Wkadk

Hvordan man kan overvinde jalousi på din bedste ven

Det er en frustrerende situation. Din bedste ven er så smuk og får alle de fyre, og har altid, hvad du vil, men ikke kan få. Eller måske din bedste kammerat har den pige, du ønsker, og får lov til at holde sig ude måde senere, og endda få et job. Du ønsker at hade din bedste ven, men du elsker dem, fordi du fyre får sammen rigtig godt, og de ​​er så nice. Hvis du søger for at overvinde den komplicerede følelse af jalousi af din bedste ven, dette er artiklen for dig.

Steps

Hvordan man kan overvinde jalousi på din bedste ven. Arbejde på dit selvværd.
Hvordan man kan overvinde jalousi på din bedste ven. Arbejde på dit selvværd.
 1. 1
  Arbejde på dit selvværd. Det er nemmere at blive jaloux på mennesker omkring dig, hvis du ikke er tilfreds med dig selv. Accepter og arbejde på dine fejl, elske og forbedre dine gode sider. Må ikke automatisk tror, ​​du er grim eller uheldig. Træn din hjerne til at tænke positive tanker om dig selv og dit liv. Hvis du virkelig ulykkelig over noget om dig selv, gøre noget. Hvis du hader den måde, du er virkelig dårlig til sport, begynde at træne dig selv til at være mere koordineret og pasform. Hvis du får forstyrret over den måde, du er for nervøs til at gøre offentlige taler, begynde at øve foran dine venner og familie og tage et kursus, og du måske tror, ​​de forsøger at gøre dig jaloux, men de er ikke!
 2. 2
  Arbejde, hvis der er noget konkret, du ønsker. Måske er du kun jaloux fordi din bedste ven har nøjagtig håndtasken eller frisure, du altid har ønsket. Måske er du jaloux fordi din bedste kammerat er i den bedste fodboldhold eller har en cool bil. Hvis du finder noget, der kunne være roden af ​​din jalousi, gøre noget ved det. Beslut om at gøre noget, får den samme / lignende håndtaske eller frisure, arbejde på din fodbold færdigheder eller spare op til en bil - eller bare give slip og glemme alt om det.
 3. 3
  Skriv en liste over de ting, du har. En masse mennesker ærligt ikke klar over hvor meget de har. Du kunne være elendig, og tror du har noget, fordi din knuse kan lide din bedste ven i stedet, mens glemmer at være taknemmelig over, at din familie er mere kærlige end deres, er du lov ud senere, osv. Der vil altid være noget. Start ved det grundlæggende. Du har et tag over hovedet. Gå derfra.
 4. 4
  Tal. Nogle gange bare at tale med din bedste ven kan virkelig løse problemet. Chatte med dem om, hvordan du føler og den måde du tror, ​​det kan være at udvirke dit venskab. Du kan blive overrasket over at finde dem bekende, at de er jaloux over noget, du har, også.
 5. 5
  Intet fungerede. Hvis der ikke fungerede, og du stadig er jaloux, bare tænke over, hvad du har gjort for at være hans / hendes bedste ven. Hvis du kom hele vejen, gennem alle de dårlige og gode tider, og du bare glemme alt om alting, når du får jaloux, bare tænk, hvad du har gjort for at komme så langt. Intet i verden er mere vigtigt end at være en stor bedste ven til en, du elsker og holder af. Intet skal stoppe dig, fordi alle i verden er temmelig ingen i verden, er grimt (og din bedste ven formentlig tror du er smukkere end hun). I venskab prettiness eller grimhed ligegyldigt, fordi sandheden er, at de elsker you.If din bedste ven hænger ud med nogen, du måske hade og forsøger at gøre dig jaloux. Må ikke bekymre dig ud, når de er sammen sige i skolen bare prøve det bedste at ignorere hende, fordi det lige der er ikke en sand ven. Folk skal ikke have til at gå igennem det. For i stedet for jeg gik igennem det, og ingen ønsker at gå igennem denne smerte har tillid til mig. Jeg kender dens kommer til at såre, men kan være det blev mødt af en grund. Det skal bare ske i løbet af livet. Det er, hvordan vi finder ud af, hvem der kommer til at være der for os, og som ikke er, og hvis du virkelig troede, at, det var din bedste ven mener igen, fordi hvis hun var, hvorfor skulle hun gøre det i første omgang.

Tips

 • Prøv at udvikle en vane. For eksempel, hver gang du har en jaloux, negativ tanke om din bedste ven, gør fem push ups. Hver gang du tænker en positiv tanke, belønne dig selv med din favorit candy.
 • Husk, at din bedste ven ikke have alt. Det kan synes som de har det hele, men der vil altid være noget, du har, at de ikke gør. Du skal bare nødt til at tænke hårdt for at finde den.
 • Fokusere på de ting, du har i stedet de ting, du ikke gør.
 • Bare være positiv. Lev livet. Nyd hvad du har.
 • Tjek de relaterede links. De kan hjælpe dig på vej til at overvinde din jalousi din bedste ven.
 • Når du indser noget, som de har, men du ikke, se væk og tænke over nogle ting andet, eller tale med en anden ven til at få det fra dit sind.

Advarsler

 • Det vil tage tid, så vær tålmodig og arbejde langsomt. Sæt små mål for dig selv, eller arbejde grundigt på hvert trin, før du flytter videre til den næste.
 • Aldrig komme så gal du bliver betyder for dem.
 • forstå, at hvad du har hun måske ikke, og hvad hun har du måske ikke har, så vær glad og tilfreds med, hvad du have.Like man siger, græsset er altid grønnere på den anden side.
 • huske, at din bedste ven er din bedste ven ikke din værste fjende