Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en fyr kan lide dig mere end en ven

Senest dig og din favorit fyr ven har brugt mere tid sammen. Pludselig, du rødmende hver gang han taler, og indse, at du er klar til mere end bare venskab. Du ønsker at sige noget, men er bange for at foretage et træk, fordi du ikke ved, om han føler på samme måde. Er han har du solidt plantet i Friend Zone eller eller gør han gengælde din varme og fuzzy følelser? Læs videre for at finde ud af!

Steps

Sådan at fortælle, hvis en fyr kan lide dig mere end en ven. Læg mærke til den måde, han taler til dig.
Sådan at fortælle, hvis en fyr kan lide dig mere end en ven. Læg mærke til den måde, han taler til dig.

Læg mærke til, hvad han siger

 1. 1
  Læg mærke til den måde, han taler til dig. Den måde, han taler til dig kan sige en masse om, hvordan han virkelig føles. Her er nogle ting at overveje:
  • Bemærk hans tone. Er han taler til dig i en målt måde, der viser, at han har lagt en masse tanker i, hvad du tror?
  • Bemærk hans øjenkontakt. Ser han dig i øjnene, når han taler til dig, eller ser han rundt i lokalet distræt?
   • Bemærk, at han kan være bange for øjenkontakt, fordi han kan lide dig. Han kunne bare være genert!
  • Bemærk, hvis han let bliver afbrudt. Hvis han taler til dig, men en anden kommer op, er han straks glemmer din samtale? Hvis ja, kan det, han siger til du ikke være så vigtigt.
 2. 2
  Læg mærke til, hvad han vælger at sige til dig. Hvad han taler til dig om kan være en stor indikator for, hvordan han virkelig ser dig. Her er nogle tegn på, at de ting, han siger, at han ønsker mere fra dig:
  • Hvis han driller dig. Hvis han legende driller dig en masse, det er en stor tegn på, at han flirter og ønsker du at flirte tilbage!
  • Hvis han fortæller dig personlige oplysninger. Hvis han fortæller dig om sine problemer med sin familie, eller hans angst og frygt, så han kan være der ønsker at tage forholdet til et dybere niveau.
  • Hvis han komplimenter dig. Hvis han er altid subtilt komplimentere hvor klog du er, eller hvis han fortæller dig, at du ser godt ud, når du ser ham, er dette et tegn på, at han virkelig beundrer, hvem du er.
  • Hvis han minimerer sin bro-ness. Hvis du opdager, at når han vittigheder omkring hans fyr venner, han har tendens til bøvse og bande og være vulgært, men at han gør en indsats for at være mere raffineret omkring dig, det er et tegn på, at han virkelig er opmærksom på hvad han siger.
  • Hvis han spørger om dit romantiske liv. Hvis han subtilt forsøger at finde ud af, hvis du går på datoer eller se andre fyre, så kan han ønsker at være den, du har kun øje for.
   • Bemærk, at hvis han konstant forsøger at sætte dig op med en af ​​hans venner, eller spørger, hvorfor du ikke gå ud på en date med så-og-så, kan han forsøge at holde dig i Friend Zone ved at sikre dig 're skyde Amors pil andetsteds.
 3. 3
  Bemærk hvad han siger om andre piger. Opmærksom på, hvad han siger om andre piger kan fortælle dig, hvis han vil bare dit råd, eller hvis du er den eneste pige, han er ude efter.
  • Hvis han altid spørger dit råd om, hvordan at vinde over hans seneste erobring, kan dette være et tegn på, at han bare ser dig som en ven og værdier din mening, fordi du er en pige.
  • Men hvis han er altid lidt negativt om enhver pige han går på dates med eller siger ting som: "Jeg kan bare ikke finde den rigtige pige," sagde han måske virkelig være at sige, at han mener den rigtige pige er dig.
  • Hvis han virker som en spiller, kan det betyde en af ​​to ting. Hvis han altid taler om sin seneste erobring, så kan han i virkeligheden bare være en spiller, og du bør beskytte dit hjerte. Dog kan han gøre det bare for at gøre dig jaloux. Se om han virkelig er at se så mange piger som han siger han er, eller om han bare forsøger at få en reaktion ud af dig.
 4. 4
  Bemærk, hvad han siger til dig, når du er fra hinanden. Nogle fyre er bare genert og er bedre til at vise deres følelser online eller over telefonen. Bemærk de måder, han kommunikerer med dig gennem følgende metoder:
  • Telefonen. Er han lyder nervøs, når du taler i telefon? Dette kan være et tegn på, at han ønsker at imponere dig. Er dine samtaler lang, eller er han forsøger at komme til det punkt, og komme i gang telefonen så hurtigt som muligt?
  • E-mail. Hvis han forsøger meget hårdt at imponere dig med sin humor og korrekt grammatik, så chancerne er, han bruger en masse tid på crafting hans ord at vise dig, hvor klog og dygtig han er.
  • Tekstbeskeder. Er han blot tekst dig at sige, hvornår og hvor at mødes, eller er han sommetider tekst, du bare fordi han ønsker at chatte? Er han forsøger at være morsom eller sende humørikoner? Hvis han er at sætte ekstra indsats i hans sms'er, chancerne er, han ønsker at sætte ekstra kræfter ind på dit forhold.
  • Facebook. Er han "som" en masse af dine fotos og skrive på din væg tit? Dette kan være et tegn på, at han er at holde styr på dig.
  • Tag alt dette med et gran salt. Nogle fyre er bare ikke telefon, e-mail eller Facebook mennesker. Han kan bare hellere se dig i person, og der er intet galt med det!

