Wkadk

Sådan at holde varmen og stilfulde vinteren

Så meget som du ønsker at om vinteren, kan du tror, ​​at dette er simpelthen ikke muligt, især når det er negativ fire grader ud. Det er frustrerende, men! Selv om det kræver lidt mere tanke og indsats at forblive stilfulde i vintermånederne, er det meget muligt og let at opnå, når du får hænge af det. Så hvis du virkelig ønsker at hage den perfekte kolde vejr stil, smide de gamle strikkede trøjer allerede, og komme til artiklen!

Steps

Sådan at holde varmen og stilfulde vinteren. Tilføj et tørklæde!
Sådan at holde varmen og stilfulde vinteren. Tilføj et tørklæde!
 1. 1
  Invester i en robust og moderigtigt vinterjakke. Vælg en, der ser godt ud på dig, ikke mannequin. Også være sikker på at købe en frakke, der passer til dit område vejr. For eksempel vil en person bor i Quebec har brug for en tungere pels end en person, der bor i Arkansas. En neutral farve er bedst, da neutrale er ultra-bærbare, og vil holde dig at se classy. Farver som sort, grå og brun kan virkelig ikke være beat. Vælg hvid kun hvis du er villig til at investere den indsats i at sikre pelsen forbliver. Selvom hvid kan se godt ud, når du først køber det, har det ikke så godt af en kontrast mod sne og snavs farven så let indsamler vil bare gøre dig og din stil ser trist og nusset.
 2. 2
  Køb et alsidigt og søde hat. Selvom det er bedre, hvis du har forskellige stilarter og farver af hatte, med en hoved-ophold kan øjeblikkeligt samle dit look. Ideelt set bør du købe en neutral-tonet hat, der supplerer din frakke. Mænd bør undgå at bære hatte, der øjeblikkeligt bringer til at tænke på billeder af bums, men i stedet bør du vælge klassiske, vinter versioner af dine yndlings hatte. Prøv en dejlig Avissælgeren eller en isoleret fedora.
 3. 3
  Tilføj et tørklæde! Især blæsende dage vil have dig ønsker du havde på tre par lange underbukser og hvis du ikke er klædt på en måde, der kan beskytte dig fra vinteren elementer. En måde, du kan beskytte dig selv og holde dig selv ser fashionable er med et tørklæde. Ikke alene er de forholdsvis billig, kan de købes i en række forskellige stoffer, farver og stilarter. Med et tørklæde, kan du vise din personlighed og holde din krop varme i din jakke. Tørklæder vil gøre dig ser sat sammen, og mange kan endda bæres inde. Mænd bør holde med enten tørklæder, der enten en farve eller i et simpelt mønster som brede striber til at holde udseendet maskuline. Prøv at bære en farve, der vil enten accent din frakke eller matche din hat.
  • En sort frakke kunne parres med et tørklæde, der er mørk eller lys grå, bordeaux, navy, eller en sjov, blandet mønster eller print. Sort vil fungere godt med næsten alt, men holde udseendet stilfuld og ikke børnehave ved at undgå farver, der helt sammenstød.
  • Dem iført en brun frakke skulle prøve tørklæder, der er bordeaux, en mørkere eller lysere nuance af brunt, creme, lilla, eller en ikke-fluorescerende orange nuance. Dybest set, brune frakker arbejde godt sammen med komplementære neutrale eller varme-tonet tørklæder. Kvinder kan prøve en sjov mønster eller udskrive at blande det lidt op!
 4. 4
  Bær handsker. Intet er mindre elegant end tørre, sprukne hænder, hvilket er præcis, hvad du vil have, hvis du ikke bære handsker! Ville naturligvis iført vanter eller ekstremt tykke handsker blive varmere, men tynde, strømlinede handsker er mere chic. Find et perfekt medium, der passer til dit outfit og vejret for maksimal komfort. Dine handsker skal enten matche dig hat eller tørklæde, eller passer farvesætningen af ​​dit overtøj på en eller anden måde.
 5. 5
  Bær lag. Lagdeling din "inde" tøj vil hjælpe med at holde dig varm uden at tvinge dig til at ty til at strikket trøje din tante gav dig tre år siden til jul.
  • Kvinder, bør du prøve at bære en Camisole under en t-shirt, eller din foretrukne tank top under en tynd, langærmet skjorte.
  • Mænd, du har dette skridt lidt lettere, da de bedste værktøjer til lagdeling under herretøj er billige, hvidt bomuld t-shirts fås i butikker som Wal-mart i pakker af fem. Henley-stil shirts ser godt ud med almindelig hvid t er.
 6. 6
  Stick med sko, der dækker mere hud.
  • Kvinder - Selv om de kan være søde, du virkelig bør gemme din flip-flops og strappy-sko til forår og sommer. I slutningen af ​​efteråret og vintermånederne, er din bedste indsatser for at holde varmen forskellige stilarter af støvler, søde tennissko og ballet lejligheder. Selvfølgelig vil dit outfit diktere, hvad slags sko du slid. Du ville ikke bære tennissko med din formel nederdel og strømpebukser.
  • Mænd - Tungere støvler eller normale tennissko med tykkere sokker er en fyr bedste ven, når de forsøger at holde dine fødder varme. Shop lidt rundt for at finde sko, der er en smule mere elegant, at den typiske vinter tilbud. Gå med naturlige materialer med accenter snarere plain gamle gummistøvler.
 7. 7
  Bær strømpebukser og termiske leggings, når du bære en nederdel eller kjole. I stedet for at gå nøgne ben, bør damer overveje iført strømpebukser eller leggings under deres nederdel eller kjole. Ikke alene det ser mere klima-relevant i formelle situationer vil dine ben forbliver blødere da de ikke vil være som udsat for elementerne. Ligesom tørklæder, leggings og strømpebukser kommer i mange forskellige sorter, så det er næsten umuligt ikke at finde et par, der vil arbejde med dit outfit og mesh med din personlighed. Også tilføje en pung og andet tilbehør. Hvis du ikke ønsker at bære strømpebukser der er nogle store smarte fleece foret jeans du kan købe, de kaldes vintertræthed Jeans og de kommer i de nyeste stilarter og forskellige størrelser.
 8. 8
  Lag tynde tøj. For mange er store, voluminøse frakker uinteressante og ubehageligt. Start lagdeling mere sommerlige tøj. Du kunne bære en neon T-shirt under en langærmet, bleg top, så lag en tynd hættetrøje, derefter afslutte look med en lang, åben cardigan. Hvis du er tolerante over for kulde, så det er perfekt for dig. Men hvis du kan ikke engang stå en lille chill, så du kan få kolde.

Tips

 • I stedet for at stole så meget på dit tøj for at gøre det første indtryk, skal du bruge dit tilbehør. Det er en stor ændring af trit og hjælpsomme, når det bliver meget koldt - trods alt, virkelig der ønsker at bære en sød kjole eller stilfulde jakkesæt, når det er så koldt, kan du ikke føle fingrene?
 • Sørg for at du stadig er varmt og hyggeligt!
 • Hold din overtøj inden for én farveskema.
 • Bær nok, så du ikke ligne en sommer besat freak, men heller ikke bære så mange tykke trøjer og frakker, som du ser "større" og ikke som slank (Ikke som jeg helst slanke).