Wkadk

Hvordan at være en girly girl

En girly girl helhjertet omfavner hendes kvindelighed. Hun nyder at være en pige og arbejder hårdt på det hver dag. Hun håndterer verden med ynde og sensibilitet. Her er hvordan det gøres.

Steps

Hvordan at være en girly girl. Hold dine tænder pæn og hvid.
Hvordan at være en girly girl. Hold dine tænder pæn og hvid.

Grooming, make-up & sundhed

 1. 1
  Pas på din hud. Vask dit ansigt to gange om dagen, sat på lotion hver dag, slid solcreme, selvom det er overskyet, overskyet eller regnvejr, og ikke overbelaste dit ansigt med makeup. Bekymrer sig om din hud.
  • Vask dit ansigt med en mild ansigt sæbe, der fjerner makeup, snavs og olie hver morgen, dag og nat. Du kan give dig selv en damp ansigtsbehandling hver uge for at få alle dine og hudorme ud, men ikke overdrive det. Det kan tørre din hud og forårsage pletter. Sørg for at dit ansigt er rent, inden du tager nogen form for creme.
  • Prøv at bruge en passende acne creme (ligesom Clean & Clear Persa Gel 10, maksimal styrke eller Benzen), der anbefales af dermatologer. Næsten alle acne cremer eller geler, vil udtørre huden. Det er derfor, det er bedst at investere i en udjævning fugtighedscreme også. Clinique Dramatisk Forskellige SPF 15 Moisturizer Gel, for eksempel, er fantastisk til alle hudtyper. Hvis din hud ikke har nok olie og bliver udtørret af cremer, vil det gå ind i en olie vanvid og gøre dig bryde ud mere. Clinique fugtighedscreme vil give din hud den specielle ingrediens for at gøre det ikke gå i olie overbelastning. Du bør sætte det på natten efter du har lagt på dine cremer og om morgenen efter et brusebad.
  • Hvis du ofte har alvorlige eller smertefulde udbrud, overveje at se en hudlæge. De vil anbefale, hvad der er bedst for din hud.
  • I bruseren, du skal vaske med en duftende bad gel og svamp. Bagefter skal du bruge en fugtighedscreme med solcreme i det. Sæt lotion på dine ben, knæ, albuer, arme og hænder. Hvis du gør dette, vil du have fugtig blød hud hele tiden.
 2. 2
  Bær makeup, der gør du ser poleret. og mascara er perfekte til hverdagsbrug (men sørg for at anvende det uden problemer. sammenklumpning er ikke attraktivt). Du kan også bære rødme eller highlighters på dine kinder og en lille smule af nogle temmelig øjenskygge i en girly farve som pink eller lilla, hvis du vil. Foundation gør din hud ser fejlfri, men pas på, for meget kan se falsk. Concealer er godt at dække op pletter. Eyeliner gør dine øjne pop, men det kan være svært at anvende eyeliner, hvis du er en girly pige nybegynder.
  • Brug en makeup svamp til at anvende din makeup. Det spreder makeup jævnt. Må ikke lægge makeup over din tørre hud selv, fordi det vil udtørre huden og gøre det ser skællet. Bær en pulver over, at for at gøre din hud ser mindre skinnende. Prøv neutrale farver på din låg (brune og guld er gode).
 3. 3
  Har god hygiejne. Være rene og soignere dig selv hver dag. Sørg for at bruge en kam til en del dit hår, når det er vådt, holde dine negle snavs-fri og altid malet i en interessant alligevel smuk farve, børste dine tænder og brusebad dagligt. God ildelugtende ånde er et must! Når du vasker dit hår, skal du bruge en shampoo, der hjælper dit hår bliver frizz-fri og skinnende (ikke fedtet, men blanke).
  • Ved sprøjtning, bruge bare nok. Overdreven brug af parfume er kontraproduktivt og ikke forbedrer din hygiejne, trods folketroen. Du behøver ikke nødvendigvis at bruge parfume, selv om, især hvis du bruger et bad gel og shampoo med en tydelig duft. Være ren er vigtigt, hvilket giver alle at nyse og undgå dig, er ikke piget eller ladylike.
 4. 4