Læg mærke til, hvad han gør

 1. 1
  Vær opmærksom på hans kropssprog. Kropssprog kan gå langt i at vise dig, hvis han hellere ville krammer med dig end bare hænge ud. Bemærker følgende:
  • Hvis han "ved et uheld" rører dig en masse. Hvis du sidder sammen under en film, er hans knæ børste op imod din? Hvis du passerer noget til ham, gør hans fingre hængende på din? Dette kan være et tegn på, at han ønsker at røre dig mere.
  • Hvis du fange ham stirre på dig. Hvis du ud med en gruppe, og du mærke til ham stirre på dig, det er et tegn på, at han beundrer dig. Hvis du fanger hans øje og smiler han og ser væk, det er et tegn på, at han ved, at han er blevet fanget stirre!
  • Hvis hans krop er engageret, når han taler til dig. Hvis hele hans krop er vendt mod dig, når du taler, og hvis hans arme er åbne og ikke er foldet ved hans side, det er et tegn på, at han er åben over for, hvad du har at sige.
  • Du optjener bonuspoint, hvis du altid finde ham hælder i nært at tale med dig.
 2. 2
  Læg mærke til, hvad han gør for dig. Er han gå ud af hans måde at være en god ven? Hvis det er tilfældet, kan han gøre noget mere. Her er nogle tegn på, at han kan blive udviklingslande at lovin 'følelse, hver gang han ser din vej:
  • Hvis han altid laver du favoriserer. Hvis du finder ham gøre ting som at give dig rides, gør du frokost, når du har en travl dag på arbejde, picking up dit vasketøj, eller hjælpe dig med at løse din bil, kan han lystfiskeri for kæresten rolle.
  • Hvis han hele tiden er at være tankevækkende. Hvis han bringer tilbage din favorit dessert fra et bageri, eller køber du den bog, du har været mening at læse, det er et tegn på, at han virkelig er opmærksom på dine behov.
  • Hvis han trøster dig, når du er ked af det. Lad os se det i øjnene - ingen fyr ønsker at trøste en tilfældig grædende pige. Men hvis han virkelig bekymrer sig for dig, vil han være der for at lytte til dine problemer, og sandsynligvis ønsker at tage forholdet yderligere.
 3. 3
  Læg mærke til hvordan han optræder omkring andre piger. Se hvad han gør omkring andre piger kan fortælle dig, hvordan han virkelig mener om dig. Her er nogle måder at få en bedre fornemmelse af sine sande følelser:
  • Er han behandler hver pige på samme måde, han behandler dig? Hvis du opdager, at du er den eneste, han ønsker at være rundt i store grupper, og den eneste pige, han driller og kan lide at samle op, når du hænger ud i puljen, er dette et tegn på, at han ønsker at være sammen med dig. # * Men hvis du mærke til ham drilleri og røre hver pige i en fem-mile radius, kan han bare være en flirt.
  • Er han flagre hans relationer foran dig? Hvis han åbent har du hænge ud med ham og hans nye dato, så kan han virkelig se dig som bare en ven.
  • Men hvis han har dig der for at se, hvad du virkelig mener, kan dette være et tegn på, at han ved, at du er den ene for ham. Hvis han er hemmelighedsfuld omkring hænge med andre piger, så dette kan være et tegn på, at han allerede ser dig som en kæreste og føler han at være illoyal.
 4. 4
  Se om han går ud af sin måde at være sammen med dig. Dette er en sikker-brand tegn på, at han ønsker at tage tingene til det næste niveau. Her er nogle måder at vide, hvordan han virkelig føles:
  • Hvis han hele tiden spørger dig at hænge ud. Det ene er en no-brainer.
  • Hvis han forsøger at kante sig hen til dig, når du er i grupper. Hvis han ønsker at være din partner i klassen, eller hvis han ønsker at være din partner i løbet af en kylling kamp, ​​chancerne er, kan han ikke få nok af dig.
  • Hvis han altid har hævder at han er "i område" og spørger, om han kan stoppe ved. Hvis han gør undskyldninger for, hvorfor han ønsker at hænge ud, kan dette være et tegn på at han er flov over, hvor meget han ønsker at være sammen med dig.

