Wkadk

Hvordan man kan stoppe grine, når du griner på upassende tidspunkter

Nogle gange kan man bare ikke undgå at føle trang til at grine. Hvis du tillader dig selv at grine under alvorlige øjeblikke, kan du ende op ved et uheld fornærme nogen. Selv om det måske ikke være så let at kvæle et grin, for de fleste mennesker, det kan gøres.

Steps

Hvordan man kan stoppe grine, når du griner på upassende tidspunkter. Forstå, når det er uhensigtsmæssigt at grine.
Hvordan man kan stoppe grine, når du griner på upassende tidspunkter. Forstå, når det er uhensigtsmæssigt at grine.
 1. 1
  Forstå, når det er uhensigtsmæssigt at grine. De siger, at "latter er den bedste medicin", men hvis lejligheden er meget alvorlig, kan andre ikke sætter pris på din latter. Hvis du går ind i en situation, vel vidende, at det ikke er latterligt, vil det hjælpe dig med at opretholde en mere alvorlig attitude.
 2. 2
  Kontroller at se, om andre griner, eller i det mindste smile en masse. Hvis de ikke er, så minde dig selv ikke at grine, medmindre de gør. Eller, hvis du ser en anden griner uhensigtsmæssigt (og alle andre give denne person beskidt ser), så komme væk fra dem så hurtigt som muligt, fordi ubelejligt latter kan være smittefarlige.
 3. 3
  Tænk på noget meget trist og deprimerende. Hvis du har brug for inspiration, de daglige nyheder er normalt fuld af uheldige begivenheder, der vil være tilstrækkelige til at berolige dig ned. Tænk på noget, der gør du lyst til at græde. Selv om dette kan være ubehagelige, det normalt tager sig af ukontrollabel trang til at grine. Hvis sorg ikke virker, frygt er også yderst effektiv. Tænk på en scene fra en horror film, du lige har set, eller en bilulykke. Det er fysisk bevist, at arbejde, fordi adrenalin (frygten hormon) frigivet fra din hjerne, når du har disse tanker vil blokere ud endorfiner (lykke eller grine hormon). Det kan tage lidt øvelse at overbevise dig selv nok af frygt, men når du har styr på det, det er meget effektivt.
 4. 4
  Prøv at klemme dig selv eller forårsager nogle andre stærke fysiske fornemmelse, såsom at bide din indre kind eller tungen (ikke bide for hårdt!). Bite hver side af munden sammen, så kanten af ​​dine læber ikke stiger op for at gøre dig eller grine. Hold vejret, når du er ved at grine. Dette kan virke som en distraktion, hjælper dig med at slå trang til at grine højt. Hvis du stadig vrid et, som andre mennesker har tendens til at lægge mærke til, trykke dine læber sammen, så det ikke ser ud som du smiler. Nogle gange, når du holder vejret selv, det bare presser griner endnu højere, eller du griner ad dig selv, så vær forsigtig.
 5. 5
  Disguise et smil eller latter med en hoste pasform. Hvis et grin eller chuckle glider igennem, dækker hurtigt det op ved at lægge hånden over munden og hoste. Flyt væk fra mængden, selv om det betyder at træde ud af rummet eller gå til toiletter. Hvis de ser du er hoste, vil de forstå.
 6. 6
  Tving dig selv til at slå din latter i et skrig hvis lejligheden er noget trist, såsom en begravelse. Nogle mennesker lyde som de griner, før de græde.
 7. 7
  Prøv at udånding så meget af luften som muligt fra dine lunger. Denne fjernelse af luften vil ikke tillade grin at fortsætte og gøre det stoppe. Denne regel fungerer bedst, når den kombineres med hoste teknik nævnt ovenfor. En kombination af teknikker er ofte det bedste!
 8. 8