  Pas på dine negle så godt. Neglelak er en stor ting. Forkæl dig selv med en pedicure / manicure en gang imellem, og sørg for at holde fra at bide dine negle, plukke på dem, osv. Folk mærke dine hænder mere, end du tror, ​​og takkede negle ser ikke rart. Prøv at gå til en neglesalon at få ordnet negle. Hvis du ikke kan, bare gøre det ved dig selv eller sammen med et familiemedlem. Ældre søstre og mødre er ofte gode til søm-maleri. Hvis dette er din første gang at være en girly-girl-in-træning, prøv ikke at bruge mørke farver som sort eller mørk lilla. Brug girly farver som pink, baby blå eller lavendel (lys lilla) osv. Sørg for at dine hænder er blød også, investere i en god håndcreme som Vaseline Intensive Care Sund Hand & Nail Revitalizing Hand Lotion. Det gør dine negle stærkere og hænder blødere. Neglelak kan være yderst feminin og smart på samme tid, og det kommer i tonsvis af forskellige farver. Prøv og bruge en neglelak, der matcher dit outfit.
 5. 5
  Kig efter dit hår.
  • Vær forsigtig, for meget børstning årsager flad og kedeligt hår. Et par slag for at komme ud af dine ledningsrod og at style det vil gøre dit hår smukt. Du vil ligne dit hår flyder, når du går. Brug ikke elektronisk hår maskiner som slag tørretumblere og krøllejern for ofte, eller de vil sløve dit hår. Lad dit hår lufttørre. Sørg for at du kam det med en bred tandet kam eller en børste.
  • Vask dit hår hver anden dag, afhængigt af din hårtype, og ikke bruge alt for mange hårprodukter. Det ser brutto, når dit hår er alt stift og oser med hårspray og mousse.
  • Hvis du har fladt hår (dvs. ingen volumen), skal du bruge en volumizing spray. Spray det tæt på rødderne og arbejde hænderne gennem håret. Hvis du har krøllet hår, ved hjælp af tonsvis af hårspray og mousse vil gøre dit hår ser kedeligt. Må ikke trække dit hår tilbage (halv op og halv ned), hvis du har krøllet hår og angribe den med mousse og hårspray. Det ser ikke godt ud, når du gør det.
  • Opretning dit hår hver dag vil ødelægge det, så du bliver nødt til at bruge en varme protectant. Påfør beskyttelsesmiddel, mens glatning eller dit tørt hår. Start på bagsiden og arbejde mod fronten, indtil dit hår er stylet. Opretning dit hår, når det er helt vådt kan skade håret alvorligt. Der er vådt-til-tørre glattejern til rådighed, men det vil gøre det samme. Sørg for at du ved, hvilken type produkt, du bruger.
  • Prøv forskellige frisurer hver dag, ligesom halvt-up halvt ned, høj hestehale, side-fletning, lave rottehaler, krøller, side ponytails, rodet boller med en bøjle, og tiara fletninger. Pixie nedskæringer kan være sød på den højre ansigt type. Vær kreativ! Hvis du er bekymret for dit hår ser virkelig rodet med den stil, du har valgt, eller du er bekymret for din frisure kommer fortrydes, bruge lidt hårspray for at hjælpe din frisure ser lidt mere poleret.
 6. 6
  Pas på dig selv. Spis sundt og dagligt. Men det betyder ikke sulte dig selv. Bare ikke spiser for meget junk food, fordi husk, behøver du ikke at være tynd for at være smuk. Så længe du er rask, er du fint! Hvis du tror du er faretruende overvægtig, se en læge og spørge om, hvilke typer af kostvaner, der findes derude for dig. I sidste ende, kan du ikke være en girly pige, hvis du ikke har tillid til dit udseende.
 7. 7
  Hold dine tænder pæn og hvid Der er flere måder at få den perfekte blændende smil. Hvis dine tænder er skæve, ikke vige tilbage fra seler. Bare tænk på dem som smykker til dine tænder! For tandblegning, kan du enten gøre det selv derhjemme med en butik-købte produkt eller gå til en tandlæge. Kig efter en person, der har ekspertise på området kosmetisk tandpleje for at få dem professionelt hvide.

