Wkadk

Hvordan til at holde kontakten med venner

Når venner flytter væk, det er svært at holde kontakten med dem. Man både får travlt med dine separate liv, og ikke har tid til at hamle op med hinanden. Ikke desto mindre er det vigtigt at holde kontakten med friends.Here er nogle ideer til at holde kontakten med dine knopper.

Steps

Hvordan til at holde kontakten med venner. Sende gaver i mailen!
Hvordan til at holde kontakten med venner. Sende gaver i mailen!
 1. 1
  Ring ofte. Du skal blot tage telefonen og ringe, når du kan - det behøver ikke at være en lang telefonsamtale. Bare en hurtig 5 minutters opkald kan få dig fanget op med din kammerat, og han eller hun vil vide, at du tænker på dem. Lad hende vide, at du ønsker at vide, hvad der sker med hende. De er formentlig interesseret i at høre om, hvad din op til, også!
 2. 2
  Skriv bogstaver. Det er sjovt at få post, og nogle gange bogstaver kan være en fantastisk måde at lade din kammerat ved, hvad der sker med dig. Ikke sikker på hvor du skal begynde? Det er nemt! Fortæl dem, hvor meget du savner dem, og derefter fortælle dem alt om, hvad der foregår i dit liv. Må ikke være bange for at være kedelig... hvis de ved præcis, hvad der er op, vil de føle sig tættere på dig. Nogle mennesker finder det svært at skrive breve - det er meget anderledes end at snakke! Bare skriv, som om du taler med din ven. Brug sætninger, som du siger, en masse. Siger du "som" temmelig meget gerne, hver anden ord? Så brug at når du skriver! Det er nemt, når du kommer i gang. Afslut dit brev ud med smileys, tegninger, X'er og O... hvad synes egnet.
 3. 3
  Sende kort. Hallmark Cards er let tilgængelige, og det er en non-tidskrævende måde at lade din opløbet kender dine tanker om dem. Pick noget, som du tror vil gøre dem grine, eller en med varme følelser, der beskriver dit venskab. Hallmark linje af musikalske kort - de synger, når du åbner dem! - Er sikker på at bringe et smil. Så bare tilmelde dit navn, tilføje en hurtig besked, og sende det ud!
 4. 4
  Sende gaver i mailen! Bagning, bøger, magneter, bogmærker, smykker, spil, billeder og videoer af dig og din familie og venner... alt er tilladt! Undertiden de mindste ting kan vise, at du holder mest - bare billige nipsgenstande, der viser, at du tænker på din ven!
 5. 5
  E-mail eller chatte online. Sørg for at du har begge e-mail adresser, og du er alle indstillet! Hjemmelavet bogstaver kan nemt fare vild på vejen, få revet, eller bare kedeligt. E-mail dine venner er en stor og hjælpsom måde at holde kontakten med hinanden. Bruger Instant Messengers som MSN eller AIM til din fordel, ved at tale med alle dine venner på én gang! Når du tænder for computeren, skal du sørge for at tjekke din indbakke om opdateringer!
 6. 6
  Bruge Skype. Med Skype kan du videokonference med folk, der bor langt væk fra dig. Bare få et kamera til din computer!

Tips

 • Brug internettet til din fordel. Sørg for at du har din vens skærmnavn, Facebook-side, email adresse osv.
 • Lægge planer for at se hinanden... hvis du ved, du kommer til at hænge ud snart, vil du holde kontakten.
 • Må ikke vente til din ven til at gøre det første skridt... ikke vente for hende at ringe til dig eller sende dig et brev! Hvem ved, hvor travlt hun er... eller om hun venter på dig! Forvent ikke hende til at gøre det første skridt... gør det dit ansvar.
 • Tal til din ven så meget som muligt sørge for, at du giver hende en chance for at tale om hendes liv også. Hvis du ikke gør hun måske har lyst til det hele handler om dig.

Advarsler

 • Det er svært at holde kontakten, og der kan være tidspunkter, hvor tingene bare ikke synes det samme som det plejede at være. Hvis du kan, arrangere at mødes, når det er muligt. Det vil opdatere dit venskab.