Wkadk

Hvordan man laver en lang distance forhold arbejde

Hvis du er villig til at arbejde ud af det, her er hvordan man kan give det hver chance for at overleve og trives.

Steps

Hvordan man laver en lang distance forhold arbejde. Spørg de vigtige spørgsmål i begyndelsen, for at sikre, at du er både klar på parametrene for forholdet.
Hvordan man laver en lang distance forhold arbejde. Spørg de vigtige spørgsmål i begyndelsen, for at sikre, at du er både klar på parametrene for forholdet.
 1. 1
  Spørg de vigtige spørgsmål i begyndelsen, for at sikre, at du er både klar på parametrene for forholdet. Indstilling af parametre såsom navngivning dit forhold (dating, se hinanden, kæreste-kæreste, engageret) samt definere eksklusiv (begrænset til én person,) eller ikke-eksklusiv. Disse kan være svært og akavet spørgsmål at stille, men vil spare dig stor hjertesorg og misforståelser ned på linjen. Eksempel: "Er du åbne for muligheden for at flytte, hvis forholdet skulle blive mere alvorligt?" eller "Hvad er du søger at komme ud af forholdet?" Angivelse dit endelige mål eller ideer vil give hver person til at fastholde, hvad de har brug for.
 2. 2
  Gør ting sammen. Defy afstanden. Som en lang distance par, er det vigtigt at gøre andre ting sammen udover den sædvanlige telefonopkald. I en lang distance forhold, kan samspillet over telefonen bliver sløv i det lange løb. Omfattende andre former for interaktion er vigtige. Bare tænk... Folk i korte afstande relationer ikke tilbringer størstedelen af ​​deres tid på at tale, men snarere at gøre ting med hinanden. Prøv at gentage dette ved at finde ting at gøre sammen som at se et tv-show eller film samtidig. Her er en gratis liste over 100 + ting, du kan gøre med din lange distance partner.
 3. 3
  Overvej at bruge skype video chat opkald hver dag eller så ofte som muligt, sms, telefonopkald og e-mail hver dag. Det er vigtigt at bevare kontakten og være i hinandens dagligdag så meget som muligt.
 4. 4
  Kommunikere på en eller anden måde hver dag, mere end én gang, hvis det er muligt. Da du ikke skal se hinanden, er det vigtigt at etablere og opretholde en følelsesmæssig forbindelse. Disse behøver ikke altid at være lange, dybtgående samtaler. Fortæl hinanden om jeres små triumfer og tragedier. Spørg om til råds. Brug en instant messenger-program eller VoIP for real-time chat eller webcams for at visuel forbindelse. E-mail er stor, så sørg for at bruge det, især hvis lange afstande telefonopkald lægge pres på dit budget. Sikre de e-mails er omfattende og detaljeret, vil det vise, at du holder nok til at sætte i tid og kræfter. Skriv bogstaver. Send små gaver, kort eller sende blomster uden grund. I dette tilfælde er mængden så vigtig som kvaliteten. Du kan opdage en fordel overfor andre, hvis partner er lige ved hånden, du ikke tager kommunikationen for givet!
 5. Du kan oprette påmindelser, herunder automatisk tilbagevendende påmindelser, til dette formål i kalender software på din computer eller online. Dette er især vigtigt, når man ikke har meget kontakt med andre venner til at huske vigtige begivenheder såsom fødselsdage.
5
Udnyt de fordele en lang distance forhold tilbyder: mere tid med venner og / eller familie, ingen argumenter end tandpasta caps, fornøjelsen af at se din kæreste igen efter en lang fravær, tid at spekulere dine muligheder (snarere end snapper efter din partner impulsivt), før du reagerer på denne e-mail s / han skrev, at virkede så uhøflig første gang du læser det, ikke at blive trukket ind i en flok af chick flicks, osv. Vigtigst er langt fra hinanden giver dig en chance for at bevare din individualitet- noget, der kan gå tabt i shuffle, når par bruger al deres fritid sammen. Her er yderligere fordele ved langdistance forhold.
