Wkadk

Hvordan skal respekteres

I en nøddeskal, er respekt optjenes ved respektere både dig selv og andre. Rigdom, tøj eller fysisk tiltrækning ikke er krav. Den måde andre opfatter dig, er ikke nødvendigvis baseret på dit niveau af uddannelse, hvilke skoler, du kan have deltaget eller publikum, med hvem du er bekendt. Respekt bevilges til dem, der opfører sig med integritet og behandle andre med værdighed. Hvis du indstiller et eksempel ved at respektere dig selv, værdsætte dine egne gode kvaliteter og fremhæve det positive i andre folks liv, vil du tjene respekt for andre.

Steps

Hvordan skal respekteres. Præsenter dig selv godt.
Hvordan skal respekteres. Præsenter dig selv godt.

Præsentation

 1. 1
  Præsenter dig selv godt. Øv god grooming og klæde pænt. Tøj behøver ikke at være dyrt, men det skal vaskes og i god stand, der viser, at du interesserer dig dette aspekt af dig selv. Pas på dit helbred og dit. Din vil vise andre, at du nyder din egen virksomhed, og deres også.
 2. 2
  Hils folk i en ordentlig og venlig måde. Åben, varm og anerkende hilsener er værdsat og returneres af andre. En positiv og opløftende hilsen gør hver person føler sig vidunderligt, og hvis du også kan klare at lave en kompliment, er det personliggøre din opmærksomhed og gør dem føler sig særligt. Karisma er en stor del anerkender værdien af ​​en anden person, og hjælpe dem til at føle sig godt om sig selv.
  • Hvis nogen ikke gengælde eller erkende din hilsen, give denne person gavn for tvivl. Være høflig. Det er muligt, at de kan være dybt optaget af tanker eller bekymret over noget, og som et resultat undlod at anerkende dig. Det samme gælder for en lunken reaktion på dig - lad være at tage det personligt. Mange mennesker er genert, dårligt uddannede i gode manerer eller endda benovet. Giv dem plads til at tø, de fleste vil komme rundt, når de indser, at du ikke holde noget imod dem.

Respekt dig selv

 1. 1
  Har tillid til. Mange mennesker vil teste dig og stikke din usikkerhed. Ligegyldigt hvad de siger, hvis du har tillid til dig selv og dit værd, vil deres respektløse opførsel gå væk, fordi de indser, at de ikke kan skræmme dig. Og selv om deres respektløse holdning ikke stopper, vil du i det mindste være i stand til at ignorere det og vedligeholde din indre fred. Husk, at du ikke behøver bekræftelse af andre mennesker til at bevise dit selvværd, kun du kan gøre det.
 2. 2
  Prøv at være optimistisk. Det er nemt at påpege den negative side af en situation, men hvis du gør en indsats for at overvinde dine forhindringer gennem konstruktiv tænkning, træffe afgørende foranstaltninger og overfor problemerne på en gang, kan du leve lykkeligere liv og være en opmuntring til andre.
  • Finde måder at hjælpe mennesker, der har brug for hjælp, og dine egne problemer vil virke mindre overvældende, og du vil føle sig bedre for at gøre det! Frivilligt arbejde er en mulighed. Men så falder ind på en ensom nabo, kalder en lang mistet slægtning eller hjælpe dine børn bygge noget i baghaven.
 3. 3
  Respekt dig selv og andre omkring dig. Hold dit hjem og omgivelser rene og godt holdes. Dine naboer vil respektere dig og nabolaget vil blive et bedre sted for alle. Behandle andre med respekt, er det mest vigtige ting at gøre, hvis du behandler en person med respekt, vil de behandle dig med respekt.
 4. 4
  Angiv dine grænser. Klart at kommunikere, hvad du er villig til at acceptere, og hvad konsekvenserne for ulovlig indtrængen af ​​disse grænser er. Gør hvad du har meddelt, at gøre (eller ikke gøre), hver gang indtrængen sker.
  • Eksempel: Hvis du ønsker at gå ud for at møde venner med din partner, informere dem om den tid, og at du vil forlade på dette tidspunkt, uanset om de er klar eller ej. Hvis din partner ikke er klar til at gå, forlade huset uden dem. Lad dem ikke ringe tilbage til dig eller ændre dine planer på nogen måde. Forsøg ikke at retfærdiggøre dine handlinger, og nægter at acceptere skylden. Hvis det overhovedet, så fortæl dem, at du underrettet dem om konsekvenserne, og de er kun lider konsekvenser, kunne nemt være undgået, hvis de havde spillet efter reglerne.

