Wkadk

Hvordan at gå i stiletter

En stilethæl hæl er bestemt ikke din daglige sko, men det er den sko til elegante fester og andre formelle arrangementer. Gåture i stiletter kan være en udfordrende oplevelse for en hæle amatør - men frygt ikke, din ynde og tillid vil uundgåeligt dukke op, forudsat at du er fast besluttet. Alt du behøver er denne lille how-to! Følg nedenstående trin for at lære at gå i stiletter.

Steps

Hvordan at gå i stiletter. Vælg et anstændigt par til at købe.
Hvordan at gå i stiletter. Vælg et anstændigt par til at købe.
 1. 1
  Vælg et anstændigt par til at købe. Undgå at købe billige stiletter, fordi de har tendens til at bryde nemt, plus de ser bare ikke så rart. Derudover kan billige stiletter være utrolig ubehageligt, som er det sidste, du ønsker, hvis du kommer til at gå rundt hele dagen. Som du forsøger på stiletter, er der et par vigtige ting, du ønsker at tjekke for at minimere smerten:
  • Kontroller tilpasningen af. Skoen skal ikke føles stram eller klemt i ethvert område, som du gå. Hvis din tå føles proppet ind i enden, vil det føles meget værre efter flere timers dette pres.
  • Kontrollér bredden af ​​hælen. Det bør ikke være for snæver, hvis det er, tilføje en hæl liner. Stiletten selv bør være forstærket, men husk på, at en plastik hæl tip kan erstattes med gummi for en blødere tur.
  • Kontroller centreringen af ​​hælen og placeringen af ​​buen. Ideelt set bør skoens hæl være centreret under din egen hæl og din fod bue skal være helt understøttes af. Hvis der er et hul, hvor buen er, betyder skoen ikke passer ordentligt, og vil få dig smerte.
  • Køb dine rigtige størrelse. Dette burde være en selvfølge, men nogle gange et øjebliks svaghed kan medføre, at du tror, ​​at købe en halv størrelse mindre end hvad du normalt bruger ikke vil sagen --- bare huske, at det vil!
 2. 2
  Udvis forsigtighed, når du begynder at øve din tur. Jo højere hælen, jo mindre stabile, vil du føle, jo større er chancen for et fald. Når man lærer at gå i stilethæle, tage det langsomt til at begynde med og praksis i korte, tillade dig selv hviler mellem forsøg.
  • Hvis du ikke allerede er bekendt med at gå i høje hæle, foreslås det, at du prøver kortere hæle før udvikler sig til stiletter, steget med en halv tomme (1,27 cm), efter mastering hver højde.
  • Overvej strækker før iført stiletter. Dette giver dine ben en chance for at varme musklerne og være varm, før stilethæl i din fod.
 3. 3
  Begynd med at stå i stiletter. Lad dig at vænne sig til, hvordan det føles at have stiletter på fødderne. Da den følelse er sandsynligvis at være nyt og lidt mærkeligt, kun stå i et par minutter i starten, efterhånden øge den tid du står i dem, op til en time. Hvis det virker som lang tid at øve, udvælge din yndlingsbog eller få noget andet at gøre for at holde dig underholdt.
  • Du kan sidde ned lejlighedsvis da du formentlig ikke vil stå for hele tiden du er på dit arrangement, men prøv og stå så meget som muligt at vænne sig til følelsen af stiletter.
  • Det anbefales, at du står foran en, så du kan vurdere din kropsholdning og justere den efter behov. Du vil sikkert bemærke manerer din krop forsøger at vedtage at klare den højde og svajer skabt af hæle. Disse små tics vil kun eskalere, jo længere du står i en enkelt position, så prøv at justere dig selv hvert par minutter.
  • Overfladen af ​​gulvet bør være ikke-glatte for at undgå faldende, men ikke alt for langhåret eller dine hæle kunne sidde fast.
 4. 4
  Start med at øve gå i hælene. I første omgang bo i det samme område, hvor du har været praktiserende stående. Gå til og fra spejlet for at se, hvordan du ser ud. Juster selv følgelig, og holde følgende ting i tankerne.
  • Step med hælen først, fodballen sekund, tæer sidste. Følg en hæl-ball-tå, hæl-ball-tå rytme, mens distribuere det meste af din vægt på bolden af din fod, og tæer, ikke over hælen. Jo højere hælen, jo mere din midten af balance er flyttet, så din bagdel og bryst bliver skubbet ud.
  • Stå lige, selv om det efterlader dig følelsen ubalanceret. Høje hæle tendens til at give en følelse af at blive ubalanceret, hvilket får brugeren at læne sig frem for at kompensere. Du vil ikke falde bagover, når man står lige fordi hælen forankring dig, så rette op med tillid!
  • Placer den ene fod ud foran den anden. Altid føre med foden du er mest komfortabel med, den der føles naturligt tilbøjelige til at træde frem først. Tag korte, forsigtige skridt snarere end lange skridt. Hold dine ben tæt sammen som du gå og undgå at bøje over eller hænge dit hoved.
 5. 5
  Skift overflader. Når du er komfortable walking hvor du startede, prøve at gå på en række etager (fliser, tykt tæppe, osv.) for at se, hvordan det føles, og at lære at håndtere skiftende underlag fode.
  • Bo off letpåvirkelig overflader som kork, som hælen vil efterlade fordybninger, der er permanente. Du kan også udfordre dig selv lidt mere ved at bære ting som en pose, en kop te, en bog, etc. Flyt om huset og blot vænne sig til, hvordan det føles, som du går, korrigere din kropsholdning og næ.
 6. 6
  Tag en tur udendørs. Blive justeret til den fornemmelse af beton, grus og andre udendørs overflader. Du vil opdage, at du synker ind i nogle overflader, såsom græs, så enten undgå dem eller lære at glide over dem hurtigt ved hjælp af bolden af ​​dine fødder kun (som kan være hårdt arbejde, er så generelle undgåelse af bløde overflader anbefales).
  • Udendørs overflader til at passe på inkluderer brosten, stål riste, græs, jord, huller og gangbroer.
  • Trapper kræver indlæring af deres egne. Altid lander på hvert trin i en sidelæns eller således tilsidesætter bevægelse, når faldende, med alle foden landing på hvert trin på én gang (hæl, bold, og toe). Når opstigende, kun bruge tunge / fladt område af skoen til at klatre op ad trappen.
 7. 7
  Deltag i partiet i dine stiletter og nyd dig selv. Dit hårde arbejde for at komme til dette punkt har båret frugt, og nu er det tid til at feste!
  • Et smart trick, der kan komme i handy for nybegyndere stilethæl bæreren er at medbringe et ekstra par sko i tilfælde af stiletter virkelig begynde at såre dig. Stille ændre skoene ubemærket hen imod slutningen af ​​den lejlighed, så du enten kan danse eller gå hjem i fuld komfort.
  • At have en lille sko taske til at indeholde skoene diskret er en klog løsning.

