Wkadk

Hvordan til at bære hvide kjoler

Hvide kjoler er enkle, forfriskende og sommerlig. Iført hvide kjoler imidlertid godt, er lidt mere kompliceret end den enkelhed foreslået af farven. Denne artikel indeholder nogle fingerpeg om iført hvide kjoler godt.

Steps

Hvordan til at bære hvide kjoler. Vælg en nuance af hvid, der passer til din hud tone.
Hvordan til at bære hvide kjoler. Vælg en nuance af hvid, der passer til din hud tone.
 1. 1
  Vælg en nuance af hvid, der passer til din hud tone. Ikke alle kan bære lyse, sprød hvid, men heldigvis er der en nuance af hvid for enhver hudtype. Cool hudfarver (med blå og pink undertoner) arbejder godt sammen med klassisk lyse hvidt (fordi det også har kølige undertoner), og parret godt med sølv tilbehør. Bronze hudfarver (med orange, gul eller rød undertoner) går bedst med hvid eller ecru, især når parret med guld tilbehør. Ebony hudfarver (som kan have gul, blå eller rød undertoner) er mere alsidige og arbejde med hvid eller ecru samt både sølv og guld tilbehør. Varm hudtoner (mørk brun, lys brun, eller endda bleg forudsat at der er gyldne eller gule undertoner) går bedst med fløde eller elfenben hvide og enten guld eller sølv tilbehør. Olive hudfarver (med en bleg grønlig eller gul undertone og ingen lyserød) ser bedst ud med ecru. Hvis du ikke er sikker på, hvad din hud tone er, stå i lyst, gerne udendørs lys og sammenligne din hud til et ark hvidt papir.
 2. 2
  Vælg en solid og uigennemsigtig hvid kjole. Hvidt stof lider forbandelse at være se-gennem i mange tilfælde. Når du shoppe for din hvide kjole, tjek gennemsigtighed faktor. For at gøre dette:
  • Placer kjole op mod lyset.
  • Hold en hånd bag kjolen.
  • Kig efter din hånd og se, hvor tydeligt det er. Hvis du kan se farven og formen af ​​din hånd er den kjole kommer til at vise alt nedenunder! Kun købe sådan en kjole, hvis du har de rigtige undertøj (se nedenfor).
 3. 3
  Vælg kvalitet stof. Kvalitet stof er mindre tilbøjelige til at blive se-igennem. Visse kjoler kan endda være foret. Kig efter tungere tæller bomuld, linned, og nogle menneskeskabte stoffer.
 4. 4
  Undgå klamrer hvide kjoler. Hvid er ikke en farve, der egner sig til flatterende, når det klamrer sig til dine kurver. Vælg hvide kjoler, bølge, flæse og flow. Hvidt er omkring sommeren, frihed og briser, så sørg for at kjolen afspejler disse funktioner godt.
 5. 5
  Bære undertøj, der er den samme farve som din hud. Counterintuitively, hvid undertøj er faktisk ganske synlige under hvidt stof, så undgå det - og andet end din hud farve, for den sags skyld. Hud-tonet undertøj vil sikre, at intet kikker igennem til trække øjet til det forkerte sted, bruge hudfarvede underkjoler, trusser og bh'er.
 6. 6
  Vælg en passende sko til at matche en hvid kjole. Hvid er den farve renhed og enkelhed. Hvis du ønsker at skille sig ud, kan du tilføje røde høje hæle med din hvide kjole, men nogle mennesker måske overveje det over toppen - og hvis det er, hvad du går efter, det er godt! Ellers...
  • Beige, camel, brun og blød grå gøre store farvevalg.
  • Sølv, bronze eller guld metallic sandaler eller flip flops er altid perfekt pasform med hvid.
  • Undgå at bære hvide sandaler eller sko, da dette vil skabe en overvældende effekt.
 7. 7
  Vælg passende tilbehør. White er et lærred, der passer mange former for tilbehør, men et centralt element er at holde det simpelt. Aldrig overvælde hvide lærred. Trædele går godt (armringe, perler osv.), som gør enhver metallisk smykker.

Tips

 • Hvidt er ikke altid en god farve, hvis du hæve børn. Det vil ikke være hvid for længe efter plukke dem, og løb efter dem. Gem det til særlige lejligheder, når en anden har ansvaret for dem i et par timer. Eller købe hvide stoffer, der vil holde op til at få bleget, hver gang børnene angrebet!
 • Et slip er ikke bare noget, din bedstemor havde. Investering i en høj kvalitet, hudfarvet slip kan være en redningskrans. (Og som et plus, finder de fleste mænd en lille slip toppet ud, når din nederdel flagrer meget sexet.)
 • White har en "goody-to-sko" image. Det anbefales at vise lidt hud, hvis du ønsker at udfordre billedet en smule.
 • Hvidt på arbejdet bør kun bæres, når tøj element passer rigtig godt og er af god kvalitet. De fleste hvide kjoler vil sandsynligvis være alt for sommerlig og ubekymrede passer alvoren af ​​et erhvervsmiljø.

Advarsler

 • Hvid tendens til at blive se igennem, hvis våd. Mens iført en hvid kjole, så prøv at ikke at køre igennem sprinklere / springvand / etc.
 • Aldrig bære hvide kjoler til et bryllup, det er brudens særlige dag, så ikke ødelægge hendes renhed ved at bære en også. Bare rolig - din dag har eller vil komme... forhåbentlig!
 • Vær forsigtig iført hvide i løbet af din periode. Lækager er meget indlysende!

Ting du behøver

 • Hvid kjole
 • Tilbehør
 • Sko, sandaler, eller flip flops
 • Solbriller
 • Hud-tonet undertøj
 • Simple jewlery