Opbygning af dit verdslighed

 1. 1
  Vær opmærksom på verden omkring dig. Læg mærke til de begivenheder, der sker omkring dig, og også de begivenheder, der sker rundt omkring i verden, det være sig inden for film, underholdning, sport eller noget andet. Denne måde, vil du være behageligt, når folk taler om de aktuelle Trendvisning emner. At have en god viden om emnet vil tiltrække andres opmærksomhed.
  • Selv hvis du ikke kan lide bestemte emner, der er udbredt i samfundet, såsom politik, religion eller sport, så prøv at holde en meget generel bevidsthed, der tillader dig at spørge andres meninger, der ikke følger sådanne ting med lidenskab. De vil sætte pris på muligheden for at tale deres snak, vil du lære mere om dem. Du kan aldrig enig, men du kan lytte og anerkende den andens interesser.

Grundlæggende almindelig høflighed

 1. 1
  Hold dit sprog rent og respektable. Sig positive ting om andre, når det er muligt, men vær oprigtig - folk kan mellem ægte interesse og tvunget smiger.
 2. 2
  Aldrig mobbe andre, eller drage fordel af deres svagheder. Bøller ikke respekteres, fordi de ikke viser respekt. Tillad folk at holde deres værdighed. Bøller er i stand til at vise respekt, fordi de typisk ikke engang respektere sig selv, og / eller måske ikke kender definitionen af ​​respekt. Og skræmmende andre til at få, hvad du ønsker af livet er en hurtig vej til ensomhed og at blive udstødt.
  • Må ikke drille folk. Selv om det kan synes som sjov og mens du ikke mener det, kan folk virkelig føler sig krænket af drilleri, der stikker i hjertet af noget, de bekymrer sig om, eller står for. Det snart bliver til respektløshed, især hvis du insisterer du bare sjov når de beder dig om at stoppe, og gør du ikke.
  • Til gengæld bøller deal med på en respektfuld måde, således at afvæbne dem om den ene ting, de virkelig ønsker - dine svagheder afsløret. Hvis de tager noget fra dig, begynder at drille dig, eller forsøge at behandle dig som mindre end snavs, sige noget lignende: "Kan jeg få det tilbage Og ved den måde, er det en cool cykel?". Staying høflig og ikke får forfjamsket vil nemt smide en bølle off vagt. Tag ikke brusebad dem med komplimenter, som når du mister din uforudsigelighed, vil de drage fordel af det. Bare holde det en kort, nice sætning og derefter være på vej eller tilbage til dit arbejde.
 3. 3
  Give alle en chance. Må ikke foregribe folk og være behageligt for alle. Selv hvis du er klar over nogen er en idiot, forbliver civile og har klasse, du behøver ikke at nedlade sig til deres demoraliserende niveau, og spille deres spil. Folk omkring dig vil respektere din evne til at holde sig over det hele mere end dårlige munden eller konfrontere dem i en gennemsnitlig måde.
 4. 4
  Leve op til dine løfter. Må ikke gøre løfter du ved, du ikke kan holde, eller du er usikker, du vil være i stand til at holde. Det er langt mere respektabel (og sværere) bare at sige "Nej, jeg kan ikke gøre det," eller endda "Jeg ønsker ikke at gøre det." Dette er, hvor du er nødt til at respektere dig selv og din egen vilje, og gøre det klart for andre i en høflig og selvhævdende måde. Og når du gør et løfte, holde det.

Nedtone påståelige interaktioner

 1. 1
  Hold din cool og være parat til at se andre folks side af historien. Hvis du er skinger, altid at præsentere dit synspunkt højlydt og gendrive andres version af begivenhederne og livet i almindelighed, vil du blive betragtet som en bondeknold. Få mennesker kan stå den person, der hogs rampelyset konstant og nægter at anerkende, at andre mennesker har en siger også. Hold hovedet koldt og hvis noget gør fyre din lidenskab, deler denne med alle midler, men erkende, at dit synspunkt er blot en af ​​mange.
  • Efter at have haft et hårdt liv er ikke en undskyldning for at misbruge eller udnytte andre mennesker. Husk på, at de fleste mennesker, du møder har oplevet slag af den ene af andet i deres eget liv og kan meget vel være oplever problemer lige nu også. Søge hjælp for følelsesmæssig smerte, der er at spise dig op, så du kan føre dit liv som du ønsker det skal være, og ikke efter en fortid, du stadig forsøger at besejre.
 2. 2
  Må ikke handle som en know-it-all. Folk ikke sætter pris på det, når du handler dem overlegne. Igen, lytte og respektere deres meninger, selvom disse kan være forskellig fra din egen. Og minde dig selv, at de klogeste mennesker i verden er dem, der anerkender, hvor lidt de egentlig kender, for der er så meget endnu at opdage.
  • Hvis du fange dig selv handler som en know-it-all, bruge humor til at gøre lys på det, og sige noget simpelt som:. "Undskyld, jeg synes at have fået lidt for passioneret omkring dette emne klart, at jeg bekymre sig om det, men Jeg har været uhøflig taler så meget. Undskyld! Please lad mig vide hvad du synes om denne sag. Jeg er en god lytter du kender! "