6
Forfølge fælles interesser, også selv om det betyder, at forfølge dem fra hinanden. Hvis der er en film, du er begge interesseret i at se, se det individuelt og derefter ringe til hinanden bagefter, og tale om det. Læse en bestemt bog på samme tid. Stargaze mens du er på telefonen. Indstil din ure til at gå ud på det samme tidspunkt hver dag, og synkronisere din alarm med, at din partner. Gør det til et punkt til at tænke på hinanden, når dit ur går i gang, og svælge i det faktum, at han eller hun tænker om dig, også. Finde kreative måder at obligation.
7
Undgå fristelsen til at være kontrollerende. Folk har fri vilje og ingen kan eller skal kontrollere en anden person. Så længe du er både interesseret i at blive i forholdet, vil du holde sig til det og afstand vil ikke gøre en forskel. Så snart en af ​​jer beslutter den anden er ikke et godt match-eller en anden er et bedre match-dit forhold slutter, uanset om du bor 3000 miles fra hinanden, to gader forbi, eller deler den samme seng med dit bryllup billede på væggen. Du er nødt til at stole på hinanden helt, hvis dette forhold kommer til at fungere.
8
Prøve udfordrende hinanden. Dette er ikke den samme som kontrollerende. Du kan opleve, at du kan gøre ting for hinanden, at man ikke helt kunne finde motivationen til at gøre på egen hånd. Måske kunne du motivere jer til at få noget motion, eller at tilberede bedre eller oftere. Det vil give dig noget at gøre, mens du vente med at se din partner igen, og det vil give dig både noget at stræbe efter og tale om indtil da.
9
Tal om din fremtid sammen. Antages det, at du i sidste ende ønsker at leve sammen, diskutere, hvordan du vil komme til det punkt, vil hjælpe dig vise hinanden, at forholdet går et eller andet sted, og at din indsats og frustrationer er ikke forgæves.
10
Husk: Ting vil blive bedre med tiden, og selv forholdet bliver bedre. Har håb.
11
Besøg ofte. Prøv at gøre tid til at besøge hinanden så ofte som muligt, eller så ofte som dit budget tillader dig at. Et forhold kan ikke trives, hvis det eneste, du har, er et telefonopkald. Du er nødt til at se hinanden op tæt og personligt hver chance du får. Det centrale her er at oprette nogle "regler" om hyppigheden af ​​kommunikation og besøg og holde sig til dem. Sammenhæng kan hjælpe en lang-distance forhold overleve.
12
Undgå jalousi og være tillidsfuld. En af de nemmeste måder at ødelægge et helt sundt forhold er at forgifte det med jalousi og drama. Når du starter en lang distance forhold, skal du være realistisk af de vanskeligheder forude. Det er altid hjælper, hvis du går i et forhold med tanken om, at alle er uskyldige og værdig af tillid, indtil det modsatte er bevist. Må ikke falde i den fælde at afhøre din partner hver gang han / hun beslutter sig for at gå ud for en drink med folk du ikke har mødt eller han / hun ikke komme tilbage til dig med det samme, når du ringede og forlod en meddelelse. Bare fordi du er i en lang-distance forhold betyder ikke, jeres liv vil pause. Din partner vil naturligvis have et socialt liv, hvor han / hun bor, og så skal du. Sure, hjælper det at have øjnene åbne og ikke være helt naiv, men at være mistroisk er usundt for dig og dit forhold også. Du bør både vedligeholde din social aktivitet og være tilfreds med jer selv.
13
Vær positiv. Staying positiv og ikke fokusere på de negative aspekter af en lang-distance forhold er afgørende for at holde dit forhold blomstrende og din partner indhold. Bliver væk fra din kæreste er ikke alle dårlige nyheder. Brug muligheden for personlige tid til at forfølge dine interesser og hobbyer samt dine karriere mål. Et andet positivt punkt er, at langdistance dating skubber jer begge at være mere kreativ, til at kommunikere bedre, da du ikke har "ansigt-til-ansigt" tid og til at teste (og ekspres) dine følelser. Så længe du ser den lange distance forhold som en midlertidig tilstand, vil du holde din hage op og sende den følelse af tryghed og lykke til din partner også.