Tøj & stil

 1. 1
  Har en følelse af stil. være fashionable er vigtig. Bemærk, at dette ikke nødvendigvis betyder "trendy". Prøv at læse flere modeblade at lære, hvad slags tøj går godt sammen. Prøv teenage magasiner som Teen Vogue og Seventeen for startere, og hvis du vil, gå videre til voksen modeblade som Elle og In Style. Prøv at blande og matche tøjet i dit skab. Resultaterne kan ikke altid være stor, men du er bundet til at opdage nye og søde kombinationer. Sørg for at have din egen stil har din egen stil, fordi det ikke er retten til at bære noget, der bare ikke er dig. Det er ofte bedre at have en grundlæggende personlig stil end altid at være jagter den nyeste "dille" look. Du kan spilde hundredvis af dollars på tøj bare for dem at gå ud af stil et par uger senere. Når du køber tøj til at oprette din garderobe, købe girly pige basics.
 2. 2
  Langsomt tilføje specielle brikker til til din garderobe, der vil forstærke dit look. Pink er en typisk pige farve, men ikke vige fra sorte og blues, da de også kan se meget sød! Din garderobe bør indeholde:
  • Light-wash og mørke-vask denim nederdele
  • Light-wash og mørke-vask shorts
  • Mindst ét ​​par af mørke vaske skinny jeans.
  • Seks plain tank-toppe i farverne: pink, fersken, blå, lys grøn, lavendel og hvid. Disse vil være godt for lagdeling eller en weekend casual look, når parret med shorts eller jeans.
  • Cute trusser. (Ingen vil se dem, selvfølgelig. Men de vil gøre du føler dig sød, alligevel.)
  • Mindst tre komfortable par sko: et par af træning sneakers (en girly pige er aldrig at blive set uden for gymnastiksalen med sneakers), og et par af par søde sko (hæle, mokkasiner, lejligheder, sandaler, tage din pick). I sidste ende kan en girly pige aldrig få for mange sko!
  • Tre søde kjoler. Når shopping for kjoler, så husk: kort eller stramt, valgte kun én. Må ikke parre dem begge. Gå efter neutrale farver, der kan matches med andre ting for fancy lejligheder, men også købe farverige og søde sundresses til sommer tid!
  • Brug det meste pastelfarver, men neutrale gå med alt. Har nok tøj i begge typer af farver til at mikse og matche.
  • Bær tøj, der passer. Må ikke bære low cut jeans, hvis du ikke føler sig trygge, men sørg for dine jeans passer dig og er ikke stramt eller baggy. Et bælte er okay, men pasformen siger det hele. Prøv på masser af mærker, stilarter, snit og størrelser. Ikke enhver størrelse jean passer det samme, afhængig af mærke. Det samme gælder med skjorter. Ikke stramt, ikke baggy. Hvis din skjorte er så stramme, du kan se din bh, eller du har problemer med at få din skjorte ud af din ryg, så er det for stramt. At se, om skjorten er for lille, hæve armene op. Hvis din mave viser, når du gør dette, så skjorten er for kort! Ting som camisoles formodes at passe stramt dog.
  • Husk, at du ikke behøver at købe mærketøj. Brands er blot statussymboler designet til at gøre folk føle sig overlegne. Må ikke blive fanget i denne adfærd, fordi du virkelig ikke behøver at bruge en masse penge for at være girly. Bare sørg for at vælge tøj meget omhyggeligt, så du ikke spilder penge. På den anden side, hvis du kan lide noget, der er overkommelig, og det er et varemærke ikke undgå at købe det bare fordi du ikke ønsker at købe mærkevarer.
 3. 3
  Gode ​​butikker for at købe girly tøj er:
  • Forever 21 (trendy tøj og tilbehør til kvinder og mænd)
  • Rue 21 (casual tøj til både kvinder og mænd)
  • Wet Seal (moderat prissat tøj og tilbehør til unge kvinder)
  • Charlotte Russe (tøj og tilbehør til teenagepiger og unge kvinder)
  • Alloy (tøj til teenagere og universitetsstuderende)
  • Dillard s (en bred vifte af tøj til kvinder og mænd)
  • Ardene (overkommelige tøj til unge kvinder)
  • Justice (tøj og livsstilsprodukter for unge piger)
  • Victorias Secret (fashionable ydre og under slid for kvinder)
  • Aeropostale (sød, trendy tøj til teenagere og både mænd og kvinder)
  • Hollister (sød, mere sporty look for teenage-piger og fyre)
  • Abercrombie og Fitch (moderigtigt look for unge mænd og kvinder)
  • Delia s (søde tøj til piger og teen piger)
  • H & M (søde og pæne, lyse tøj)
  • Zara (sød men dyre)
  • Rubi (smukke sko)
  • Bomuld On (dyrt men total glamour)
  • Kmart eller Target (lyse farver og søde kjoler)

