Wkadk

Hvordan man kan stoppe griner efter hver kommentar

En fnise her kan en guffaw der, og du normalt blive tilgivet for at have en solid sans for humor om livet og de ting, der sker for dig. Men hvis du ikke kan holde dig fra at grine efter alt en anden siger, er det sandsynligt, at du ikke så meget gennemsyret af en sans for humor, som lider af en følelse af mindreværd, ubehag omkring andre eller bare dårlig læsning af sociale signaler. Laughing hver gang nogen kommenterer snart kommer ud som irriterende, stødende eller får dig til at blive afvist som en person, der ikke er i stand til nogensinde at tage noget eller nogen andre alvorligt. Det er tid til at styrke din fornemmelse af, hvad der virkelig morsomt og til at forbedre din egen følelse af.

Steps

Hvordan man kan stoppe griner efter hver kommentar. Begynde at mærke, når du griner efter folks kommentarer, især de tydeligvis ikke sjove kommentarer.
Hvordan man kan stoppe griner efter hver kommentar. Begynde at mærke, når du griner efter folks kommentarer, især de tydeligvis ikke sjove kommentarer.
 1. 1
  Begynde at mærke, når du griner efter folks kommentarer, især de tydeligvis ikke sjove kommentarer. Prøv at være bevidst om, hvad de udløsende faktorer er, at få dig til at grine på disse ubelejlige øjeblikke. Overvej, hvordan du føler, når det sker - er du føler, kantet, keder sig, argumenterende, sympati for nye ideer, ubehagelig eller forvirret? Eventuelle negative følelser, der bringer om behovet for at grine, er en indikator for, at de griner tjener til at dække op eller stå på for dine sande følelser. Og disse følelser skal løses, samt den grinende vane (eller kompensation for nervøsitet).
  • Hold en dagbog griner udløser for en uge. Kan du se et mønster danner? Har du opdager bestemte udløser?
 2. 2
  Overvej, hvordan andre opfatter din konstante grine, især i betragtning af, at det kommer på halen-slutningen af deres normalt almindelige bemærkninger. Som nævnt i indledningen, er der forskellige måder, at din konstante behov for at grine efter kommentarer kan blive fortolket af mennesker, men i sidste ende er det sandsynligt at bære tynd og til at forårsage nogle mennesker til at ikke tage dig meget alvorligt. I en professionel eller arbejdsmiljø sammenhæng, er dette en alvorlig resultat, fordi det betyder, at du vil risikere at blive overset for forfremmelser, blomme roller og måske endda en lønforhøjelse. Og når det kommer til dating og kærlighed, ingen kan lide at høre nogen griner hele tiden, de siger noget, det snart fører til dem spekulerer på, om du tager forholdet alvorligt, og de kan kalde ting. Og alle disse fortolkninger opstår, bare fordi du ikke kan stoppe guffawing på tilfældige kommentarer! Fortæl dig selv, at du helt sikkert er mere værd end at blive set som en letvægts af andre mennesker.
  • En god test er at tænke over, er, hvordan de andre personer i rummet vil se dig, hvis du fortsætter med at grine, da de taler. Hvis du er sikker på, at det er fint at deltage i en indlysende morsomme øjeblikke, så nyd dig selv. Hvis de er tilbøjelige til at tro, at du er mærkeligt eller ude af trit med situationen, så prøv så hårdt som du kan for at styre selv.
 3. 3
  Skelne mellem det irriterende, nervøs latter og den gode, ægte latter. Denne artikel handler ikke om at undertrykke en og alle latter. Der er helt klart tidspunkter, hvor det stadig er både hensigtsmæssig og spændingsfri lindre at grine. Men det er vigtigt at kende forskellen mellem den sædvanlige latter og reel griner født af ægte humor eller lykke. Du skal kende forskel bare ved følelse - en rigtig griner resultater, fordi noget er virkelig sjovt og latteren efterlader dig følelsen god og glad. Den anden form for latter er en udligningsmekanisme sigte på at dække op dit ubehag. Hvis du ikke er sikker på endnu, så spørg dig selv:
  • Er dette griner gøre mig godt eller jeg bruger det som en krykke til at dække op negative følelser? Er der noget ved situationen gør mig utilpas eller presset?
  • Er min latter infektiøse eller er folk ser på mig kejtet og venter på mig at stoppe?
 4. 4
  Bliv mere selvsikker. Ukontrolleret sædvanlige latter i slutningen af ​​folks kommentarer, kan være et tegn på at du føler dig underlegen i forhold til andre mennesker, og at du ikke føler sig i stand til at stå op for dine egne meninger og præferencer. Ved at grine, er der et ønske om at virke harmløse og endda trøst til taleren, som en måde at formilde dem, så de ikke kan se dig som en modstander. Dette vil dog aldrig medføre en fornøjelig måde at interagere med andre og kun tjener til at holde gøre du føler dig værre. I stedet lære at stå op for dig selv og til at være selvhævdende, hvilket er en ikke-konfronterende, ikke-aggressive og ikke selvudslettende måde at interagere med andre. Ved at lære at hævde dine behov med andre i en fair, hensynsfuld og høflig måde, vil du opdage, at du ser dig selv som svarer til hver person, og underlegenhed fornuft vil aftage. Og med det også, den udløsende faktor for den akavet latter.
  • Tænk på vittige eller tankevækkende svar, som du kan gøre for at folk i stedet for at grine. Dette kan tage nogle indsats på dine vegne, men er værd at ulejlighed. Læs op på de vittige svar af mennesker, der siger, hvad de virkelig ønsker at sige, men på måder, der høflig eller klog. Lære nogle af deres one-liners kan hjælpe dig til at overvinde følelsen af ​​latter og giver dig en reel følelse af endelig at give udtryk for de ting, du hellere sige end blot dække op med fnisende. Hvis wit ikke er dine ting, så prøv taktfuld sandfærdighed stedet, så du kan tale dit sind uden at såre følelserne hos den anden person.
 5. 5
  Finde konstruktive måder at håndtere indtil du har overvundet den vane griner i slutningen af alles bemærkninger. Det tager tid at ændre en vane, samt beslutsomhed, men hvad gør du, mens du er opmærksom på, at andre lægger mærke din latter? Som du arbejder på at stoppe dig selv fra griner efter hver kommentar, er det nyttigt at finde nogle ting at gøre, som vil dække din latter. For eksempel, hvis du føler trang kommer over du bare slå væk og dækker munden. Lade som om det er lidt af hikke, et nys eller at der er en frø i halsen, hvis nogen spørger efter dig. Andre idéer omfatter:
  • Tag dybe indåndinger, før den tillader nogen lyd til at komme ud af din mund. Du kan styre griner ved dyb vejrtrækning. Dette virkelig fungerer. Praksis med venner.
  • Simpelthen eller nikke dit hoved.
  • Grave dine negle ind i din hule hånd til at minde dig selv, at latter er en vane, der skal overvindes, ikke forkælet i.
  • Tænk på noget alvorligt, hvis det virker for dig. Tænk på det ufærdige i indbakken, hunden overbygning du endnu ikke har insiderviden fra bagsiden græsplæne eller den tid, din chef kastede dit arbejde tilbage i dit ansigt. Disse former for tanker bør lægge en dæmper på de fniser.
 6. 6
  Giv reelle afsætningsmuligheder at frigive din latter. Det er vigtigt, at du ikke svinger til yderligheder og blive kedelig og alt for alvorligt! Find opportunt, passende tidspunkter til grundigt forkæle din latter. Tilbring tid med glade, sjove mennesker vittigheder, deling sjove historier og ser komedier sammen. Vær forberedt på at se lysere side af livet hele tiden, men at lære at grine på indersiden, når det ikke passende at grine højt. Være en solstråle i folks liv minde dem om, at latter er en god tonic ved at være en kilde til sjove ting i stedet for at gemme sig bag andre folks kommentarer - der er en verden til forskel mellem været et reelt funny person, der har en stor sans for timing og et bedrøvet sjæl med en, der griner ud af neediness. Stræber efter at bruge din rigtige sans for humor til at varme hjerter og sind for andre og provokere deres latter. Det er den bedste måde at holde din latter og til at dele den rundt!