Se på, hvordan og hvor ofte du hænge ud

 1. 1
  Bemærk de typer af ting, du gør sammen. Er du deltage i flere dato-lignende aktiviteter, eller er du på buddy system? Tage en lang hård se på, hvordan du hænger ud kan hjælpe dig med at forstå hans virkelige hensigter. Her er nogle ting at overveje:
  • Er du gør par-y ting sammen uden at være et par? Har du befinder dig dagligvarer, madlavning middag sammen, eller endda gå til landbrugerens marked med én købmand pose? Disse kan være tegn på, at han ser dig som en kæreste allerede.
  • Når du hænger ud, er du hænge solo eller med en stor gruppe af mennesker? Dette kan indikere, om han ønsker at se dig en mere end en ven.
   • Hvis han indbyder sine ti bedste venner eller hele broderskab til at slutte sig til dig, når du hænger ud, kan han ikke se dig som mere end en ven. Men vær forsigtig - hvis han kun inviterer andre par til at slutte sig til dig, han formentlig vil parre sig med dig.
   • Men hvis han inviterer sine søskende, bedste venner, eller hvis (yikes!) du eller anden måde ender møde sine forældre, dette er en sikker-brand tegn på, at han vil have dig til at være en seriøs del af hans liv.
 2. 2
  Bemærk hvor ofte du hænge ud. Du kan fortælle en masse om, hvad han virkelig mener ved at overveje, hvor ofte og hvor længe du hænge ud.
  • Bemærk frekvensen af ​​dine hang-outs. Hvis du næppe gå en dag uden at se ham, kan han ønsker at tilbringe sine nætter med dig samt dagene. Men hvis du kun ser ham en gang om måneden eller deromkring, og han bor i dit nabolag, så kan han ikke ønsker at se dig oftere.
  • Ikke hvor længe du hænge ud, når du ser ham. Har din kaffe date bliver til en tre-timers filosofisk diskussion, eller er han gået i den tid det tager dig at bede om regningen? Hvis han ikke kan stoppe med at tale til dig, det er et tegn på, at han vil have noget mere fra dig.

