Wkadk

Sådan netværk

Du har sikkert hørt udtrykket "Det er ikke, hvad du ved, det er hvem du kender." I dagens sammenkoblede samfund, at ringe sandt mere end nogensinde. Dine talenter, evner og erfaring vil aldrig tage dig overalt, hvis ingen kender du eksisterer. For at få, hvad du vil have ud af livet, er du nødt til være opfindsom. Dine medmennesker er en bred ressource.

Steps

Sådan netværk. Break dine fordomme om networking.
Sådan netværk. Break dine fordomme om networking.
 1. 1
  Break dine fordomme om networking. Hvis du læser denne artikel, er du sikkert bekendt med fordelene ved netværk, men du har undgået at gøre det for en række forskellige årsager.
  • Networking kan virke uoprigtig, prætentiøs eller endda manipulerende. Og hvis det er, hvad du tænker, du sikkert ret... om nogle af det. Der vil altid være folk, der dømmer andre baseret på image og titler, men der er også folk, der ønsker at opbygge ægte, gensidigt gavnlige relationer. Når du er networking, er du nødt til at finkæmme gennem de mennesker, du ikke ønsker at vide for at komme til de mennesker, du ønsker at vide. Det er bare en væsentlig del af netværk, men den gode nyhed er, at med praksis, vil du blive bedre til at spotte de mennesker værd at vide.
  • Du tror måske du er for eller schmooze. Netværk kræver en vis grad af dristighed, men med fremkomsten af social networking sites, kan du komme til at finde andre med samme interesser og mål uden at være i et rum fuld af mennesker. Også folk, der er genert og selvbevidst tendens til at være en meget mere åben og snakkesalig, når de laver, eller taler om noget, de er dybt interesseret i. Hvis du finder folk, der er lige så besat med birding, origami, eller manga som du er, så vil du have en meget lettere tid om forbindelser.
  • Netværk tager tid og kræfter. Medmindre du er en udadvendt person, som grundigt nyder schmoozing, kan det være udmattende. Hvorfor gider? Tja, en måde at tænke på det er at forestille sig, hvor meget tid og frustration du ville spare, hvis noget du ønskede eller behov var blot en eller to telefonopkald væk. I sidste ende kan et netværk være en investering, med fordele, der opvejer omkostningerne. Du skal bare nødt til at holde sig til det og se det vokse.
 2. 2
  Opbyg dit sociale netværk. Hvis du hader small talk, vil dette være den sværeste del, men du vil forbedre med praksis. Det centrale er at smile og tage en ægte interesse i andre folks liv.
  • Styrk dine eksisterende forbindelser. Kom i kontakt med gamle venner, fjerne slægtninge og mennesker, du gik i skole med, kan være en god trædesten, fordi du nå ud, men du er ikke nærmer komplet fremmede. Giv dem et telefonopkald eller sende dem en e-mail for at finde ud af, hvor de er, og hvad de laver. Fortæl dem, hvad du er op til.
  • Fortsætte interesser og aktiviteter, der betyder meget for dig. Internettet har gjort det en hel del lettere. Tjek fora, fortegnelser, rubrikannoncer, og Internet postlister (kendt som "listservs") for lokale begivenheder eller møder, der sandsynligvis vil tiltrække folk med lignende interesser eller lidenskaber.
  • Gå på arbejde-relaterede konferencer. Print ud visitkort og give ud så mange som du kan. Spørg de mennesker du møder på deres visitkort, og skrive eventuelle detaljer om dem på bagsiden, når du har et øjeblik til overs.
 3. 3
  Find ud af, hvem ved hvem. Når du taler med folk, finde ud af, hvad de gør for en levende og for sjov, samt hvad deres ægtefælle eller væsentlige andre, nærliggende familiemedlemmer og nære venner gør for arbejde og fritid, også. Det kan være nyttigt at gøre opmærksom på dette i din adressebog, så du ikke mister overblikket over, hvem der gør hvad.
  • Eksempel: Du møder Mary ved et bogklub møde, og du finder ud af, at hendes fætter er en ekspert. Et par måneder senere, din niece afslører for dig, at en af ​​hendes livs mål er at gå windsurfing. I stedet for at skrabe dit hoved, og tænker "Jeg kender nogen, der nævnte windsurfing for nylig, men jeg kan ikke huske, hvem..." du ser på din adresse bog, "windsurfing fætter" skrevet ved siden af ​​Marias navn, kalder hende op og spørge hende, om hendes fætter er til rådighed til at give din niece en privat lektion, som du ønsker at give det til hende som en fødselsdagsgave finde. Mary siger: "Sure!" og overbeviser sin kusine til at give dig en rabat. Din niece er begejstret. En måned senere, bilen bryder sammen, og du kan huske, at din niece kæreste er en aspirerende automekaniker...
  • Find udadvendte. Som du fortsætter med at netværket, vil du opdage, at nogle mennesker er meget bedre til det end du er - de allerede kender alle! Du står til at drage fordel af at få at vide disse mennesker først, fordi de kan introducere dig til andre, der deler dine interesser eller mål. Med andre ord, hvis du er en introvert finde en udadvendt, hvem der kan "sætte dig op."
 4. 4
  Inviter folk ud. At gå ud til frokost, øl, drinks eller kaffe er normalt god til at fange op henkastet. Du kan også invitere folk til at gøre ting relateret til dine interesser. Hvis du mødte nogen på et caving klub, hvorfor du ikke bede dem om at tjekke en ny grotte med dig? Målet her er at etablere en forbindelse ud over din indledende møde. Fortrinsvis bør dette være en-til-en.
 5. 5
  Være generøse. Da du søger at skabe gensidigt fordelagtige relationer, en god måde at kickstarte dette er ved at tænke på måder, hvorpå du kan hjælpe andre. Det er ikke alle om kontaktpersoner, jobtilbud, og lån, og du kan tilbyde komplimenter, og andre mindre håndgribelige (men værdifuldt) gestus af venlighed og generøsitet. Så længe du er oprigtig, du skabe gode relationer med mennesker og åbning kanaler til gensidig fordel. Pigen der græd på din skulder i sidste måned kan få dig jobbet af dine drømme i næste måned. Du ved aldrig, så placere dine indsatser på god karma. Hvad der går rundt, kommer rundt.
 6. 6
  Opfølgning. Må ikke få en persons visitkort eller e-mail-adresse og glemme alt om det. Find en måde at holde kontakten. Vedligehold dit netværk. Når du finder en artikel, der kunne være af interesse for dem, for eksempel, sende det på deres vej. Hvis du hører om en negativ hændelse (en tornado, en, en elektrisk blackout), der skete i deres nærhed, kalde dem og sørg for at de er fine. Hold styr på alles fødselsdag og markere dem på en kalender, skal du sørge for at sende fødselsdagskort til alle du kender, sammen med en nice note for at lade dem vide, at du ikke har glemt dem, og at du ikke vil have dem til at glemme om dig.
 7. 7
  Tryk ind på dit netværk. Næste gang du har brug for noget (et job, en dato, en vandretur partner) kaste et bredt net og se hvad der sker. Lav et par telefonopkald eller sende en e-mail der beskriver din situation i en venlig tone:. "Hey, jeg er i lidt af en knibe jeg har disse koncertbilletter til lørdag og jeg har ikke været i stand til at finde nogen til at gå med mig. Da dette er et band, jeg elsker, jeg vil gerne gå med en person, jeg ved, jeg vil have det sjovt med. Kender du nogen, der kunne nyde det med mig? "
  • Må ikke nogensinde undskylde, når beder om en tjeneste eller hjælp. Det kan signalere en mangel på og professionalisme. Der er ikke noget at være ked af - du blot at se, hvis nogen sker for at være i stand til at hjælpe dig, du ikke stille krav, eller at tvinge folk til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre.
 8. 8
  Brug internettet. Lad os se det i øjnene, ikke alle af os lever i byer som New York eller Los Angeles, hvor det er nemmere at finde nogen af ​​interesse og komme i kontakt med dem personligt. Social Networking har udviklet sig over årene til at blive en forretning networking værktøj som godt. Internettet og online netværk har i alt væsentligt reduceret afstande mellem folk til nul, så vi kan ikke bare netværk uden for vores hjemby, men også fra kyst til kyst og globalt. Udvikle nogle online kontakter, som du kunne være interesseret i netværk med. Søg efter tidsskrifter og faglige organisationer online og og bruge ressourcer som CareerCritique at finde ud af mere om de mennesker, der gør visse job og deres arbejdsliv.

