Wkadk

Sådan ser ubesværet stilfuld

Alle ønsker at vide, hvordan at klæde søde og ser passende for hvad livet bringer, så hvis det er du så holde læsning.

Steps

Sådan ser ubesværet stilfuld. Vælg tøj, fladere dig.
Sådan ser ubesværet stilfuld. Vælg tøj, fladere dig.
 1. 1
  Vælg tøj, fladere dig: de bør passe og være pæne og rene med en sprød udseende. Spørg en fordomsfri ven eller en salgsassistent, hvis du ikke er sikker på, at et sæt tøj der passer dig.
 2. 2
  Altid har et par outfits forberedt på forhånd. På den måde vil du ikke nødt til at bruge masser af tid rifling gennem dit skab ved bestemte hændelser.
 3. 3
  Vælg, hvad du vil. Hvis du nyder dressing preppy, en polo skjorte eller to er et must. Nyd hvad du slid, tøj skal være sjovt.
 4. 4
  Hold dig opdateret med de nyeste trends, så du ved, hvad der er aktuelle og hvad der ikke er. Tjek modeblade og sætte dit eget twist på tingene! Også holde nogle søde ting, som måske ikke være i stil nu, men kunne have en chance for at være temmelig trendy i et par år. Bare sørg for at de vil passe.
 5. 5
  Tilføj et par tilbehør - For eksempel et ur, halskæde, bånd eller bælte.
 6. 6
  Vid, at god kvalitet sko er et must. Bære noget, der passer til din personlige stil samt outfit du er iført.
 7. 7
  Må ikke gå over toppen (for eksempel ikke bære hele leopard print).
 8. 8
  Prøv ikke at se falsk, ikke bære noget, hvis det ikke er dig.
 9. 9
  Vær dristig og unik! Hvis du kan lide leopard print, så prøv at gå efter en leopard print pandebånd. Prøv interessante kombinationer, ligesom en cardigan med en nederdel eller baggy tank top med høje taljeret skinny jeans.
 10. 10
  Gå efter sort. For eksempel, hvis du kan lide pink prøve forskellige nuancer, ikke bare bubblegum pink, der er støvet pink, baby pink, hot pink, osv.
 11. 11
  Køb mere end et par jeans, en elegant par, en afslappet par, en 'udendørs' pair (især praktisk, når camping), samt en 'hjemme' par. Jeans er lifesavers, især på de dage, at du ikke kan finde noget at bære. Prøv jeans med nogen top, en sød par sko, måske et bælte, og off you go!
 12. 12
  Mix 'n' match fra tidligere sæsoner.
 13. 13
  Sorte bukser og denim er obligatoriske!
 14. 14
  Tjek sparsommelighed butikker og discountbutikker, bør stil ikke være dyrt.
 15. 15
  Sørg for at du har outfits: det betyder tøj, der går godt med hinanden.
 16. 16
  Nogle gange er det bedre at gå efter kvalitet end kvantitet. Bedre at have en dragt med virkelig stor kvalitet end to outfits, som falder fra hinanden efter et par vaske.
 17. 17
  Må ikke lægge mærke til, hvad folk siger er "stilfuld". Bare klæde hvordan du tror, ​​du skal klæde, og skabe en stil af din egen.
 18. 18
  Må ikke bære make-up, der er for mørkt til din hud tone. Det vil gøre dig til at ligne du har en beskidt ansigt eller gøre dig se almindeligt uinteressante.
 19. 19
  Neglelak behøver ikke at matche dine outfits overhovedet. Det er et område til stil af sig selv.
 20. 20
  Hvis du bærer et sæt tøj, som du anser elegant eller ekstra stilfuld, ordne dit hår på en måde, der er så enestående som tøj selv.
 21. 21
  Må ikke over gøre, men ikke under gør også. Hvis det er din stil, gå til det! Alle har deres egen stil. Make up normalt går godt med tøj, men ikke for meget, eller du vil ligne en dukke.
 22. 22
  Viser ikke for meget hud (som en masse kavalergang eller ryg). Hvis du gør for meget, vil folk tror, ​​du er en person, der er ligeglad med hvad de bærer.
 23. 23
  Må ikke gå til butikkerne, hvor de fleste mennesker gå til. Det nogle gange gør folk ser det samme. Gå til forskellige butikker, selv genbrugsforretning, hvis nødvendigt.
 24. 24
  Vær dig selv.

Tips

 • Husk efter tendenser ikke altid gør dig stilfuld. Ægte stil afhænger plukke og vælge - Du skulle bære, hvad du tror, ​​smigrer dig og passer til din personlighed.
 • Når du føler du har brug for at opdatere din garderobe lidt, se gennem dit skab og forsøge at finde en måde at bære noget, du allerede har forskelligt stedet for straks at gå på shopping.
 • Lad aldrig tøjet bære dig. Din personlighed er, hvad der skal skinne igennem, ikke personlighed dit tøj!
 • Løb til købet bin! Du vil blive overrasket over, hvad du vil finde! Bare fordi de er billigere, betyder ikke nødvendigvis, at de er unwearable! Også tjekke sending butikker og garage salg. Du kan finde mange søde, unikke ting til en brøkdel af deres oprindelige pris!
 • Må ikke bare gå til Hollister og Abercrombie, fordi alle andre gør. de er ikke den mest originale, og derfor ikke altid ser ubesværet.
 • Du behøver ikke at have tøj fra alle de nyeste eller hotteste designere. Kig efter de mere enkle stykker fra lavere ende butikker, ligesom simple t-shirts og bluser, og derefter klæde dem op med de til tider dyrere tilbehør og / eller jakker.
 • Når du bruger halskæder og / eller tilbehør, så brug dem i farver, der er i eller gå med dit outfit!
 • Gør, hvad du har, mikse og matche gamle tøj, eller redesign og gamle par jeans
 • Læs mode del af en række magasiner, såsom Cosmopolitan og Glamour for gals, og GQ for de fyre. Saml tips, være opmærksom på hvad du kan lide og ikke lide.
 • Denne ene er fra en pige ligesom du: det kan være pinligt, men sparsommelighed butikker er et must. Ærø, Hollister og Abercrombie er alle de samme, og alle bærer dem. Især i velhavende områder kan genbrugsbutikker være virkelig handy.
 • Flere tips kan findes på The stil dagbøger.

Advarsler

 • Må ikke gå nøgen, bære nogle tøj! At gå ud i en low cut rør top og booty shorts er ikke stilfuld.
 • Må ikke være trashy, hvis du hellere vil dø end lade dine forældre se, hvad du er iført, så skal du ikke bære det!
 • Vær tro mod dig selv eller vil du ikke føle sig godt tilpas.
 • Må ikke vælge tøj, bare fordi andre mennesker kan lide dem. Har din egen stil, leve på den måde du ønsker det.