Behavior

 1. 1
  Være yndefuld. Stedfortræder klodsethed og rykvise bevægelser med yndefulde og flydende handlinger. Ægte girly piger synes som om de er flydende. Sæt dine skuldre tilbage og hage op. Dette er et vanskeligt skridt, men også en afgørende én. At være yndefuld betyder ikke, du er nødt til at hade sport, og gå på tåspidserne. Bare sørg for at gå med dit hoved op, skuldre rullet tilbage og ryggen lige. Må ikke swagger eller svinge hofterne. Det ser overdrevet og underligt. Må ikke svinge armene enten - at holde dem ved din side, eller for en sød touch, bag din ryg (så længe det er i en afslappet måde).
 2. 2
  Har en lys, perlende, sjov og glade personlighed. Må ikke fniser hele tiden, fordi folk vil finde det irriterende. I stedet gør andre folk til at grine, og være sød. Må ikke tage dig selv alt for alvorligt.
  • Altid være rart og generøs. At have en egoistisk og nasty holdning til andre vil trække dig langt væk fra at være ladylike. Altid har et smil på dit ansigt, og være villig til at lade folk låne ting fra dig. Være rart at alle, selv mennesker, som du synes er tabere, fordi ingen er en taber, og alle er et menneske med følelser. Alle fortjener en chance. Må ikke udelukke folk fra spil, gaver, etc. holde dine løfter og ikke sladder. Må ikke være ondt eller hidsige - altid holde din cool.
 3. 3
  Lad ikke nogen rod med dig. Hvis nogen er mobning dig i alle spørgsmål, behøver du ikke at affinde sig med det. Lad ikke nogen gå hele over dig. Det er tid til roligt fortælle nogen, der er fejl din niceness og generøsitet for svaghed, at du ikke længere vil blive associere med dem. Må ikke "frigøre den nasty", da dette vil få folk til at tro, at du er en falsk person.
  • Har et par kommentarer forberedt, hvis nogen er fornærmende dig. Men altid være rart. Der er ingen undtagelser.
 4. 4
  Være romantisk. At være en girly pige er også forbundet med romantik. Vær sikker på at læse romantik romaner og udvikle en stor interesse i poesi. Du kan også gøre dette til din musikstil ved at lytte til kærlighedssange.
 5. 5
  Stop bande. Swearing eller taler alt for højt er absolut uinteressant, og ikke ladylike. Det kan være svært at stoppe, men bande er en af ​​de værste ting, du kan gøre, hvis du forsøger at være girly.
  • Prøv at lave en aftale med dine venner om ikke at bande for en dag. Bevise for dig selv, at du kan styre de ting, der kommer ud af din mund. Prøv at sige ting som, "Åh, overbygning" og "Darn det." Prøv ikke at bruge sårende ord som "idiot" eller "idiot". De er ikke okay. Prøv at lave rolige og civile comebacks, ikke de regelmæssige barske fornærmende ord. Det vil tage praksis, men det er et stort skridt i retning af at være ladylike og girly.
  • Lær at tale godt. Taler godt, er noget af en kunst. Find en god tone, så folk kan høre dig uden at belaste deres trommehinder eller dækning af deres ører. En medium tone er bedst. Hvis du formulere dine ord en stærk accent, vil ikke mange forstår dig.