Tips

 • Laughing er godt for din sjæl. Bare sørg for at det er ægte latter og ikke den nervøse type.
 • Hvis du griner meget, er du ikke i problemer. Det betyder blot, du har brug for nogle justeringer, som skitseret ovenfor. Men vær forsigtig med ikke at sætte dig ned i færd med at lære at fortryde dit uhensigtsmæssig griner vane. For eksempel ikke sige, "OMG! Jeg griner for meget. Jeg må være så irriterende!" Det griner ikke ligefrem betyde, at du er irriterende, men ved at gøre opmærksom det på denne måde, mærke du det for andre mennesker, og de er tilbøjelige til at acceptere, og du nedgøre dig selv i processen. Det er bedre ikke at sige noget, men hvis du føler, du skal blot undskylde, såsom "Åh, jeg er ked af, det var uhensigtsmæssigt for mig."
 • Sørg for at du griner ad sjove ting og ikke alvorlige ting.
 • Hvis du er bekymret, du vil grine under et møde med nogen, så prøv at "griner det hele ud", før møde op. Tænk på noget sjovt og grine og grine, indtil du føler, du kan ikke længere. Forhåbentlig vil du føle alle lo, og de vil ikke være i humør til latter under dit møde.
 • Vær opmærksom på, at latter frigiver spændinger. Derfor, folk har tendens til at grine virkelig bizarre tidspunkter, såsom under deltagelse i en begravelse. Dette er en måde at lindre spændinger og latter og tårer er så tæt, at nogle gange de signaler bliver blandet op. Ikke slå dig op på sådanne lejligheder, du er ikke alene, og det bedste du kan gøre, er at stille afslutte have din spændingsaflastende griner passer væk fra den lejlighed, og vende tilbage, når du føler dig beroliget, og tilbage til normal.

Advarsler

 • Griner på hver eneste lille kommentar vil få folk til at se dig som en airhead. Er det, hvad du virkelig ønsker?
 • Må ikke udveksle latter for at være kedelig og alvorlig, det er vigtigt at grine. Bare være mere i kontrol over, hvornår du griner i stedet for at bruge det som en krykke.