Wkadk

Hvordan til at bære et rør sarong (mænd)


Saronger er båret af både mænd og kvinder i mange dele af verden, men især i Syd-og Sydøstasien. Denne lange, farvestrålende stof kan bæres på en varm sommerdag, mens du slapper af omkring huset, sidder ved puljen, og selv mens underholdende gæster til en afslappet, baggård. Saronger er yderst komfortabel, slående, og alsidig, og du behøver ikke at være i en eksotisk locale til at bære en.

Steps

Hvordan til at bære et rør sarong (mænd). Træd ind i sarong eller tegne det over dit hoved.
Hvordan til at bære et rør sarong (mænd). Træd ind i sarong eller tegne det over dit hoved.
 1. 1
  Træd ind i sarong eller tegne det over dit hoved. Drej sarong indtil den mørke stribe er mod din bagsiden. Hold den øverste åbne i hoftehøjde.
 2. 2
  Træk sarong stramt mod den ene side af kroppen, og stræk sarong ud væk fra din anden side.
 3. 3
  Tegn det overskydende stof tilbage over forsiden af din krop, trække det stramt op mod din talje. Det hjælper, hvis du holder den indre fold mod kroppen med den ene hånd, mens du trækker den forreste til den anden side af kroppen med den anden hånd.
 4. 4
  Træk foldede klud tilbage mod din modsatte hofte og hold den tæt mod kroppen.
 5. 5
  Rul toppen af sarong ned over sig til fronten. Gør dette flere gange. Jo strammere roll, jo lettere vil det være at holde sarong på. Det er bedst, hvis den endelige roll ender over hofterne.

Tips

 • Hvis sarong du køber har bånd, derefter let trække båndene indtil sarong sidder stramt og komfortabelt omkring din talje.
 • Hvis der ikke er nogen bånd, som et alternativ til den rullende metode, kan en fast dekorativt stift anvendes. Stoffet kan være tæt gemt under sig i lag med hjørner storsejlsskødet går omkring kroppen og knuder, eller et bælte kan anvendes til at holde sarong på plads.
 • Det er almindeligt for sarong at glide eller løsne sig med tiden. Når dette sker, skal du blot åbne det op, foldes igen og stram det igen.
 • Andre almindelige anvendelser for en sarong:
  • Holde varm på en kølig aften
  • Holde regnen fra dine skuldre
  • En improviseret ark til at sove / napping

Advarsler

 • Sarong træder i stedet for, så sørg for du bære undertøj nedenunder. Men indonesisk og malaysisk mænd i landdistrikterne sydøstasiatiske lande normalt slid saronger uden undertøj, især derhjemme, på grund af den tropiske varme.