14
Giv dem en personlig genstand for din, så i en tid med behov, når de savner dig, de er i stand til at holde på noget, der engang tilhørte dig. Dette vil give trøst, glæde og tanken om at være sammen med dig.
15
Arbejde hen imod et afbalanceret forhold mellem partnerne. Et forhold skal bygges på et stærkt fundament af tillid, forståelse og vilje til at gøre det arbejde. Det centrale er at sikre, at et tilsvarende beløb af indsats fra begge parter. De to parter bør være rimelige om deres forventninger og er villige til at samarbejde, således at forholdet kan føre til en lykkelig slutning. Hvis disse parametre er taget sig af, har du intet at bekymre sig om. Men glem ikke at stille nogle spørgsmål, fordi hvis du ikke gør det, kan din partner begynder at tænke, at du mister interessen.
16
Opret dit eget sæt af forholdet standarder, som både du gensidigt har aftalt. Det skaber et fælles mål for dig at arbejde hen imod at udvikle et stærkt forhold, om du er sammen eller fra hinanden. For eksempel er enige om at være uenige, acceptere hinanden som du er, praksis tillid og ærlighed, stræbe kompromis og selvopofrelse, søge åndelig enhed, og opretholde en åben kommunikation.
17
Husk, at du stadig er i et forhold. Du er nødt til at være der for din partner. Hvis din partner er altid i problemer, eller såret, eller hvad, er du nødt til at være der for them.Make sikker på at du er til rådighed for dem, så de kan nå dig, hvis de har brug for dig. Hvis de ender beskæftiger sig med alt alene, vil de til sidst ikke brug for dig. Og nogle gange, afstand tillader selvfølgelig, det betyder at være faktisk fysisk der for dem.
18
Fordi tid sammen er sjælden, når du gør se hinanden, tage så meget fordel som muligt af dine evner til at få intim med hinanden. Du behøver ikke have det privilegium i disse strækninger, når du ikke kan være sammen med hinanden fysisk. Du bliver nødt til at holde disse følelser af spænding og tiltrækning live eller de vil aftage med tiden.

Tips

 • Når at komme til at kende hinanden, viser den virkelige dig, ikke den person, du tror, ​​din partner ønsker.
 • Tillid er nøglen.
 • Altid lytte til din partner om, hvad de tror vil gøre forholdet stærkere. Også altid være der for dem uanset hvad.
 • Undgå fristelser, ville den bedste og nemmeste måde at være trofast altid være at ikke sætte dig selv i en situation, hvor du ville have til at blive testet. Temptations vil altid komme din vej, men undgå visse ting ville lade din partner vide, at der er intet at bekymre sig om.
 • Altid forsøge at være glad, når du taler eller sms'e hinanden, sørg for altid at være positivt om dem, og de ting han / hun gør.
 • En lang-distance forhold er ikke anderledes end en proximal relation i, at de begge kræver en stor indsats, fremragende kommunikation, tålmodighed, opofrelse og forståelse. Men du bliver nødt til at arbejde ekstra hårdt for at opretholde kommunikationen og at holde fokus nok til ikke at lade dit daglige liv forstyrre dit ønske om at være sammen med den anden person. Glem ikke dem, eller du kan glemme forholdet, og det vil alle være overstået.
 • En af de sværeste dele af en lang distance forhold forbinder når en person får travle end den anden. Hvis dette sker i et forhold, er det vigtigt at opretholde kommunikation. Hvis du er den travl person, så prøv at advare din partner på forhånd, at du vil arbejde mange timer og kan have begrænset tid. Hvis du er den ikke-as-travl person, drage fordel af den tid, ved at tage en ny hobby, komme i form, læse en ny bog, etc. Fleksibilitet er meget vigtigt.
 • Vær ikke bange for at give udtryk for din frygt.