Tips

 • Kan ikke finde en lokal klub eller gruppe vedrørende dine interesser eller karriere? Start en!
 • Start i det små. Må ikke tilmelde dig for 12 møder i en måned. En vedvarende indsats i det lange løb er bedre end at gøre en engangs-stor indsats, og derefter brænde ud. Husk, at networking kræver vedligeholdelse, så ikke bide mere end man kan bage.
 • Det hjælper altid at se imødekommende og være charmerende. Over tid, vil det blive nemmere for dig at starte en samtale med en fremmed.
 • Brug alle internetbaseret værktøj til din rådighed til at bygge dit sociale netværk i det virkelige liv. Instant messaging applikationer, for eksempel, er nogle gange bedre end telefonopkald. Internettet er meget nyttigt at mødes og holde kontakt med en meget stor mængde af mennesker verden over.
 • Du kan gøre store kontakter med politikere og deres hjælpere ved frivilligt arbejde i et valg eller blive involveret med deres parti uden for et valg.

Advarsler

 • Watch out for parasitter - folk, der vil pumpe dig for favoriserer og aldrig forsøge at hjælpe dig til gengæld. Når du finder en knyttet til dig (og hvis du er gavmild, vil du) slå dem ned så høfligt som du kan: "Nej, jeg er ked af det, kan jeg ikke gøre det i morgen, jeg har planer.". Hvis de forsøger at gøre du føler dig skyldig, foregive en undskyldning for at komme ud af samtalen og gøre dig knappe dem. Må ikke mister dit temperament eller handle koldt, fordi der vil give dem noget negativt at sige om dig, når de taler til andre, ligesom "Åh, ja jeg ved James, han engang kaldte mig en igle..." - Lad ikke dette ske for dig.