Wkadk

Hvordan til at bede en pige til dans

Er du lidt for genert til at spørge din favorit pige til skolen dans? Er du bange for at blive afvist? Har du nogensinde spekuleret over, hvordan nogle børn synes at vide nogen vil sige "ja", før de spørger? Hvis du har en pige, du gerne vil invitere til dans, her er hvordan.

Steps

Hvordan til at bede en pige til dans. Find ud af, om hun allerede har en dato for dansen ved at spørge hende eller hendes venner.
Hvordan til at bede en pige til dans. Find ud af, om hun allerede har en dato for dansen ved at spørge hende eller hendes venner.
 1. 1
  Find ud af, om hun allerede har en dato for dansen ved at spørge hende eller hendes venner. Med formuleringen spørgsmålet henkastet, kan du finde ud af, hvad du behøver at vide med minimal risiko. Prøv at spørge: "Så hvem er du gå til dans sammen med?" Hvis du kender en af ​​hendes venner, kan du også spørge dem, men vær opmærksom på at den ven kan fortælle den pige, du spurgte.
 2. 2
  Må ikke spørge hende den dag i dansen. Der er en chance for, at hun vil tro, at hun var ikke dit første valg (Spørg ikke hendes seks eller syv dage før dansen enten. Der er en god chance for, at hun vil finde en anden, der bad hende om at dansen). Spørg hende rundt to til tre uger, før dansen. På den måde er hendes chancer sænkes til 20 til 10% (og også dine chancer for at gøre et dårligt træk). Desuden vil det give hende tid til at regne ud, hvad de skal bære.
 3. 3
  Sørg for at du to er alene (ikke mistænkeligt alene) før du spørger hende til dans, da dette vil være mere behageligt for alle. Tag en dyb indånding og gå med hende. Betale en kompliment og starte en samtale. Må ikke bare buse ud dit spørgsmål for at få det overstået. Uanset hvor nervøs du er, tage din tid. Chancerne er, at hun vil have gjort hendes beslutning, før du spørger hende alligevel. Hvis hun siger "nej", spørg ikke hvorfor. Sige: "Åh, okay. Det er fint." Må ikke gøre det klart, om hun såre dine følelser. Hvis du er bekymret for, at hun vil sige "nej", men du virkelig har brug for en dato, gøre noget, der vil feje hende fra hendes fødder, noget så "cute", som hun ikke kan sige "nej."
 4. 4
  Kør for at hente hende op til dans, og hvis du ikke kan køre, så mødes hende ved dansen. Prøv ikke at begge går i samme tur som dine forældre eller søskende.
 5. 5
  Fortæl hende, at hun ser godt ud. Dette er meget vigtigt, da mange piger lagt en masse tid på at kigge rart for en skolefest... og for deres datoer. Lad hende vide, at du sætter pris på det. Hvis hun komplimenter dit outfit, sige tak. Må ikke vente for hende at komplimentere dig først.
 6. 6
  Escort din date på dansen, være ved hendes side, medmindre hun ønsker at tale eller gå et sted for et par minutter.
 7. 7
  Vær sikker på at give din date lidt tid til sig selv.
 8. 8
  Hvis det er en uformel dans og en langsom sang afspilles, bliver hendes venner sandsynligvis skubbe dig to sammen. Må ikke være foruroliget eller vred. Det er bare, hvordan de viser deres opmuntring. Smile til hende og snakke, gøre hende til at grine. Hun er sikkert lige så nervøs som du er. Hvis hun ikke synes at ville danse, lad det gå.
 9. 9
  Spørg din date at danse. Du kan være formel og spørge: "Må jeg få denne dans?" men hvis hun er en af ​​dine venner, kan du ønsker at tage en mere afslappet tilgang, såsom "Har du lyst til at danse?" eller endda "Wanna danse?"
 10. 10
  Tal med hende lidt under den langsomme danse. Talking gør det lidt mere behageligt for jer begge.
 11. 11
  Hvis du gerne vil danse med en anden ven, få tilladelse fra din date først. Går uden at konsultere hende er respektløst og kan give det forkerte budskab. Hvis hun gør det for dig, må ikke nævne det. Må ikke ødelægge det for jer begge. Hvis hun anmoder om at danse med en ven, siger "ja".
 12. 12
  Giv hende et knus, når dansen er færdig. Fortæl hende, at du havde en fantastisk tid. Hun vil sikkert sige det samme.
 13. 13
  Husk dette, gutter: Piger tror, ​​at det er søde og sjove, når fyrene danse i gruppen, læner sig op ad væggen virker ikke. Mere end sandsynligt, vil hun ikke forvente, at du bede hende om en dans, hvis du ikke danser selv.
 14. 14
  Opfølgning. Når du ser din date i dagene efter dansen, tale med hende, men ikke rigtig nævne dansen. Sæt dansen i fortiden, selv om det gik godt, fokusere på at arbejde på forholdet til at gøre det alvorligt.
 15. 15
  Har en rigtig god hygiejne. Folk kan ikke lide andre, der ikke tager sig selv.
 16. 16
  Før den dag dansen spørg din date, hvad de kan lide. Dette vil arbejde, fordi når du ved, hvad de vil! For eksempel, hvis hun kan lide chokolade give dem lidt (eller store, hvis du vil) æske chokolade, og det vil gøre dem tror du er en dejlig person, og som vil gøre en stor sammenhæng.
 17. 17
  Husk, ingen måde nej. Hvis hun siger hun ikke kan lide dig, eller siger nej og synes alvorlige, derefter tilbage off! Intet flåter en pige off mere end en irriterende fyr, der ikke forlader hende alene. Ikke alene er det uforskammet, men det kan gøre hende hade dig mere.