  Hvis det bliver rigtig slemt, hold din næse og dækker munden med hånden. Så folk kan ikke se din grin, og du kan grine så hårdt, som du ønsker inde i dig selv. Du kan begynde at ryste, men det er OK, det kan dækkes som græder. Prøv ikke at lade nogen lyd ud, men hvis du gør lette op ved et uheld, det lyder meget som et nys eller en mærkelig fnys.
 9. 9
  Åbne munden bred og lad latteren ud lydløst uden at smile, hvilket kan se mærkeligt, men det fungerer.
 10. 10
  Foregive at plukke dine tænder. Åbn munden bred og foregive at plukke væk på fast noget. Ikke alene betyder det helt skjule dit smil, du også rense dine tænder på samme tid! Vær dog forsigtig, fordi gjort ansigt er sjovt nok til at gøre andre begynde at grine, når de ser, hvad du er op til.
 11. 11
  Brug omvendt psykologi på dig selv. Ved at fortælle dig selv noget lignende, "Det er sjovt! Laugh nogle flere!", Du ender med at finde, at uanset hvad du griner på, er ikke så sjovt længere.
 12. 12
  Tæl baglæns 10-1. Hvis dette ikke virker, så prøv igen. Selv frem tælle kan hjælpe.
 13. 13
  Prøv at bide ned på den ene side af din underlæbe. Derefter grine alt hvad du ønsker uden at åbne munden. Folk vil synes, du græder og forsøger at holde det tilbage. Men når du er færdig, skal du ikke bare stoppe. Inhale et par gange, som hvis du er hyperventilere.
 14. 14
  Skub din tunge mod toppen af din mund, og på samme tid skubbe kæft smule.
 15. 15
  Bid din tunge og trække dine kinder tilbage, eller, hvis du er på en begravelse eller noget alvorligt, hold dine hænder op til dit ansigt, og smile og grine så meget som du ønsker, men prøv at gøre den grinende lyde som du græder.
 16. 16
  Luk munden og træk vejret tungt gennem næsen, som hvis du griner, bare uden at åbne munden. Det kan dækkes op som en forkølelse eller noget af denne art.
 17. 17
  Bite indersiden af dine kinder.
 18. 18
  Har en multiplikation tabel i dit hoved. Det er garanteret at arbejde, men det kan kræve lidt øvelse. I tilfældet, hvis du aldrig lagt mærke til, når vi hører en vittighed eller se noget sjovt, holder vi genskabe joke / scene i vores sind igen og igen, og det er derfor, vi holder griner. Så den bedste måde at stoppe grine er at få joke ud af dit hoved. Laver nogle mentale beregninger vil utvivlsomt kræve al din opmærksomhed. Bare prøv at gøre en multiplikation, læse en bog eller tænker noget andet på samme tid, vil du se det er umuligt. Men hvis du forsøger at holde latteren i en skole spille eller noget af den slags, hvor man stadig nødt til at tænke over, hvad de skal gøre næste, du bliver nødt til at lære ikke at kigge ned eller kigge fjernt, mens du er gør det matematik, og også at begynde at gøre beregningerne igen, så snart du har lyst griner, men uden at stoppe, hvad du laver.
 19. 19
  Prøv at huske noget, noget. Prøv at huske navnene på alle dine venner og slægtninge, for eksempel, eller forsøger at liste alle de sange af din yndlingsmusik album. Uanset hvad bruger din hjerne kapacitet og tager din opmærksomhed væk fra joke vil hjælpe.
 20. 20
  Hvis din ven har lige fået fornærmet og fornærmelse er sjovt, så du ved, du bliver nødt til at grine. Hvad jeg finder mest effektive er at gøre det til en skam griner. Du griner, men uden fuldt smilende, ser derefter til jorden og enten mumler under din ånde eller tut mærkbart, og derefter begynde at ryste på hovedet. Det fungerer rigtig godt!
 21. 21
  Syng en sang til dig selv og koncentrere sig om teksterne.
 22. 22
  Udøve dine kæbemusklerne til at lindre eventuelle spændinger og slides musklerne.
 23. 23
  Det er altid godt at gå væk og være alene at kontrollere din latter.

