fortæl ham dine grunde, hvorfor du bryde op med ham, og sørg for at få dit budskab igennem. Se ham i øjnene, når du taler, så han ved du er seriøs, og at du mener det.
  • Vær rolig. Sortere dine forskelle, hvis det er nødvendigt.
 4. 4
  Hvis han bliver vred, være klar til at skrige om hjælp, hvis han forsøger at misbruge dig på nogen måde. Det er sandsynligt, at han kan føle sig krænket og såret, men han har ingen ret til at misbruge dig! Hvis han begynder at gøre undskyldninger, ignorere dem. Lad ham ikke ændre dit sind. Du har gjort det rigtige i at bryde op med ham, gør ikke noget, at du vil fortryde senere.
 5. 5
  At blødgøre slag lidt, give ham en blid knus og forlade. Må ikke dvæle eller vente at se, hvad hans reaktion vil være som - du vil undgå sammenfiltring dig selv i uønskede situationer, der kan skade dig.

Gendannelse fra slag

 1. 1
  Det er ikke let at bryde op med nogen, du ikke kan hjælpe, men elsker. Men kender dine grunde er ret, og at det ikke er dig - det er ham. Overbevis dig selv, du har gjort det rigtige. Selvom du har afsluttet din mission, du stadig kan føle sig såret og vred. Opsvinget proces vil afhænge af, hvor meget du elsker ham, men fortvivl ikke - du vil få en bedre en dag.
 2. 2
  Gør noget, du nyder at tage dit sind ud af ham. Undgå at se på noget, der kan udløse en god hukommelse af ham. Gå til et sted, hvor du ikke vil blive mindet om ham. Har nogle sjove.
  • Hænge ud med dine veninder er en glimrende idé. Det er sandsynligt, at de vil være sympatisk, og de vil gøre alt, hvad de kan for at gøre dig glad. Afhængigt af dine venner, kan de eller måske ikke give dig gode råd. Hvis du ved, du har gode venner, lytte til deres råd. Men på den dag, du bryde op med din kæreste, kan du ønsker at undgå emnet om ham.
 3. 3
  Kig på den positive side. Du har nået dit mål, og du er fri fra ham. Du kan gøre hvad du ønsker nu uden ham på den måde, eller såre dig.