Analyser, når og hvor du hænger ud

 1. 1
  Bemærk hvor du hænger ud. En af de nemmeste måder at se, hvis han ser dig som mere end en ven er at notere de steder, hvor du hænger ud. Her er nogle måder at se, om han forsøger at sparke dit forhold op et hak:
  • Hvis du går ud for at spise, skal du notere type restaurant. Hvis du er på en sjov, højt, tapas bar, kan han se dig som mere end en ven, men hvis du er på en rolig, candle-lit restaurant med fine vin, kan han prøver at fortælle dig noget. Men hvis han sætter sig ved siden af ​​dig på skolens cafeteria, kan det ikke, at han er i markedet for romantik.
   • Kig rundt på de andre mennesker på restaurant. Er de par, ogling hinanden, eller venner griner og chatter det? Dette kan sige noget om, hvad han har i tankerne for dig.
   • Må ikke overthink det. Han kan virkelig godt lide dig - men han kunne også rigtig godt lide koreansk BBQ. Placeringen kan være en god indikator, men det kan ikke fortælle dig alt.
  • Hvis du inviterer dig i biografen, hvilken slags film er det? Er du ser en romantisk komedie eller tåreperser, eller er du ser en blodig krig film eller en dokumentar? Hans valg af svirp kan fortælle dig, hvis han ønsker at lægge sin arm omkring dig, eller hvis han bare vil have en kammerat.
  • Hvis du går for at se et show, er det en lav-lit jazz show eller en kvindelig crooner, eller en meget høj dødsmetal koncert, gør du gå delvist døv? Er det den slags sted, hvor du står op og rock ud, eller sidde ned til romantisk nyde showet?
 2. 2
  Når du lægger ud kan være lige så vigtigt som hvor. Dette kan være et fingerpeg om, hvorvidt han ser dig som en tilfældig ven eller hvis han forsøger at tage tingene til det næste niveau. Vær opmærksom på især to ting:
 3. Har du mødes i løbet af dagen, eller om aftenen? Der er en stor forskel mellem en frokost dato og en middag dato eller morgenkaffe og en aften drink. Hvis du har tendens til at hænge ud mere i løbet af dagen, så du i øjeblikket hænger ud i den ven zone - men det betyder ikke, at han ikke vil have mere.
Har du hænge ud i løbet af ugen eller i weekenden? hvis du møde op på mandag i stedet for fredag, kan du finde dig selv i ven område en gang mere.

