Wkadk

Sådan har en stor sans for stil

Fashion er den perfekte måde at udtrykke dig selv og din personlighed igennem, hvad du slid og hvordan du klæder dig. Du ønsker dit tøj til at sige noget om dig og samtidig være i stil. Her er hvordan du gør det: Få nogle funky undervisere! fx: konverserer eller Nike undervisere. Nogle nice skinny jeans med en top: en butik som nyt udseende eller næste. Hvis du ikke har dem butikker derefter søge efter nogle butikker, der gør disse tøj!

Steps

Sådan har en stor sans for stil. Dette er virkelig vigtigt, fordi du kan være meget elegant, men føler sig dårligt, fordi du hader det tøj, du er iført.
Sådan har en stor sans for stil. Dette er virkelig vigtigt, fordi du kan være meget elegant, men føler sig dårligt, fordi du hader det tøj, du er iført.
 1. 1
  Dette er virkelig vigtigt, fordi du kan være meget elegant, men føler sig dårligt, fordi du hader det tøj, du er iført. Finde ud af (eller i det mindste få en ide) i den type tøj, som du vil, så du kan være elegant og vide, at det tøj, du er iført hjælpe udtrykke din personlighed godt.
 2. 2
  Lær om stil. Kig gennem modeblade og se, hvad tøj er i stil nu. Watch Celebrity nyheder at se, hvilke berømtheder er iført lige nu. Kig på almindelige mennesker omkring dig, og undersøge, hvad de er iført. Go window-shopping. Dette vil give dig en idé om hvad der er i stil lige nu, og vil give dig en chance for at se hvilke produkter, du kan lide og ikke lide.
 3. 3
  Grøft mærketøj. Den vigtigste regel for at have stil er ikke at blive defineret af etiketter. Du vil ikke have din egen individuelle stil, hvis du er defineret af dem. Du behøver ikke at bære Gucci eller europæisk Eagle til at være en stilfuld person. Du kan få jaloux blikke fra Citi Trends eller endda en Payless.
 4. 4
  Vide, hvornår tøj. Ikke alle af os kan have en størrelse 0 liget af en model, og det er okay. Du behøver ikke at have stil. At have stil, du behøver at vide, hvordan at fortælle, når tøjet passer dig, og hvilken slags tøj og stilarter, du kan bruge til at fladere din krop type.
 5. 5
  Hvordan. Du kan have en masse dejlige enkelt stykker tøj, men stil ligner du mangler stil, hvis du ikke ved, hvordan man kan sætte dem sammen. Vide, hvad farver fungerer godt sammen, og hvordan man undgår et kedeligt outfit. Vide, hvornår at rocke hælene og når at gå til nogle sneakers.
 6. 6
  Accessorize! Det er en ting, der kan gøre en okay outfit stor tøj og virkelig forbedre din sans for stil. Vide, hvor meget smykker er for meget, hvis du skulle bære hat eller ej, og hvis du skulle gå til en fed eller enkelt tilbehør.
 7. 7
  Få skøre og kreativ! Tage risici med stil og skabe dit eget tøj. Brug for en ny nederdel? Må ikke gå ud og købe en, lave en! Hvis du virkelig ønsker at være eventyrlysten, kan du rippe ærmerne på en langærmet top eller skære nogle shorts at gøre det til en nederdel, som du kunne bære.
  • Tilpas dit tøj og alt, du har. GØR en taske. Det ville være bedst at bruge en symaskine til at gøre stingene pænere og sikre, at du gør alt rigtigt. Du kan tilpasse dine ting ved at skrive dit navn på dine ting ved hjælp af stof maling, perler og dekorationer som.
  • Hvis du ønsker at købe nogle jeans, måske prøve at tilpasse dem. Du kan splatter maling på dem, så spørg dine venner til at underskrive dem, farvning dem eller tilføje nogle perler. De ville være sød og unik! Og corse, hvis du kæmper for at gøre tøjet så spørge hjælp fra voksne, eller nogen i din familie! Bare være fortrolig med din stil og elsker det!
 8. 8
  Være sikker og slid dit tøj, lad ikke dit tøj bære dig!

Tips

 • Være en smart shopper. Følg kun de tendenser, som du kan se dig selv iført, ikke hver eneste én. Trends kommer og går.
 • Ligesom vi tidligere har sagt, det tøj, du vælger at være 100% DIG!
 • Vær ikke bange for at tage risici i dressing værelser! Altid prøve noget på, hvis du tror, ​​der er endda en lille chance for, at det kunne fungere. Forsøger noget på forpligter dig ikke til at købe det.
 • Hold en mode scrapbog. I en almindelig notesbog, indsætte billeder af stilarter, som du kan lide og skrive noter om outfits, du ser. Når du har en mode dilemma eller har brug for at shoppe, bladre gennem bogen og finde udseende, du kan lide.
 • Få at vide din nærmeste skrædder. For et symbolsk gebyr, kan de tage tingene ud eller ind, og tilpasse ting for at gøre dem unikke.

Advarsler

 • Hvis nogle af tøj gør du klør, ikke bære dem! Fortæl en voksen for, så de kan hjælpe også.

Ting du behøver

 • Penge
 • Transport
 • En ven til at hjælpe dig med at beslutte hvilken der er bedst for dig (ekstraudstyr)