Tips

 • Glem ikke om hende, husk at hun er din date til dans, så altid behandle hende med respekt.
 • Være let på dig selv. Ikke alt skal være helt perfekt.
 • Klæd pænt.
 • Være en gentleman. Være charmerende.
 • Piger vil gerne tro, at fyre tror, ​​de er smuk. Når du først se hende i hendes outfit til dans, se hende lige i øjnene og sige "Du ser smuk."
 • Tag et brusebad, brug deodorant eller antiperspirant, børste dine tænder, og gør din ånde lugter godt. Overdriv ikke cologne. De fleste piger kan ikke lide mænd, der bærer alt for meget cologne.
 • Altid spørge hende selv. Aldrig over internettet eller via venner.
 • Være der på det rigtige tidspunkt til at bringe hende til dansen.
 • Tag det roligt. Det er kun en dans. Du kan gå til flere hundrede, hvis du ønsker. Hvis du handler for nervøs, vil hun begynde at blive nervøs selv og eventuelt afvise dig.
 • Vær sikker på at tale med hende og vise, at du er interesseret i at være hendes ven.
 • Lyt til, hvad hun har at sige.
 • Husk dette citat af Alfred Lord Tennyson. "Den er bedre at have været elsket og mistet end aldrig at have været elsket på alle" Det kan opmuntre dig, når du bliver afvist, når du beder.
 • Hun sandsynligvis ikke lide at blive kaldt sexet eller varmt, i stedet kalde hende smuk, smuk eller smuk.
 • Må ikke bekymre dig om at være dig selv, det er, hvad pigen kan lide dig for (hvis hun sagde "ja").
 • Må ikke forberede, hvad de skal sige eller øve foran et spejl. Forsøger at huske og derefter forelægge en forberedt tale vil bare gøre dig mere nervøs. Gå med strømmen.
 • Hvis hun siger, "Jeg vil tænke over det," ikke kalde hende for en bekræftet svar. Vente, indtil hun kalder dig tilbage til en bekræftet svar. Hvis hun ikke ringe tilbage tre dage før datoen for den dans, tage det som et nej.
 • Dances, ligesom første datoer, der aldrig noget i sten. Hvis du føler, at aftenen gik dårligt, næste gang du ser din date har du en gylden chance for at følge op. På samme måde, bør du overveje de fremtidige danse og datoer, hvis aftenen går godt.
 • Gør arrangement at komme hjem efter dansen, hvis du ikke har kørt.
 • Sørg for, at du gør dette et par dage før dansen for at finde ud af, hvad hun har på (hvis det er en dress-up typen dans), så du kan matche.
 • Få nogle bevægelser, der vil ikke genere din date!
 • Træk en stol ud for hende.
 • Må ikke være alt for kreativ i at bede hende til dans. Keep it simple, især hvis du aldrig har dateret hende før.
 • Selvom du skal være rart og korrekt, ikke overdrive det og vær 'corny ".
 • Hvis det er en formel dans, bringe en rose til pin til din skjorte og en rose håndled band corsage til at sætte på hendes håndled. Det er generøs og korrekt, og hun vil elske det og værdsætte dig for det.

Advarsler

 • Folk kan nedgradere dig for at gå ud med en vis pige, måske fordi de ikke kan lide dig at gå ud med hende eller tror ikke, at hun skal gå med dig. Ignorer dem. Hvis du kan lide hende, det er alt der betyder noget.
 • Må ikke gøre det alt for besværligt for hende. Hun ønsker dette at være en mindeværdig aften.
 • Aldrig nogensinde har en ven bede hende om dig, piger ville hellere du havde modet til at gøre det selv.
 • Hun ønsker måske at danse med andre venner. Må ikke tage alvorligt enten. Hvis hun spørger dig, er det okay. Husk, at hun sagde "ja" til at gå med dig!
 • Hvis hun løber væk, er det sandsynligvis fordi hun er genert. Må ikke bekymre dig om det, hun kan stadig lide dig.
 • Må ikke være uhyggeligt!
 • Absolut ikke spørge hende om hendes venner
 • Husk, at ingen måde nej!
 • Spørg aldrig på telefonen eller i en tekstmeddelelse.

Ting du behøver

 • En rose til at pin og en rose håndled corsage
 • Penge
 • En tur (Hvis du kan, skal du trække i med en meget flot bil, såsom en Corvette. Piger elsker at blive afhentet i en flot bil. Du kan leje en dejlig bil, hvis du ønsker.)
 • Noget at give hende (Glem ikke at spørge, hvad hun kan lide) Hvis du virkelig genert som nogle mennesker, så fortvivl ikke, måske du kan se, hvis hun posts noget på internettet (Facebook, Twitter, etc.) der kan du se, hvad hun kan lide, eller du kan bare hemmeligt udspionere hende, men aldrig lade hende se dig! Den bedste måde er naturligvis at bede ansigt til ansigt, snarere end at sende en besked. Du kan bruge instant messaging eller Skype, men ikke gør det første ting, du siger "Så, hvad du kan lide?". Chat med hende et stykke tid, så du kan glide det ind i samtalen.