Wkadk

Hvordan man korrekt hilse på nogen

Både på skolen, med venner eller i erhvervslivet, er hilsen folk en dagligdags begivenhed, og er en vigtig færdighed at mestre. Her er nogle nemme trin til, hvordan man hilse de mennesker, du møder i en oprigtig og åben måde.

Steps

Hvordan man korrekt hilse på nogen. Gør øjenkontakt før hilsen.
Hvordan man korrekt hilse på nogen. Gør øjenkontakt før hilsen.

Uformelle, at nogen, du ikke kender

 1. 1
  Approach person. Det er vigtigt at gå trygt og slid et smil. Snigende er strengt for stalkere.
 2. 2
  Gør øjenkontakt før hilsen. Når du har oprettet øjenkontakt, siger, "Hej, hvordan går det?" eller noget lignende venlige.
  • Hold det lokalt. Hvis alle siger "hey" i stedet for "hej," siger "hej". Hvis de siger "Hej", så du siger "hej."
 3. 3
  Vente indtil de anerkender du. Når de siger "hej" til dig, smile og introducere dig selv.
  • Du kan også tilføje, hvordan du kender dem, eller hvordan de kender dig. For eksempel, "Hej, jeg er Johnny. Vi var i filmen klassen sammen sidste semester." Dette hjælper med at undgå pinlige situationer eller at akavet tavshed, når de ikke kan huske dig.
 4. 4
  Starte en samtale. Formentlig du gerne vil lære at kende denne person, til hvem du har netop introduceret dig selv. Hvis du har noget til fælles, tale om det. Man kan sige, for eksempel, "Er du stadig en fan af Richard Linklater," eller "Jeg ville elske at tale med dig i et par minutter, hvorfor vi ikke komme ud af denne haglvejr!"
 5. 5
  Følge deres eksempel. Hvis de ser på dig underligt og skynde sig væk, ikke jage dem. Ikke alene er det lidt uhyggeligt, det kunne få dig i problemer. Hvis de smiler og begynder at tale med dig, tillykke, du har held mødt nogen, og gjorde en ny ven, også!

Formel, som indledning

 1. 1
  Mind dine manerer. Den høflig måde hilsen nogen, du er netop blevet introduceret til, er at sige, "God aften, Jessi, det er rart at møde dig."
  • Tilbyd at ryste deres hånd, og når accepteret, skal du bruge en fast, men ikke knusende greb.
  • Spørg: "Hvordan har du det?" Dette hjælper med at bryde isen, og giver dem en mulighed for at hilse på dig så godt. Bare husk, at altid, når de bliver spurgt, hvordan de gør, vil folk sige "fine", uanset hvad der sker i deres liv for alvor. Vær forberedt på at gå videre til det næste emne. Bemærker noget om dem, hvad de er iført, eller hvis din host har angivet, hvad din nye bekendtskab betyder, tale om det.
 2. 2
  Find small talk emner at komme i gang. Hvis du vil fortsætte samtalen, kan du også gøre small talk om vejret, familie, hvor langt du rejste, hvor en god stedet til frokost måtte være, og andre emner af almen interesse. Forsøg ikke at imponere. Du skal blot være venlige, nacn og imødekommende. Hold det simpelt.
 3. 3
  Vær opmærksom. Hvis den person, du taler med konstant udkig over deres skulder, eller kontrollere deres ur, det er en temmelig godt tegn at de ikke er interesseret i samtalen. Yndefuldt undskylde dig selv, og gå genopfriske din drink.

Formel, indledningsvis i erhvervslivet

 1. 1
  Være selvsikker, og hilse din nye bekendtskab i en venlig, men professionel måde.
 2. 2
  Vær opmærksom på hierarki. Hvis du hilsen en kollega eller peer, kan du være mere uformel. "Hej, Dan, det er en fornøjelse at møde dig. Jeg har hørt gode ting om dig, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.
  • Hvis du er møde nogen langt højere op i fødekæden eller æret og respekteret medlem af samfundet, overveje en hædrende snarere end deres fornavn. "Hej, Hr. Campbell, det er en fornøjelse at møde dig," er langt mere professionel og vil gøre en langt bedre varigt indtryk end at sige, "Hej, Bill, hvordan er det hangin '?"
  • Overvej hilsen nogen på et meget mere junior niveau end dig, på samme måde. "Hej, Mr. Crawford, det er en fornøjelse at møde dig," bærer med sig den forventning, at de vil holde en professionel holdning i deres forbindelser med dig.
 3. 3
  Tale kort om virksomheden ved hånden, og komme videre. Ingen kan lide at blive pigeon-hul i en samtale, de ikke kan komme ud af, og det er især vigtigt i en virksomhed indstilling. Du ønsker ikke at have ry for nogen, der ikke ved, hvornår at være stille!

Tips

 • Altid har et smil og tale tydeligt. Vigtigst er det, se dem lige i øjnene. Dette vil gøre den anden person føler som om du er virkelig opmærksom på dem.
 • Hvis du ikke kender personens navn, siger, "rart at møde dig" eller "dejligt at se dig igen."
 • Eller du kan bede dem høfligt, ved at sige, "Det er godt at se dig igen, desværre, jeg har glemt dit navn." Det kan synes en touch uhøfligt, men det er meget bedre end at sige det forkerte navn.
 • Hvis du hilsen voksen, smiler høfligt og sige hej.

Advarsler

 • Må ikke være overmodig, da det er afskrækkende.
 • Må ikke nærme nogen, der ikke ønsker at blive kontaktet (se deres kropssprog mod dig).
 • Hvis den anden person spørger, hvordan man er først, anses det for høfligt at svare og spørge tilbage.
 • Husk på, at hilsner varierer fra kultur. Mens de generiske vestlige konventioner er blevet udbredt nok til, at en hånd, der udbydes til at ryste ikke bliver misforstået, være forsigtige af de mere subtile forskelle. For eksempel folk i Asien trækker en anden linje mellem øjenkontakt og stirrede.