Wkadk

Hvordan skal man behandle backstabbers

"De kan sige, de er dine" bedste venner ", men det øjeblik, din ryg er slået, de lyver om dig til andre. Ingen ønsker at blive såret på denne måde, men hvordan kan du håndtere dem? Måske følgende tips kan hjælpe.

Steps

Hvordan skal man behandle backstabbers. Alle backstabbers deler en fællesnævner, de alle vil have noget fra dig.
Hvordan skal man behandle backstabbers. Alle backstabbers deler en fællesnævner, de alle vil have noget fra dig.
 1. 1
  Alle backstabbers deler en fællesnævner, de alle vil have noget fra dig. Uanset om det er penge, lektier, et hus til papirkurven, din computer, din stil, næsten alt, varierer fra person til person.
 2. 2
  Vær opmærksom på dine omgivelser. Hvis du har en dårlig fornemmelse om nogen, lytte til dine instinkter!
 3. 3
  Vær opmærksom på røde flag:
  • Hvis nogen røber dig, ikke tillid til, at personen igen uden omfattende overvejelse.
  • Hvis den anden person ikke har venner af hans eller hendes egen, kan der være en grund. Måske andre mennesker ved noget, du ikke gør.
  • Hvis nogen er for dig et minut og rart at du den næste, er der helt sikkert noget galt.
 4. 4
  Hvis nogen er for aggressiv eller forsøger for hårdt at sælge dig på noget, han eller hun er sandsynligvis indstille dig.
 5. 5
  Stol på dine rigtige venner. De er her for at hjælpe dig.
 6. 6
  Bemærk den anden persons arbejdsmoral. Hvis han eller hun er doven og uansvarlig, holde sig væk fra den person, så langt som noget, der kræver hårdt arbejde går. Hvis du arbejder hårdt, vil han eller hun bruge dig på et splitsekund!
 7. 7
  Bemærk, hvordan de behandler de ting, du holder af. For eksempel hvis du virkelig bekymrer sig om dit værelse renlighed, og du har forklaret dette til dem, men de stadig komme over, kaste deres rygsæk på jorden, tager deres sko væk i midten af ​​rummet og så videre, det betyder, at de don ' t virkelig bekymrer sig om dig.
 8. 8
  Prøv at opdage på et tidligt tidspunkt, hvad Backstabber er interesseret i at suge fra dig.
 9. 9
  Hvis Backstabber fortsætter med chikane du enten ignorere dem eller fortælle dem lidenskabsløst, at du ikke ønsker at gøre (indsæt aktivitet her). Være høflig, men meget fast. Hvis de opdager en svaghed i din fasthed, vil de forsøge så hårdt, som de kan for at punktere den.

Tips

 • Også ikke fortælle dem nogen hemmelighed, at du vil holdes skjult, da de vil fortælle det til en anden af ​​deres "venner" det øjeblik, den vil få dem noget.
 • Sørg for ikke at reducere til hans niveau ved at sige usande og dårlige ting om ham bag hans ryg (dette er et kæmpe no-no!), Da det kun vil anspore ham til handling mod dig.
 • Tøv ikke med at stille spørgsmål. Hvis nogen synes lyssky i ethvert perspektiv, så spørg dem om det, men være meget opmærksom på deres svar. Oftere end ikke, vil de forsøge at trække en over dig.
 • En person, der altid er verbalt minder dig om, at du er hans eller hendes ven er som regel nogen, der har en usynlig dolk i hans eller hendes hånd. Pas på når han eller hun knus dig.
 • Behandle ham / hende som du ville enhver anden slange. Vær høflig, når i hans / hendes område, men holde sig til stien, og vedligeholde din distance.
 • Må ikke stole på Backstabber for noget, selv den mindste ting. På denne måde vil du undgå situationer, hvor du skylder ham / hende en tjeneste. Denne teknik kræver tålmodighed, praksis og går helt imod din bedre natur. Den Backstabber får vink og bevæge sig på næste sucker / offer.
 • Hvis du ikke kan tåle at være omkring ham / hende, så prøv at afbryde det venskab uden ude rette fortælle dem, du ikke ønsker at være venner (for eksempel "glider væk" fra venskab og lad det fise ud).
 • Prøv at undgå hævn. Dette vil skabe flere problemer. Men hvis du simpelthen nødt til at få endnu, så husk, at den bedste hævn i dette tilfælde ville hænge ud med dine bedste venner lige foran deres ansigt.
 • Komme væk fra disse mennesker så hurtigt som muligt og overbevise andre ikke at associere med dem. Bare sige, at "de er ikke den bedste person til at hænge ud med." Vær forsigtig, hvis du vælger at gøre det.
 • Hvis denne person siger dårlige ting om dig og spilde dine hemmeligheder, ikke gør dem gale. Hvis du afbryde venskab, kunne de gøre noget forfærdeligt, der kan ødelægge dit omdømme. Du ved, at sige, "holde dine venner tæt, men dine fjender tættere"? Det er, hvad du skal gøre her.
 • Aldrig undskylde for, hvad du gjorde forkert specifikt hvis du fik suget ind i deres drama. Normalt har du gjort noget for at fortjene behandlingen. Hvis du føler, du skylder en undskyldning, sørg for at det blot angivet som, "jeg undskylder for mine handlinger eller reaktioner", sværger ikke at gentage dem (i hvert fald til dig selv). Så gør skridt i retning distancere dig fra dem.
 • Der er en forskel mellem venner og bekendte. Det betyder, at selv om han kunne være sjovt at snakke med i klasseværelset eller til frokost, kunne han ikke være den slags person, du gerne vil hænge ud med efter skole.
 • Vær forsigtig med hvad du siger. De kunne vride dine ord, og dem bruge dem mod dig.

Advarsler

 • Lad aldrig Backstabber vide, at han / hun har fået til dig.
 • Må ikke tale med backstabbers venner, de kunne være spioner.
 • Bliv ikke vred, når han stikker dig i ryggen. Erkend fra starten, det vil ske med tiden. Ikke danner nogen dyb forhold til ham. Han vil suge dig tør.
 • Vær forsigtig, når du taler med backstabbers, kan de være at optage dig.
 • Og ikke konfrontere ham, bare smile bevidst og tage skridt til at forhindre yderligere skader.
 • Må ikke undervurdere sin magt. Prøv ikke at fornærme eller såre ham, men blot være høflig og nægte ham noget, han beder om, at du ikke er villig til at give.
 • Fuldstændig ignorerer dem vil få dem til at komme ud af kontrol og gøre deres blod i kog. Mindst de vil ikke have den tilfredsstillelse at vide, du er i oprør på grund af dem. Det er bedst at undgå dem, hvis det overhovedet er muligt!