 6. 6
  Må ikke kram dit ansigt med mad. I stedet tygge maden grundigt og ikke gør nogen lyde eller gulp det ned. Tag ikke store bidder enten - blot normale. At se normale som muligt, når spise tage en bid og tælle til 20 i dit hoved, mens tygge derefter sluge. Undgå at spise noget, der kunne få rodet og klistret.
  • Læn dig ikke, når du sidder i en stol - tryk op mod bagsiden af ​​stolen og plante fødderne solidt på gulvet. Undgå at folde armene også - det giver off en "fare vild" vibe, og kan gøre dig se usikker om, hvem du er, og hvor du står. Prøv ikke at lægge dine hænder i dine lommer for meget heller. Bare øve holde dem ved din side. Det føles akavet i starten, men faktisk ser helt normal.
 7. 7
  Hæng ud med andre piger. Piger elsker mall, shopping og næsten alt er forbundet med skønhed. Få en gruppe af venner og har en shoppingtur, makeovers, en kammerat, en bage salg eller enhver pige-relaterede aktiviteter.
 8. 8
  Hold en dagbog. Skriv ned, hvad motiverede dig hele løbet af dagen eller noget, der var interessant.
 9. 9
  Tilrettelægges. Hvis du er organiseret, vil du altid være i stand til at finde de ting, du leder efter. Bliver uorganiserede er unladylike og forårsager stress.
  • Sørg for, at dine ejendele er pæne. Du skal mærke og dækker alle dine bindemidler, mapper og lærebøger. Prøv at dække dem med klare kontakt papir - det ser meget pænere. Hvis du kan lide mønstret papir, idet prøve de metalliske leder sorter, der kommer i rød, sølv, blå og guld. Mærk dine ting og se efter dem for at sikre de ikke bliver tabt eller beskadiget. Køb nogle gode blyanter og kuglepenne - igen, betyder det ikke at være dyrt. Sørg for at du altid har nok af alt, fordi konstant beder om at låne tingene ikke er ladylike. Når du køber en skoletaske, gå til lyse og neutrale farver og mere "posh" mærker - ting, der er god kvalitet. Må ikke købe noget i mørke farver som navy blå eller sort.
 10. 10
  Koncentrer in. Det er vigtigt at være intelligent i skolen. Må ikke sige "like" på alle, medmindre du bruger den faktiske ord i en grammatisk korrekt sætning eller lignelse. Prøv hårdt i alle fag og klasse, du tager, og altid hånd i hjemmearbejde til tiden. Må ikke tale i timerne - du har masser af tid til det senere. Må ikke passere noter enten, det er pinligt, hvis du er fanget. Stil spørgsmål og deltage i klassen diskussioner. Prøv at blive involveret med skolen og dens aktiviteter også. Læse op på baggrund oplysninger om et emne, du studerer er god, og kan faktisk være interessant. Hjælp andre, hvis de kæmper, og ikke suge op til dine lærere.
 11. 11
  Læse blade. Magasiner er en fantastisk måde at hjælpe du bliver fanget op på alt foregår i Hollywood og i modeverdenen. De mest populære magasiner er sladder og mode, men du kan læse noget du gerne. Masser af modeblade giver dig livsstil tips, der kommer i handy hele tiden. De sladder blade holde dig opdateret om hvad der sker med eventuelle berømtheder, du kan lide