 • Bor langt fra hinanden giver dig både en chance for at vokse som individer. Nogle par bryde op at "finde sig selv", men i en lang distance forhold du både har plads nok til at gøre dine egne ting og stadig have en forbindelse.
 • Forståelse og tillid er de vigtigste faktorer, især i de første uger / måneder. Som du stadig ikke kender hinanden så godt, misforståelser ske, og du er nødt til at være forsigtig der.
 • Vær ikke bange for at tale om de "kedelige" dele af din dag. Det tricky, næsten ubevidst del opretholde følelsen af ​​at blive blandet i din partners liv, en stat eksperterne ofte henvise til som "forbundethed".
 • Nogle gange, når du er sammen, så prøv at gøre indenlandske, tilsyneladende hverdagsagtige ting, som par, der bor sammen ville gøre-dagligvarer, foråret rengøring skabet, omarrangere møbler / istandsættelse osv. Det giver følelsen af ​​at skabe et hjem sammen, noget du både helt sikkert se frem til.
 • Fortæl dem hver dag, at du elsker dem. Afstand kan sommetider gøre dig spørgsmålstegn ved deres følelser for dig, så sørg for de ved det hver dag.
 • Det er vigtigt at tale om fremtiden. Hvis du ikke er sikker på, hvor længe du vil være fra hinanden, forsøge at gøre mål for, når du kan flytte tæt på hinanden igen.
 • Lav en kreativ nedtælling og send det til din partner til at nyde, indtil du ser hinanden næste. For eksempel oprette en fotokalender, med noget du tilføjer for hver dag at beskrive, hvad du om dem.
 • Det hjælper at have en solid gang i fremtiden, når den lange distance del af forholdet vil ende, uanset tidspunktet længde. Uden den kan forholdet begynder at forme sig til noget, der altid er fjernt-selv med stor kommunikation. Med det, kan hver person se det punkt, hvor afstanden vil ende og arbejde hårdere for at holde følelserne let tilgængelige.
 • Må ikke sætte urimelige forventninger til dit besøg og / eller fremtidige planer. Fantaserer om besøget er fint, men ikke højt verbalt eller via e-mail til din partner. I stedet nyde spændingen af ​​de overraskelser, der kommer. Ved at fastslå, at en overraskelse kommer kan gøre det muligt at meget tanke tid til modtageren og efterlader jer begge åbne for skuffelser.
 • Forvent ikke din langdistance forhold til altid at være perfekt. Ethvert forhold vil have et par bump på vejen, og dem bump kan virke forstørres din distance.
 • En overraskelse af balloner blomster eller en speciel gave sendt eller sendes til dem
 • Sommetider telefon / email / IM kommunikation kan få intetsigende. Glem ikke at der er andre måder at interagere! Brug internettet og finde ting, du begge kan gøre sammen. Det tager presset væk, det giver dig en pause fra konstant taler, og det kan være sjovt.
 • Når du taler med din partner, notere ting, de nyder mest (hobbyer, dag-til-dag aktiviteter osv.), og gøre lidt forskning om det, så du har mere at gøre, når du ser dem næste gang. For eksempel: Hvis din partner kan lide at danse, finde placeringen af ​​forskellige klubber, hvor du vil se dem næste gang. Hvis du ikke ved, hvordan at danse, tage lektioner, og du vil imponere dem ved din vilje til at gøre en indsats på deres vegne.
 • Fravær gør hjertet vokse fonder.
 • Må ikke være for ivrig, eller jaloux, at du ikke altid vide, hvad de gør. En lille plads er god og vil helt sikkert holde tingene roligt.
 • Køb et webcam, så du kan chatte "ansigt til ansigt", og se hinanden, så når du møder, vil du huske, hvordan din partner ser ud.
 • Mail hinanden duftende tøj (eller endda tøj ildelugtende din sved-feromoner er en fantastisk måde at etablere intim kontakt). Hvis du kan se hinanden en gang om ugen, efterlade en t-shirt sprøjtede med cologne til din kæreste, før du forlader.