Med et godt eksempel

 1. 1
  Være en god rollemodel. Sætte et eksempel, som andre gerne vil følge. Når en anden person efterligner dig, er det et tegn på respekt. Hvis en anden har et godt eksempel, så lad dem vide, hvor meget du sætter pris på det ved dine egne handlinger (og ord også).
  • Være en god rollemodel hjemme, på arbejdet og i sociale situationer. Uanset hvor du er, er der altid en mulighed for at vise andre, hvordan man leve med selvrespekt og hvordan at ære andres værdighed.
 2. 2
  Vær dig selv. Må ikke bare deltage i med den nyeste dille, bare fordi andre kan følge den populære stil. Respektere dig selv ved at gøre dit eget valg, vil dette medføre respekt fra andre. Hvis du er usikker på, hvad de skal gøre, eller hvad du værdsætter og du leder efter en person med myndighed til at vejlede dig, altid huske, hvem du er, og altid spørge dig selv, hvis du er enig med, hvad denne person siger og gør. Nogle gange er det lettere sagt end gjort: sommetider du føler tabt og er ikke sikker på hvad du ønsker, eller hvad du tror. Dens okay at lave fejl, alle begår dem. Du bør dog stadig huske, at du er den endelige dommer over alt, hvad du siger og gør, og være klar til at leve op til dine fejl, lære af dem og komme videre.
 3. 3
  Må ikke være alt for materialistisk. Holde fokus på mennesker snarere end objekter, der kan gå tabt eller ødelægges, folk er så meget mere vigtigt og vores sande værdi er ikke, hvad vi har, er det den person, vi er inde i, at andre vil respektere. Men i samme ånd, være opmærksom på, at mens materialisme ikke er alt i livet, det er en del af det. Vi har alle brug ting for at overleve, og mens vi altid skal huske på, at ting er ikke alt, og andre er ikke at blive dømt blot på, hvad de har, må vi også holde styr på vores ting og tage sig af dem, bevare dem og forventer respekt for vores ting fra andre. Bare ikke få det i dit hoved, at tingene er alt.
 4. 4
  Må ikke trække tiden. Altid handle med et formål. Når du sætter dit sind på at gøre noget, tænker over det, planlægge det, så godt som du kan, og så bare gøre det. Må ikke vente for evigt, lad ikke andre mennesker gør dit job for dig, og ikke får dig ind i en løkke af endeløs planlægning og bekymre sig om det. Folk respekt action og ligeså ikke respekterer tøven.

Tips

 • Vær meget forsigtig, når der beskæftiger sig med to personer med forskellige centrale filosofier, som hvis du venligst en af ​​dem, kan det andet miste respekten for dig. Denne gåde kan ofte være side-trådte ved at være tro mod dig selv og respekt for begge synspunkter. Du behøver ikke at være enig med andre udtalelser, men snarere, bare gøre det klart, at du er villig til at lytte.
 • Husk, at folk lægger mærke til det eksempel dine børn følger. Hvis du behandler dine børn kærligt og lære dem at have respekt for dig selv og andre, vil du blive behandlet med respekt også.
 • Prøv at finde det, du er god til, og bruge det. Hvis du er en god sanger, være i en skole eller samfund musical, synge til arrangementer, vil osv. Folk genkende dig og dine talenter.
 • Bring skønhed til dine omgivelser ved at give dine naboer en behagelig visning af dit hjem og din personlighed. Inviter folk i dit nabolag for at træde frem med ægte interesse og venlighed. De vil ønske at bekymre sig om dig, også.

Advarsler

 • Vær velunderrettet om, hvor meget du afslører om dig selv til andre. Den vokser sværere at respektere en person, der undlader at anerkende grænserne mellem nok information til at kende nogen og for meget information, især på arbejdspladsen og sociale sammenhænge.
 • Må ikke miste dig selv i socialt forfremmet "dyder" eller "krav", der giver en fornemmelse af "respektabilitet" det forvirrer respekt fortjent til den person, du er med ydre tegn på at samle ting eller gør noget for at passe ind, være det at have fem Ferraris i garagen eller myrde nogen til at passe ind i en bande. Ingen af ​​disse vil tjene dig respekt - berygtet eller misundelse måske - men aldrig respekt.