Tips

 • Få nogle lip gloss og søde smykker, der passer dig, men gå ikke over toppen.
 • Hvis du har nogen gode færdigheder eller form for talent, såsom tegning, eller danse, synge eller spille nogen musikinstrument, ikke skjule det, virker det. Lad folk se, hvor god du er ved at dele dine illustrationer, eller måske spille et musikinstrument. Hvis du er god til handle, kigge efter en del i enhver spille på teater.
 • Samlet set bare bringe ud, at girly del af dig, og ikke gemme dig. Være selvsikker, være en stærk kvinde, være dig. Må ikke være bange for at blive fanget i regnen eller spise en chokolade bar hver gang i et stykke tid, prøv bare at være dig selv og vise dit potentiale!
 • En girly girl har altid fået attitude med et strejf af høflig og uskyld.
 • Når de er på skolen, skal du altid have en organiseret skab og skrivebord. For en ekstra touch, tilføje dekorationer.
 • Udtryk dig selv og lad ud af dine sande følelser. Forsøg ikke at være nogen du ikke. Ingen kan lide en poser.
 • Altid bevare roen omkring drenge, og aldrig være bange for at tale med dem. Dette gør du synes meget mere moden, og de vil respektere dig. Må ikke være en flirt bare for at få, hvad du vil - der er uvenlige og uretfærdige adfærd.
 • Må ikke være for genert. At være en girly pige betyder, at du har fået personlighed plus. Vær ikke bange for at vise lidt.
 • Prøv at parring pink med en anden mørk farve.
 • Hvis du vil, kan du bære både læbestift og glans. Dette kaldes farvning. Først tilsættes en base lag læbestift. Tryk dine læber let på en væv til at fjerne overskydende læbestift. Derefter tilsættes balsam eller gloss at forsegle i farve!
 • Må ikke gøre noget for at få dig i problemer. Prøv ikke at bryde alt for mange alvorlige regler, og altid tænke over konsekvenserne af dine handlinger. Du ved aldrig, - det kan bare gemme dig en unladylike tilbageholdelse.
 • Respekter dine forældre eller værger.
 • Være intelligent. En girly pige skulle være en stor conversationalist. Derfor er det vigtigt at studere ting, som du finder interessant og vigtig for livet. Læse bøger og forbedre dit ordforråd. Folk vil beundre dig, fordi du er smart og har tillid til.
 • Altid være sikker på, det er ikke enden af ​​verden! Men altid sørge for du forblive tro mod dig selv og træffe gode valg!
 • Skriv med temmelig blomster / pink notat papir. Det ser virkelig søde hvis du dot din i'er med lidt hjerter. Hvis du ikke kan få papiret, bare arbejde med hvad du har fået.
 • Sørg for at du ikke kan passere gas, bøvse eller pille næse foran andre. Det er meget unladylike og vil slå folk ud. Du vil altid gode manerer, uanset hvor du er!
 • Når du sms'er, e-maile, eller taler på nogen måde på internettet eller et sted du nødt til at skrive, så sørg for, at din grammatik, tegnsætning, stavning og bogstaver er korrekt. Du ønsker ikke at se uintelligent og skrive uden grammatik kan være meget klamt.
 • I din makeup taske, bringe basale livsnødvendigheder som mascara og lip gloss.
 • Må ikke være modbydelige. Må ikke sige det samme flere gange, og ikke handler for falske eller for glade.
 • Når du køber en telefon derefter få en girly farve som lime grøn, pink, baby blå, osv. Men hvis du allerede har en telefon, der ikke er en girly farve, kan du altid købe en sød beskyttende dække for det.
 • I skolen, holde nogle lip gloss / balsam med dig på alle tidspunkter, og måske en lille dåse concealer. Du ved aldrig, kan du bare få en bums, eller endnu værre, en plet i løbet af dagen.
 • Må ikke bære alt for meget makeup. Stick med grundlæggende: (. Men ikke for meget Hvis du ligne en klovn, du har overdrevet det) lip gloss eller balsam, mascara og øjenskygge.
 • Girly piger er næsten altid på deres mobiltelefoner - så sørg sikre din har en yndig sag, der passer til din stil. Men sørg for du ikke er på telefonen, så meget, at det er uhøfligt og modbydelige og gøre samtale med de mennesker omkring dig så godt.
 • En girly pige skal ikke have for meget hår på benene (lidt er okay), men ingen hår på armene.
 • Være venner med så mange mennesker som muligt, men ikke udelukker nogen eller handle som du er over andre og er eksklusive. At være en girly girl også betyder at være venlig mod alle, selv om de er uhøfligt selv.
 • Sørg for at dit hår er pænt hele tiden. Sæt den i en anden frisure hver dag, for at gøre alle blændet. Må ikke altid lade dit hår ned. Fletning det. Curl det. Ret det.
 • Altid bære en bh. Hvis du ikke har en, overveje at få monteret. Et godt sted at få monteret ville være Victorias Secret.
 • En sand girly pige ved, at en pung er afgørende. Stor eller lille, skal din pung har det grundlæggende: pastiller / tyggegummi, en neglefil, væv, væsentlige makeup (generelt mascara og lip gloss), hårbørste, kuglepenne og notesbøger, og et lille spejl.