 • The Long Distance Relationship Guidebook er en velafbalanceret, praktisk bog for par i langdistance forhold, der har brug for nogle retningslinjer.
 • Vælg et spil, som du kan spille sammen over internettet, uanset om det er et MMORPG (massivt multi-player online rollespil) eller noget mere traditionelle, såsom skak eller Scrabble. Du vil være i stand til at chatte, mens du spiller, og det vil give en større følelse af sammenhold.
 • Husk "Always mod fraværende elskere kærlighedens tidevandet stærkere strømme."
 • Falde i søvn sammen på skype én eller to gange om ugen er meget sød og kan hjælpe med at opretholde kærlighed i forholdet. Prøv at gøre dette på søndag nætter. På den måde, når du vågner op om morgenen den første ting du vil se, er din signifigant anden.
 • Må ikke tale i telefon for ofte. Da de fleste af dit forhold er baseret ud af telefonopkald, behøver du ikke ønsker at løbe tør for ting at snakke om for hele dagen. Opkald 1-2 gange dagligt vil tillade dig at tale med hinanden uden at have gentagne samtaler.
 • Spice tingene op ved møde halvvejs (hvis det er inden for en rimelig afstand) til Grib en bid at spise eller få en kop kaffe. Dette er et godt alternativ, hvis du ikke er i stand til at afsætte en hel weekend med dine andre væsentlige.
 • Udtrykke dig at frigøre følelsesmæssige vægt. Én digter, der har skrevet digte som et resultat af en lang-distance forhold er Tony Berndtsson - slå ham op.
 • På et telefonopkald før sengetid, lade hinanden vide, hvilken side af sengen du ligger på. Derefter kan du to kan ligge på det modsatte, og foregive du er med dem, mens du sover.
 • Sende hinanden spontane e-kort.

Advarsler

 • Langdistance forhold er vanskelige, som du følelsesmæssigt er knyttet til en person, du kan ikke røre eller komfort, og det kan skabe ravage med dine følelser. Du kan have negative tanker eller følelser, der ikke er sandt, kan du tvivler din kærlighed følelser, eller på grund af nogle kampe over telefonen, kan du føle, at du ikke føler den måde du gjorde før for din partner. Men prøv at holde disse følelser i perspektiv, da afstanden kan forværre dem.
 • Husk, alle slags forhold tager hårdt arbejde og dedikation til din elskede eller partner, uanset om det er lange afstande eller proximal. Hvis du og din partner er villig til at tage disse skridt, derefter forvente bump og sving på vejen. Disse bump og sving vil kun hjælpe bidrage til et forhold.
 • Prøv at gøre alle mulige indsats fra din side. I første omgang, kan kærlighed / lidenskab være drivkraften. Som tiden går, er det engagement, der er vigtigst.
 • Det er nemmere at komme ind argumenter i en lang distance forhold, fordi du ikke altid kan skelne, hvad en persons faktiske tone er gennem tekst. Det er også meget nemmere at sige sårende ting, når du ikke ansigt til ansigt, men ordene kan såre bare det samme. Vær særlig omhyggelig med at se, hvordan du fortolker deres ord (for det måske ikke være, hvad de betød), og hvad du siger, når du er vred.
 • Der vil altid være folk, der ville sige, at langdistance forhold ikke fungerer, bare huske, at de ikke er de mennesker, der er i forholdet. Gøre det arbejde overlevende den lange distance kan ikke, bør ikke bestemmes af dem.
 • Langdistance forhold kan og vil teste dig og din partner, du har brug for at stole på ham / hende fuldstændigt, lest paranoia spiller en stor rolle i lukningen af ​​dit forhold.
 • Langdistance forhold er ikke for sarte sjæle. De kan være meget at prøve, men så kan proksimale relationer.
 • Når du er alene, tager sig tid til at se billeder af din kærlighed, en gave, som han / hun har givet, eller breve skrevet. Om natten, før sovende forsøge at huske disse vidunderlige øjeblikke.
 • Husk, slagsmål er en del af ethvert forhold, og det er op til dig at beskæftige sig med det, eller at bukke under for den.