Tips

 • Tynde foring til bolden område af skoen er tilgængelige. Disse giver en "dæmpning" effekt, og vil hjælpe med at forhindre din fod glider fremad i skoen og få knust, kramper tæerne.
 • Lær at gå i lange tøj og stiletter, hvis relevant. Lang beklædning, såsom aften kjoler og bukser dragter kan fange på stiletter og medføre ulykker eller skader på tøjet, så det er vigtigt, at du ved, hvordan at gå i sådanne tøj, når iført stiletter.
 • Altid bryde i nye sko, før hensigt at bære dem til en fest, især hvis du forventer at danse og stå i timevis.
 • Lægmusklen styrke øvelser kan hjælpe dig, hvis du har planer om at bære stiletter regelmæssigt.
 • God kropsholdning er helt afgørende for en succesfuld stilethæl iført, hvad du ellers gør, så sørg god kropsholdning fastholdes på alle tidspunkter.
 • Det er anbefalet af medicinske eksperter, som du ikke bære en hæl, der er højere end 3/4 af en tomme eller en tomme (2,5 cm), hvilket vil give mulighed for den maksimale gracefulness uden at falde over og skade dig selv. Dog kan stiletter gå højere end seks inches (15cm), så erkende, at jo højere hælen, jo mere usikker er det at gå.
 • Øv en masse.
 • Tag nogle smertestillende tabletter med dig, hvis du ender i smerte ved udgangen af ​​begivenheden.
 • Varier hæl højder gennem dagen for kinder behandling af dine ben og fødder. Lad stiletter for korte stints, såsom cocktailparty, og altid har lejligheder på reserve. Det anbefales også, at hælene altid kun bæres på deltid.
 • Der er klasser tilbydes i nogle samfund eller skobutikker til at gå i høje hæle. Tag et kig online eller spørge rundt. Du kan også bede en ven eller en person, der sælger sko til at hjælpe dig med at lære.

Advarsler

 • Nogle mennesker går ind ser fantastisk i løbet af følelse komfortable ved at acceptere, at se godt ud er ikke altid om at have det godt. For en stor begivenhed, er det en okay holdning, men ikke tage det til ekstremer og overveje det er normen for alle lejligheder. Forhøjede hælene kan resultere i mund, kalv, hofte og rygsmerter.
 • Kør aldrig i stiletter eller høje hæle af nogen art. Hold altid et par sikker kørsel sko i bilen og skifte til dem for at drive.
 • Høje hæle kan skade dine fødder og ben, hvis man ikke passer på. Se din læge, hvis du oplever smerter som følge af iført høje hæle. Problemer, der kan opstå, inkluderer DVT (dyb venetrombose), brækkede knogler eller brud fra fald, kugle-of-mund smerter (Metatarsalgia), revnet hud, og uidentificerbare smerter.
 • Løb i stiletter anbefales ikke. Du kunne prøve, men det er ikke sandsynligt, at ende nydeligt.
 • Ikke alle kan gå i stiletter. Hvis du har prøvet og fortsætte med at føle noget, men smerte, eller du helt mangler tillid til, at dette nogensinde kommer til at arbejde for dig, så skal du ikke ærgre sig. Der er masser af fantastiske sko alternativer i verden for at holde dig optræder lige så smuk som nogensinde, og de behøver ikke at være stiletter. Hand din mislykkedes par stiletter over til en ven, der kan gøre brug af dem, og bruge dette som en undskyldning for at gå ud og købe en chic par sko med en hæl størrelse, eller endda ingen hæle, som du ved, du vil elske at gå i. Det er bare ikke værd at komme ind i en tizzy overstået - hvis stiletter ikke arbejder for dig, de er bare ikke værd udholdende med.
 • Forsøg ikke på nye sko første ting om morgenen eller efter du har været på dine fødder hele dagen. Dine fødder vil være på deres værste på disse tidspunkter.

Ting du behøver

 • Stiletter
 • Et sikkert sted at øve