Advarsler

 • Aldrig bide dine negle. Dette kan medføre skader på dine negle, og så kan du ikke male dem, og de vil være takkede og beskidt.
 • Hvis du er naturligt en drengepige, og forsøger at imponere nogen, tænke to gange, før du prøver at være en girly pige. Den fyr, du forsøger at imponere skal ikke forvente dig at ændre for ham. Det er bedre at have en kæreste, der elsker dig som du er - og da du er en drengepige, bør du ikke ændre for nogen anden!
 • Nogle mennesker kan lide dig eller ringe til dig stuck-up eller nørdet. Hvis du ved, du har gjort noget forkert eller grim, bare ignorere dem. De er kun forsøger at bringe dig ned, fordi de føler sig usikre, men det er ikke dit problem.
 • Må ikke altid hænge ud med drengene, vil du begynde at kopiere deres måder. I stedet hænge ud med masser af girly piger, og notere sig de ting, de gør, de slagord, de bruger, hvad de spiser, deres frisurer. Men det er godt at have en bred vifte af venner og bekendte i mange forskellige kredse.
 • Må ikke få snavset eller mudret. Dette blot ruiner dine sko og dit outfit.
 • Hvis du gør dette i midten af ​​skoleåret, kan du ønsker at tage små skridt og ændre lidt efter lidt. Hvis du normalt bruger en hættetrøje og svedeture hverdagen, vil det ikke flyve over alt for godt med alle, hvis du pludselig begynder at komme i skole i en miniskirt og hæle. Tage det en dag ad gangen. Om ikke andet, vil du ikke være alt for investeres, hvis du opdager, at være en girly pige er bare ikke dig.
 • Tænk to gange om at få tatoveringer og piercinger. Folk har en tendens til at dømme andre ved den måde, de ser ud. Også huske på, at selv om tatoveringer og piercinger er individuelle udtryk, kan de være permanent eller vanskelig (selv dyre) at fjerne, hvis du ombestemmer dig i fremtiden. Få en, hvis du virkelig ønsker det, men hvis du er i tvivl, hvordan tatoveringer og piercinger kan påvirke dig i fremtiden, glem alt om dem og finde andre måder at udtrykke dig, såsom at skabe kunstværker, poesi, hobbyer, osv. Alligevel, øre piercinger er altid stor for en girly pige. Navle og øjenbryn piercinger er mere af en dårlig pige type ting, du ønsker at være god og girly.
 • Prøv at være et godt menneske. At være dejligt aldrig vil give bagslag på dig (så længe du ikke er en dørmåtte). Men det at være grim og grusom kan have en hel vifte af konsekvenser.

Ting du behøver

 • Skinnende lip gloss eller balsam
 • Mascara til hverdagsbrug (sort er normalt, men brun og klar arbejde godt også)
 • Girly tilbehør
 • Foundation, pudder, rouge, eyeliner, øjenskygge og concealer (ekstraudstyr)
 • Passende kjoler og denim miniskørter
 • Dejlig girly ildelugtende parfume eller organ spray
 • Strygejern, varme ruller, Barrel curlere, ringlet curlere, og krymper
 • Gum, ånde møntanstalter, en lille flaske hånd sanitizer, og en rejse-size flaske lotion
 • Håndholdt spejl
 • Fold børste til de dårlige hår dage
 • En pung fyldt med ansigt pulver, mascara, og glans / balsam
 • Travel-size krop spray, når du glemmer at sætte det på eller har brug for en touch-up
 • Personligt pige ting som tamponer, puder, osv.
 • Venner (støtte)
 • Cute workout tøj
 • Makeup servietter (til makeup katastrofer)