Wkadk

Hvordan at deltage i en samtale

Hør en samtale, der lyder interessant og ønsker at komme i det?

Steps

Hvordan at deltage i en samtale. Lyt til hvad de siger, og når det er relevant, give din mening om, hvad de taler om, eller stille et spørgsmål.
Hvordan at deltage i en samtale. Lyt til hvad de siger, og når det er relevant, give din mening om, hvad de taler om, eller stille et spørgsmål.
 1. 1
  Lyt til hvad de siger, og når det er relevant, give din mening om, hvad de taler om, eller stille et spørgsmål. Hvis du ikke ved, hvad de taler om, men det lyder interessant, så spørg dem om det. ** Spørge folk, hvad de taler om kan nogle gange bare irritere dem og gøre dem ønsker at undgå dig, fordi du ikke er en del af deres sociale gruppe. Forstå disse grænser og ikke forsøge at støde ind i enhver samtale, du hører.
 2. 2
  Fortsæt i samtalen, som hvis du var allerede en del af det, og forhåbentlig vil de ikke have et problem med dig at deltage. Det er ofte bedst at starte med en lille kommentar og bedømme reaktionen før du fortsætter.
 3. 3
  Vær forsigtig. Hvis de taler om et emne, du er fortrolig med, og derefter forsigtigt sætte i dit input. Skær IKKE nogen ud for at sige, hvad du har brug for at sige. Hvis du ikke forstår spørge en af ​​dine venner i gruppen til at forklare det til dig.

Tips

 • Hvis du går ind på en samtale og har ingen anelse om, hvad de taler om, siger ikke noget, før du har fundet ud af, hvad de taler om.
 • Prøv at læse kropssprog af folk taler. Før du tilmelder dig, skal du se, om folk taler nært eller tavshed toner, hvis det synes at være en alvorlig samtale, kan du ønsker at lade dem alene. Hvis gruppen synes mere åben, tage åbningen. Hvis medlemmerne af samtalen forsøger at skubbe dig ud, tage tippet og påtage samtalen var personlig karakter.
 • Prøv at se, hvad slags samtale er det før hoppe i. Personlige samtaler er bedst undgås, og ikke dvæle nær en for længe, ​​som du måske anses nysgerrige.
 • Hvis du kender de mennesker, der taler de vil være mere tilbøjelige til at lade dig deltage. Men hvis nogen hints til at gå væk, du skal.

Advarsler

 • Nogle gange, selv hvis du deltage i samtalen korrekt, vil nogle eller alle de involverede mennesker stadig blive irriteret og forsøge at skubbe dig ud. Hvis ja, er, at deres problem, og du bør nok ikke gider at forsøge at slutte sig til deres samtaler igen, det er ikke det værd.
 • Må ikke gentagne barge på en samtale, ellers kan du måske blive betragtet nysgerrige, og det vil sandsynligvis blive brugt imod dig, når du forsøger at tilslutte fremtidige samtaler.
 • Må ikke bryde ind i en personlig samtale, som du vil sandsynligvis modtage negativ feedback fra de oprindelige oplæsere.
 • Den største samtale-killer er. Må ikke bekymre dig om at sige noget dumt, det sker for os alle på et tidspunkt. Det værste du kan gøre, er ikke at sige op, når der er en passende lejlighed.