Wkadk

Hvordan man taler til berømtheder

Forestil dig dette: Du går ned ad gaden og pludselig ser du dine foretrukne berømthed walking ved! Hvordan du opfører dig omkring en berømthed? Hvordan du opfører dig som en normal fan? Hvordan kan du bede dem om en autograf? Blot læse videre!

Bemærk: denne side forudsætter, at du er møde en tilfældig berømthed tilfældigt, ikke på et planlagt begivenhed som et møde-og hilse eller konvention.

Steps

Hvordan man taler til berømtheder. Nonchalant tilgang ham eller hende.
Hvordan man taler til berømtheder. Nonchalant tilgang ham eller hende.
 1. 1
  Nonchalant tilgang ham eller hende. Ophold komponeret. Må ikke begynde freaking ud og begynde at skrige. Du kunne skræmme personen væk. Bare fordi de er berømtheder betyder ikke, de nyder at høre fans skrige i deres ansigt.
 2. 2
  Prøv at gøre øjenkontakt og smil. Gør dette vil give dig selvtillid, og du vil være i stand til at holde dine nerver. Det vil anerkende din tilstedeværelse og lad dem vide, "Hey! Jeg er her og interesseret!" Husk at smile, det vil gøre dig synes venligt og approachable.Try ikke at smile, så længe, ​​at det kryber dem ud, selv om.
 3. 3
  Vent til dit stikord. Hvis han / hun anerkender den med en tilsvarende nonverbal gestus, det er din cue til at sige, "Hey der. Hvordan er du?" eller noget i den retning. Hvis han / hun ignorerer dig, giv den op og gå væk. S / han sandsynligvis ikke ønsker at blive generet. Hvis de svare, skal du starte din samtale.
 4. 4
  Tal om almindelige ting. Prøv at tale om almindelige dagligdags ting, ting, du ville snakke om til en anden person. Sørg for, at samtalen har en betydelig formål, og du ikke bare chitchatting. Gider ikke at spørge dem om vejret.
 5. 5
  Hold det kort. De har ikke al den tid i verden, og så meget som de elsker deres fans, ville de sandsynligvis hellere ikke høre din livshistorie. Tal for et par minutter og derefter afslutte samtalen.
 6. 6
  Sørg for at du lukke samtalen, ikke ham / hende. Må ikke tale i lang tid, hvis hun / han ikke synes interesserede. Eksempel: ". Det var virkelig rart at tale med dig, men jeg nødt til at gå Gider du underskrive denne lille ark papir for mig?"
 7. 7
  Husk at takke dem. Hvis hun / han forpligter, siger "Tak" og gå væk med en lille bølge.
 8. 8
  Bliv ikke vred, hvis de ikke vil give din deres autograf. Hvis hun / han nægter, siger "Nå ja, det er okay. Jeg stadig nød møde dig. Hav en god dag." En yndefuld slutning er altid bedst.
 9. 9
  Prøv ikke at foreslå. De vil højst sandsynligt sige nej.
 10. 10
  Må ikke bede om et telefonnummer eller en adresse. De vil højst sandsynligt benægte. De kan føle, at det er en invasion af privatlivets fred, og det vil gøre situationen føles akavet.

Tips

 • Hvis han / hun komplimenter dig, siger "tak". Må ikke være fræk eller indbildsk om dig selv, fordi de ikke kender os enten.
 • Få at vide ham eller hende, men ikke være en stalker. Prøv at tale med dem om deres karriere. Stil generelle spørgsmål som "Hvordan er du blevet sådan en professionel?" eller fortælle dem, hvor meget du kan lide hende / ham.
 • Behandle ham som du ville behandle enhver anden person, du møder i det offentlige. Vi er alle mennesker.
 • Må ikke tale som en journalist. Taler, som om du taler med din ven. De ønsker ikke at blive afhørt. Hvis du er en journalist, skriver ikke om din afslappet, nonchalante samtale til offentligheden. Det er ikke dit job at omskrive tilfældige Meet-ups.
 • Husk: så meget, som vi kender deres navne og en masse andre trivielle oplysninger om dem, vi ikke kender dem! Forvent ikke ham til at handle på dine egne forventninger og indtryk af ham, at dømme kun fra offentlig information, som måske ikke er nøjagtig overhovedet.
 • Være høflig og respektfuld.
 • Nogle mennesker kan ikke lide at tale om deres arbejde, medmindre det er noget at være stolt af, så vær generisk i din samtale.
 • Hvis du undrer dig over hvor de skal gå for eventuelt at tale med en berømthed eller to, (Måske hvis du er heldig, mere!) Gå til websteder som Stickam, Myspace eller søgning på nettet og tjekke for at se, om den berømthed går nogen steder for et interview på et show, en undertegnelse, eller noget langs linjerne. Også, kan du lytte til radioen for at se, om den berømthed er ved en koncert, hvis han eller hun er en sanger, fordi nogle radiostationer har konkurrencer, hvor du kan møde berømtheder.

Advarsler

 • Må ikke gå at kalde en flok af dine venner til at komme og møde den berømthed, det vil bare gøre ham / hende ubehageligt.
 • Husk den gyldne regel. Behandl andre, hvordan du ønsker at blive behandlet.
 • Må ikke skrige.
 • Følg ikke ham / hende.
 • Aldrig nærme sig en berømthed i en restaurant eller bar, mens han spiser, især hvis han er sammen med nogen speciel.
 • Taber kameraet. Det er ikke en photo shoot. Hvordan ville du føle, hvis nogen konstant blinkede fotos på dig uden nogen synlig grund?
 • Må ikke diskutere sladder og rygter.
 • Hvis de er optaget, er det nok bedre bare at lade dem gå og takke dem for deres tid. Mange mennesker har berømtheder, de ønsker at mødes, men kun få får at opnå dette mål!
 • Du er også nødt til at se for hvilken by du er i, også. I nogle lande, når en berømthed er i en storby kan de stadig ses i offentligheden med ingen store reaktioner, selv om du er Miley Cyrus, Selena Gomez eller Justin Bieber. Så i de tilfælde, ville en normal samtale, som du med din ven ville være tilstrækkeligt, og det de byer, er det svært at trække store skarer, men i mindre byer, så du kan være ganske varmt og trække mere interesse fra andre. Det modsatte kan ske, også, så justere i overensstemmelse hermed. Du kan endda have stjerner, der er behandlet som royalties med en masse fans i Europa, men er en ukendt i Australien eller omvendt, også. Så i dette tilfælde, snakke bare for ham naturligt.
 • Aldrig spørgsmålstegn hans personlige liv.
 • Vær opmærksom på posers, der foregiver at være en berømthed. Kig efter ting, der siger det er en officiel side i berømthed. De fleste officielle sider har et mærke, der siger det er officielt. De ville have billeder af billeder, der ikke er billeder, du vil finde let på internettet, og video og / eller lyd af dem.

Ting du behøver

 • Notepad (til autograf)
 • Pen
 • A Smile at sætte stemning