Tips

 • Må ikke føle sig skyldig for at ville grine. Menneskelige følelser er meget komplekse. For eksempel, selv nogle mennesker har lyst til at grine ved begravelser. Dette er ikke nødvendigvis, fordi de er middelværdier, afstumpede mennesker. Tværtimod behandler nogle mennesker med tab og sorg på usædvanlige måder.
 • Pust ud og hold vejret ud af dine lunger, indtil du stopper griner. Dette vil ikke kun stoppe din latter hurtigt, men også lukke munden på fniser du giver ud, indtil du holder op.
 • Hvis din latter er opdaget, skal du blot undskylder ærligt. Forklar, at du kender din latter er uhensigtsmæssigt, behøver du ikke forstå, hvorfor du har problemer med at kontrollere det, og du mener ikke at forårsage nogen lovovertrædelse.
 • Prøv fysisk at trække hjørner af din mund ned i en panderynken. Der er en forbindelse mellem dit udtryk og dine følelser - ændre, og du kan ændre den anden. Omvendt, hvis du føler dig deprimeret, dystre eller trist, tvinger din mund til at grine - bide en blyant, hvis intet andet virker - og du vil føle sig bedre.
 • Prøv at stirre på på punkt i rummet og ikke tage dine øjne til denne stilling.
 • Indimellem kan drikke noget, før det bliver rigtig slemt hjælpe dig til at stoppe din latter. Men dette kan give bagslag, hvis du stadig grine forårsager drikke til Spurt overalt.
 • Tænk på noget dårligt eller pinligt, der skete for dig og andre mennesker lo ad dig. På den måde du ved, hvordan det føles. Det kan hjælpe dig med nu eller i fremtiden, hvis det sker igen.
 • Bid din nederste læbe eller din jakke og forsøge at slappe af dit sind. Hold distraheret ved at tænke på noget trist og fortæller dig selv, du er virkelig mener, hvis du begynder at grine.
 • Hvis trangen viser særligt vanskelige at slå, kan du nødt til at trække sig ud af den tunge ammunition, så at sige. Tænk på den følelse, du ville få, hvis noget meget slemt skete for en god ven eller en elsket. Dette kan være svært, men det vil stoppe næsten enhver trang til at grine. Så snart trangen er væk, kan du lade de ubehagelige tanker går.
 • En anden god idé, men måske sidste udvej er, hvis du kan tænke på en rigtig pinlig situation, der gør du føler dig dårligt og forfærdelig, tænker på dette, og dit sind vil blive taget fra den humoristiske joke.
 • Træk vejret langsomt ind og ud.
 • Udvikling af en pludselig følelse af overlegenhed eller nedladende holdning i dit sind kan hjælpe dig midlertidigt stoppe griner.
 • Begynd at høre en tilfældig tonerne af en sang i hovedet og koncentrere sig om teksterne, eller tænke på noget trist.
 • Nogle gange er det bedste forsvar er et godt angreb. Hvad gør uhensigtsmæssig latter vanskeligt at kontrollere er out-of-control aspekt af det. Ved at vælge at grine, kan du kontrollere det og vælger at stoppe det.
 • Tag lange og dybe vejrtrækninger kun gennem næsen. Koncentrer dig om ikke at åbne munden.
 • Bøj de fleste af dine muskler uden at flytte, vil dette udvise din latter i en anden form.
 • Hvis sidder ned, begrave hovedet i dit skød og forsøg på at få kontrol over din latter. Når du har fået kontrol, sidde op straks med et snorlige ansigt og ser ud som om intet er sket. Bide dine læber til at undertrykke følelsen af ​​spænding. Tal med sælgerne, for de har hjælpe. Folk, der var på udkig på vil du nu spekulerer på, om du var griner på alle. Fortsæt denne proces, bare sørg ingen nogensinde ser du faktisk griner. Også, hvis du sidder så manchet dine hænder over munden og griner stille.

Advarsler

 • Laughing på andre mennesker (især fremmede) kan gøre dem ganske vred. Hvis du føler trang til at grine på en person, der forsøger at være seriøse med dig, kan du bruge en eller alle af de teknikker ovenfor for at undgå at grine. Den smerte du gemmer måske være din egen (især hvis du grine ad nogen, du ikke kender godt). De fleste mennesker er i stand til at håndtere at blive grinet ad, men nogle er meget følsomme over det.
 • Selv holde vejret (som nævnt ovenfor) kan hjælpe i nogle situationer, vil det bogstaveligt gøre dig brød ud i latter (meget højt), og du vil ikke være i stand til at dække det op, hvis du ikke formår ikke at grine på alle. Hold din ånde er et tveægget sværd, og du bør holde det i tankerne.
 • Må ikke bide ned på din læbe, tunge eller kind for hårdt. Det kan forårsage skader.
 • Hvis du ikke er i stand til at stoppe griner (eller græde) ukontrollabelt på upassende tidspunkter, kan en neurologisk lidelse forårsaget af skade eller sygdom i hjernen, være årsagen. Millioner af mennesker lider af denne pinlige problem, som kan få alvorlige sociale konsekvenser. Pseudobulbar effekt kan undertiden behandles med medicin. Se en neurolog.