Wkadk

Sådan kjole til et teselskab

Te parter er lejligheder, hvor folk mødes for at nyde at drikke te og spise fine søde fødevarer såsom cupcakes og gateaux. Her er hvordan man kjole til en voksen high tea, samt hvordan man kan klæde børn til en teselskab.

Steps

Sådan kjole til et teselskab. Overvej iført smart casual.
Sådan kjole til et teselskab. Overvej iført smart casual.

Dressing til high tea

 1. 1
  Tjek invitationen. Hvis det har nogen indikationer om klædedragt, herunder eventuelle krav om iført kostumer, følge dem så tæt som muligt. Hvis der er angivet noget, gå af, hvad du kender den person, der har inviteret dig, tidspunktet på dagen vejret, og årsagen til teselskab, efter følgende retningslinier:
  • Er du deltage te hjemme hos værten, eller på et luksushotel? Hvis det er sidstnævnte, tage formalitet op et hak.
  • Morning te parter er mindre formel end eftermiddagste. En aften te er den mest formelle af alle.
  • Den påklædning for sommeren og foråret te vil normalt være mindre formel end efterår og vinter te.
  • Er du deltage en afslappet te afholdt "bare fordi", eller en mere formel te for en begivenhed som engagement eller at indføre en fornem?
  • Hvis du stadig ikke sikker på, ringe til værten eller værtinden for at finde ud af mere. Eller, hvis begivenheden finder sted på et hotel eller te butik, ringe til virksomheden og bede om vejledning.
 2. 2
  Overvej iført smart casual. Et teselskab er en særlig begivenhed, og minder om gamle dage, hvor folk ville gå til en stor indsats for at præsentere sig selv godt, når der dukkede op på en andens hus til eftermiddagste. Smart afslappet vil normalt bestå af:
  • Kvinder: En elegant kjole med en jakke (kjolen kan endda være semi-aften typografi) eller elegante bukser (bukser) samt en bluse med enten cashmere trøje eller cardigan eller en tvilling sæt eller en jakke, hvis du virkelig skal bære jeans sikre, at de er meget modeindustrien og elegant, altid bære top kvalitet sko;
  • Piger: En smuk fest kjole eller nederdel og top kombination pæne sko, hår buer og en hat. Og hvis invitationen står "fancy kjole" eller "kostumer", se Dressing en Børns Tea Party nedenfor for mere vejledning.
  • Mænd: En afslappet jakkesæt uden slips, pæne bukser og polo skjorte eller pænt strøgne afslappet skjorte, tilføjer jakker eller elegante trøjer.
  • Drenge: Neat bukser og skjorte, måske en dragt hvis lejligheden virkelig kræver det.
 3. 3
  Vælg en passende hat. Tea Party hatte er egnet til både små piger og damer. Kig efter dem i stormagasiner, lokale tøj butikker, eller hjemmesider, der specialiserer sig i millinery. Hvis du ikke kan finde en du kan lide, er der te part hat kits til at lave din egen hat, der også kan købes online.
  • Hatte, som du ville bære til racing karnevaler, sommer festivaler, eller enhver elegant begivenhed såsom et bryllup eller jubilæum fest er alle ideelle. Hvis du føler bøde iført det til at besøge dronningen af ​​England eller et statsoverhoved, så er det en perfekt hat. Gennemse statelige magasiner for en idé om, hvad der er på mode i øjeblikket, især magasiner rapportering om, hvad royalty rundt omkring i verden er iført sidst.
 4. 4
  Bær elegant tilbehør. Et teselskab er en fantastisk undskyldning for at få din foretrukne smykker og andet tilbehør ud. Perler er helt perfekt, ligesom brocher, armbånd og hals chokers. Silke tørklæder, pandebånd, sløjfer, silkestrømper, og dejlige sko er alle definitivt fremmes.
 5. 5
  Bær din varmeste smil. Dette er en anledning af sjov og nydelse, hvor lækker mad venter dig og godt selskab.

Dressing til en børns teselskab

 1. 1
  Kontroller invitation til et tema. Mange børns te parter vil have en bestemt kostume tema, såsom prinsesser eller historiefantasi tegn. For at sikre dit barn ikke føler sig udenfor, så prøv at få et fast greb om dress code. Hvis invitationen ikke liste en, så ring til vært / værtinde og find ud af hvad der anbefales.
 2. 2
  Saml sjove kostume stykker. De fleste børns te parter er centreret om en dress-up tema. Her er et par måder at samle ting til dit barn til at bære:
  • Søg efter dit eget skab. Har du noget, som du ikke ville være fortvivlet at miste? Fælles elementer, du kan bruge omfatter bånd, lange underkjoler, bluser, bælter og tørklæder.
  • Kig rundt forsendelsen eller sparsommelighed butikker. Sparsommelighed butikker kan være prime steder at finde uhyrlige hatte, frakker og sko til dit barn til at klæde sig i.
  • Check out party levering butikker. Hvis du leder efter emner såsom fjerboaer, plast tiaras, tryllestave, kapper, eller fe vinger, kan du besøge din lokale fest levering butik eller tjekke en online. De fleste sælger dress-up hæfteklammer som disse.
 3. 3
  Tilføj kostume smykker (ekstraudstyr). Lange rækker af perler, kan prangende clip-on øreringe og falske ringe være sjovt tilbehør til at føje til et barns teselskab outfit. Raid dine egne smykker boks til billige stykker, eller tjek en fest levering butik.
 4. 4
  Overvej styling dit barns hår en "særlig" måde. Fordi teselskab er en særlig lejlighed, kan det være sjovt at style dit barns hår i overensstemmelse hermed. Drenge kan have deres hår slicked ryggen eller tilsat pomade, mens pigerne kunne have slangekrøller, indviklede fletninger, eller voksen ser op gøremål.
 5. 5
  Klæd dine børn på en lignende måde til hinanden, eller endda til dig selv (valgfrit). Hvis det er en voksen og barn teselskab, overveje matchende outfits for sjov. Ensfarvede kjoler er let at matche op ved hjælp tilbehør.

Tips

 • Se online for butikker, der specialiserer sig i teselskab påklædning.
 • Hvis du køber mindst et dusin hatte, handsker, perler, osv. for en gruppe, skal du ikke være bange for at bede om en mængderabat. Merchants er ofte glade for at give et incitament til disse emner.
 • Hvis du er helt i tvivl om tema eller underspillede stil teselskab, vælge noget og bringe baubles i din pung til at tilføje, hvis det forekommer hensigtsmæssigt.
 • Sørg for, at uanset hvad du slid har plads nok for dig til at føle sig godt tilpas i, som du spiser wienerbrød, kager og fløde boller.

Ting du behøver

 • Passende påklædning
 • Tea party hats
 • Perler eller juveler
 • Fjerboaer, tiaras, tryllestave, fe vinger eller andre dress-up poster (for et barns teselskab)