Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig have et kæledyr

Det er drømmen for mange børn og teenagere: et kæledyr af deres egne, for at spille med og pleje. Desværre, forældrene ofte har meget forskellige idéer om at få et nyt kæledyr, fordi de er bekymrede over forskellige problemer, der måtte opstå, såsom at blive ansvarlig for det, udgifter, eller hvordan at tage det på ferie. Med en vis indsats og ansvar, dog kan problemerne løses, og forældre kan blive overbevist. Her er nogle tips til at få dig i gang.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig have et kæledyr. Gør din forskning først.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig have et kæledyr. Gør din forskning først.
 1. 1
  Gør din forskning først. Få nogle bøger eller forskning på computeren efter den ønskede kæledyr. Endda gå spørge venner, der ejer eller har tidligere ejede kæledyr om, hvordan man passer det (hvis muligheden kommer, tage sig af det for dem, mens de er på ferie). Forskning PET pågældende i stor detalje, før du selv nærmer dine forældre, så du ved alle de faktiske omstændigheder. Hvis du finder ud af noget om kæledyr, som du ikke kan lide (såsom at spise levende foder, lever i 30 år, har brug for masser af udendørs plads, etc.), så skal du ikke tøve med at tjekke andre lignende dyr for at finde perfekte kæledyr for dig. Henkastet fortælle dine forældre et faktum om dit kæledyr, som vil behage dem. Hvis din familie har en specifik nødvendighed, der skal behandles, såsom at være i stand til at gå et kæledyr, arrangere en aftale eller kompromis for at løse det.
  • Sørg for at tjekke ind statens love, hvis du overvejer en eksotisk kæledyr. For eksempel er det ulovligt at holde en skunk som kæledyr i Tennessee, så selvom du kan være i stand til at købe en eller måske kender nogen, der har en, er det nok ikke en god idé.
 2. 2
  Være klar til at motivere. Husk: at have et kæledyr er en betydelig livsstilsændring. Dine forældre behøver tid til at tænke, og det kan tage alt fra en uge til et par måneder, afhængigt af dyret. Men vær tålmodig. Husk, at du vil have denne kæledyr (afhængigt af dyr) i mindst et par år, og bliver nødt til at tage en betydelig pleje af det. Hvis du mister interesse i at have et kæledyr i løbet af et par måneder, så måske et kæledyr er ikke det rigtige for dig.
 3. 3
  Handle som en moden voksen. Gør dine pligter, fuldføre dit hjemmearbejde, være respektfuld. Hvis du opfører dig på en moden måde, de vil overveje din anmodning i et godt lys. Ud over at "komme på deres gode side 'dette vil hjælpe dig vise dem, at du er ansvarlig og moden nok til et kæledyr.
  • Hvis du får en godtgørelse, spare op dine penge og vise, at du er villig til at bidrage med din egne penge mod kæledyr. Hvis du ikke har en godtgørelse, så gør forefaldende arbejde og ekstra gøremål. Hvis du er en teenager, der er mange flere muligheder, som et job. Hvis du vil have en hund, men ikke ønsker det nok til at betale ud af din egen lomme, så et kæledyr måske ikke være rigtigt for dig.
 4. 4
  Approach dine forældre. I en rolig, diplomatisk måde fortælle dem om dyret, og fortælle dem nogle vigtige fakta om det. Når du er færdig, vil de højst sandsynligt stille dig nogle spørgsmål. Besvare dem ærligt, og sørg for at foreslå løsninger på eventuelle problemer, de ser. Få dem i første omgang til at overveje det, da at få et kæledyr er en stor proces. Give dem nogle skriftlige information at kigge igennem eller en hjemmeside til forskning i, eller give dem en række nogen at snakke med med tip til den ønskede kæledyr. Må ikke genere dem eller klynke, respektere deres overvejelser.
 5. 5
  Lav en præsentation. Glem ikke at tilføje om, hvad du skal gøre for at hjælpe passe den og den type PET, du ønsker. Så også, hvordan du kan arbejde ud den finansielle del af det som dyrlæge gebyr er, og hvem der faktisk betaler for hunden, og dette kan hjælpe vinde dine forældre rundt.
 6. 6
  Fortsæt forske! Når du finder ud af nye, interessante fakta, skal du sørge for at fortælle dine forældre. Dette vil holde emnet på bagsiden af ​​alles sind. Aldrig nag! Men hvis de får gale og fortælle dig at stoppe, forblive lav om emnet og holde din mund lukket i et par dage.
 7. 7
  Med dine oplysninger, gør en pleje diagram for dyret, med kategorier notering hvilken pleje, de har brug for dagligt, ugentligt, månedligt, årligt, osv. Vis dette til dine forældre. Det fortæller dem, at du er villig til at gøre arbejdet, og du ikke lade gå nemt. Hvis de synes tøvende, så spørg dem, hvilke problemer de har med dig at få kæledyr og vise dem, at du er ansvarlig og villig til at se alle sider af en sag, selvom du ikke ønsker at.

Tips

 • Sørg for, at dette er et kæledyr, som du ikke vil miste interessen inden for en måned - kæledyr, der vil være af interesse for dig kan blive misbrugt eller forsømt, eller dine forældre vil ende med at blive de eneste pårørende, så sørg for at du vil blive afsat til dette dyr.
 • Hvis du virkelig er motiveret, kan du skrive en overbevisende essay beskriver alle dine ræsonnement. Dette er virkelig imponerer forældre.
 • Forældre ofte ikke lade deres børn har kæledyr, fordi de er bange for, at de vil ende med at tage sig af det. Sørg for at du har til hensigt at tage ansvar for det og vil ikke lade alle rengøring og fodring op til dem.
 • Hvis du går ind i dine forældres forventninger med dyret de kan få dig en anden.
 • Hvis du kender nogen, at dine forældre er venner med, der ejer kæledyr du leder efter, så spørg dem, hvad de gør med det, hvad køn, etc., og lad dine forældre overhører.
 • Kig efter en vens kæledyr. Når dine forældre se, hvor ansvarlige du er, kan der forbedrer din chance for at få et kæledyr.
 • Der er altid ferier og fødselsdage, og du ved aldrig, hvad du kan få da! Spørg roligt og nævner, at din foretrukne ferie kommer.
 • Har gode karakterer, gør dine pligter, og holde op det gode arbejde for at imponere dine forældre!

Advarsler

 • Vær sikker på at nærme sig dem i en rolig situation.
 • Hvis du får et kæledyr, ikke mishandler det eller dine forældre vil tage det væk.
 • Hvis du har en søskende og normalt kæmper med ham / hende, være rart for en ændring og spille et spil eller få en dejlig samtale. Hvis dine forældre stadig sige nej dit ude af lykke
 • Græd ikke, eller råbe, hvis de nægter. Dette vil gøre dig virke umodne og reducere dine chancer for at få en.
 • Må ikke afbryde dem under en samtale bare for at stille det spørgsmål!
 • Må ikke løbe ud af huset eller til dit værelse. Dette vil gøre dig virke umoden.