Wkadk

Hvordan kan man vide, hvis du er irriterende

Har du nogensinde spekulerer på, om du er godt elsket af andre? Har du nogensinde spekulerer på, om de mennesker, du taler til, er at gå væk rullende deres øjne, og takke Gud for, at deres tid med dig er slut? Hvis du ikke nogensinde spekulerer dette, chancerne er, er du nødt til at overveje, at det er en mulighed. Overvej venligst disse få enkle trin til at blive en mindre utiltalende DIG.

Steps

Hvordan kan man vide, hvis du er irriterende. Når samtale, er opmærksomme på, hvor ofte konversation Bolden afleveres.
Hvordan kan man vide, hvis du er irriterende. Når samtale, er opmærksomme på, hvor ofte konversation Bolden afleveres.
 1. 1
  Når samtale, er opmærksomme på, hvor ofte konversation Bolden afleveres. Har den anden person sagde noget i de sidste 2 minutter? Har de reagerede på noget, du sagde enten verbalt eller fysisk?
 2. 2
  Vær opmærksom på deres kropssprog. Er deres arme krydset? Har de synes stiv? Er deres øjne glide væk, mens du taler? Er deres fødder bevæger sig langsomt, men støt i den modsatte retning af dig?
 3. 3
  Må deres svar synes kort? Har de brugt mere end en 1-3 ord sætning, mens du taler med dig?
 4. 4
  Lyt til meddelelsen, om de har forbandet på dig eller mumlede under deres ånde sætninger som, "hvad", "oh please" og den mest oplagte, "hvorfor vil han ikke / hun bare lukke op?" mens du taler.
 5. 5
  Hvis de lejlighedsvis synes at mopset eller trække vejret tungt, medmindre det er hensigtsmæssigt at samtalen, ville dette være en anden god indikation.
 6. 6
  Hvis de udskrive denne ud og overlade det et sted, at de vil have dig til at finde den.
 7. 7
  Hvis nogen siger "du er irriterende" eller noget tilsvarende, der bør være vejledende for din karakter.
 8. 8
  Sidst men ikke mindst, hvis de går væk fra dig, mens du taler med dem, er det et godt tegn, at de finder dig irriterende.
 9. 9
  Overvej den anden persons natur. Nogle mennesker vil føle sig mere i stand til at vise deres irritation end andre. Mens nogle finder det ganske let, andre forsøger så hårdt at være høflig og de mennesker kan bekymre, at de vil virke uhøflig eller at de vil såre dine følelser. Disse personer kan have været irriteret i nogen tid af dig, men du aldrig mistanke. De er også de mennesker, du oftest ønsker at holde ved din side, ændre så og tilbagebetale deres tålmodighed!
 10. 10
  Har de ignorere dig? Foregiver ikke at høre noget, som du siger? Har de pludselig gå væk, mens du er midt i en sætning og gå ud for at tale med nogen, der ikke vises irriterende?
 11. 11
  Hvis de holder skære korte dine vittigheder, eller nyheder eller emne på aktuelle begivenheder, siger de har hørt det før. Det betyder, at de ikke ønsker at høre dig ud længere, og at du er irriterende dem.

Tips

 • Vis interesse i, hvad dine venner siger, og selv om du er uenig med deres synspunkter vise dem deres respekt. Pålægge dine synspunkter blidt hvis du skal.
 • Et godt trick til at holde dig fra at være alt for klamt til andre er at lytte til dem, når de taler, og sørge for, at dine svar på deres ord afspejler det faktum, at du var opmærksom på dem. Dette vil føre til en gensidig respekt, hvor de er mere tilbøjelige til at være interesseret i, hvad du har at sige, da de er klar over, at hvad du har at sige kan meget sandsynligt være direkte forbundet til det, de er allerede tænker.
 • Må ikke hog samtale med dine venner, da det kun vil vise, hvor selvcentreret du er.
 • Har gode manerer (spise med munden lukket, ikke at afbryde samtaler), så du ikke vil irritere andre.
 • Være høflig. Kaster fornærmelser på andre, når de bare vide, at du kan drive dem væk, eller værre, røgelse dem.
 • En anden ting at gøre, hvis du ønsker at vide, hvis du er irriterende nogen eller ikke, er at bede dem om deres Facebook-og / eller telefonnummer. Hvis de gør op en undskyldning / give dig et svar, der er falsk, så er der en god chance for, at de kan synes du er irriterende. Hvad jeg mener, er, hvis de giver dig et nummer, du forsøger at kalde det, og det får dig til ingenting, ikke engang deres telefonsvarer, eller hvis de siger, at de ikke har en Facebook-konto, men så du kan se dem en dage, og de naturligvis ikke er nyt for Facebook.
 • Må ikke være falske. Udgive sig for at være noget, du ikke er det, eller for at være nogens ven for din egen personlige gevinst er irriterende.

Advarsler

 • Vær sikker på at undgå alt for at se deres kropssprog, så at finde dig selv spørgsmålstegn ved deres enhver bevægelse i det åbne erkendelse af det faktum, at du er bekymret med irriterende dem. For meget opmærksomhed kan føre til en stor irritation fra din bekendtskab så hurtigt som for lidt.

Ting du behøver

 • Evnen til at tænke baseret på, hvad du hører og en form for ægte bekymring om andre.