Find ud af om han virkelig kan lide dig

 1. 1
  Spørg rundt. En nem måde at finde ud af, hvordan han føler er simpelthen at spørge andre mennesker. Selvfølgelig skal du gøre det med forsigtighed, fordi du ikke vil have ham til at finde ud af hvad du virkelig mener om ham. Her er nogle måder at finde ud af:
  • Henkastet spørge sine venner. Spørg hans venner, hvis han ser nogen, eller hvis han har følelser for nogen. Vælg en ven, du har tillid, selv om - det vil være svært at finde en fyr, der bryder bro-kode og ikke rapportere til ham med det samme.
  • Som dine veninder, hvad de mener. Dine venner har set jer to sammen og kan være ærlige om deres vurdering af situationen.
  • Har dine venner spørger ham. Igen, fortsæt med forsigtighed. Hvis det ikke er alt for indlysende, har en af ​​dine veninder spørge ham, om han har sit øje på nogen speciel. Hun kan foregive, at hun ønsker at sætte ham op med en anden, for eksempel.
 2. 2
  Må ikke stilk eller snuse. Der er ingen måde at slå en fyr hurtigere end at være den neurotiske pige, der forsøger at lære hver eneste detalje i hans liv. Her er nogle ting at undgå for enhver pris:
  • Ser man gennem hans telefon. Hvis han forlod sin telefon ud, ikke se igennem det for at se om han sms'e andre piger. Hvis han fanger dig, vil han se det som en stor rød flag.
  • Ser gennem hans e-mail eller Facebook-beskeder. Hvis han gik væk fra sin computer i et minut, undgå fristelsen til at være en snuse.
  • Efter ham rundt for at se, hvem han hænger ud med. Dette kan sætte ham mere i humør til et tilhold end romantik.
 3. 3
  Være modig og fortælle ham hvordan du føler! I sidste ende kan tingene ikke bevæge sig fremad, hvis du ikke tager initiativet. Hvis du er temmelig sikker på at han kan lide dig eller bare føler modig og ligesom du har intet at tabe, og derefter gå videre og fortælle ham, hvordan du føler.
  • Vær munter. Må ikke tage det alt for alvorligt. Må ikke arrangere en tid og sted at mødes og sige, "Jeg har noget vigtigt at fortælle dig." Bare finde det rette øjeblik til at fortælle ham, at du har et crush på ham og spekulerer på, om han føler det også. Må ikke gøre det en big deal - du ikke vil have ham til at føle sig dårligt, hvis han ikke føler på samme måde.
  • Vær kreativ. Find en sjov måde at fortælle ham, hvordan du føler. Du kan sende ham en note, en Valentine, eller bede ham om at løse en gåde. Må ikke over gøre det, men hvis du tænke ud af boksen, kan han blive imponeret.
 4. 4
  Må ikke blive skuffet, hvis han ikke gengælde dine følelser. I sidste ende, kan det bare ikke meningen at være. Hvis du ønsker at fortsætte venskabet, her er nogle ting at huske på:
  • Må ikke være alt for skuffet, hvis han ikke deler dine følelser. Det vil bare gøre alle føler sig dårligt i sidste ende. Det er bedre at spille det.
  • Mind dig selv, hvad en god ven han er, og hvor heldig du er at have ham. Du har måske gået glip af en chance på romance, men du har en god ven for livet.
  • Vide, når du har brug for at tage en pause. Hvis din crush har blomstret i fuld blæst kærlighed, kan det være tid til at tage en pause fra det venskab, fordi det vil gøre ondt for meget. Hvis du stopper knusning på ham, kan du vende tilbage til hænge ud, men der er ikke noget værre end at torturere dig selv ved at hænge ud med nogen, der ikke deler dine følelser.

Tips

 • Vær dig selv! Hvis han ikke kan lide dig for hvem du er, så han er ikke det værd.
 • Find ud af, hvad han kan lide og lære mere om det. Det vil slå ham, hvis du to har en masse ting til fælles.
 • Gør IKKE fnise en masse, når du er sammen med dine venner, og han passerer forbi - fyrene bliver paranoid over, hvad du siger, og ikke på en god måde!
 • Der er fyre, der vil miste interessen for dig, hvis du ikke viser interesse i dem - viser bare en lille smule kan hjælpe. Dette især gælder for de mere generte fyre.
 • Spørg ham, om han kan lide nogen i din klasse. Han kunne rødme eller kigge ned. Hvis ja, betyder det, at han kunne tænke på en løgn.
 • Må ikke begynde at handle som en samlet fyr omkring ham, fordi han vil begynde at overveje dig mere for en af ​​de fyre.
 • Hvis du kender din fyr ven er en stor flirt, kan chancerne være lidt anderledes. Han kunne bare være at forsøge at flirte med dig for sjov.

Advarsler

 • Han kan være den type fyr, der altid har en pige for en bedste ven. Han kan være udstiller mange af de tegn, men han kan virkelig bare se dig som en super-nær ven. Bemærk hans tidligere venskaber for at se, om der er et mønster. "