Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig købe en hest

Unge piger og drenge i hele nationen har været grundede svaret på dette spørgsmål i årevis nu. Du har gjort straight A er, registreres hver artikel i USA Pony Club håndbog, bevist din fortjeneste ved trofast at omsorgen for Teddy hver dag (selv de dage, du var syg med influenza!), Så man skulle tro at få et simpelt ja eller nej svar fra den imponerende forældrenes enhed ville være den mindste af dine bekymringer. Ak, det er sjældent tilfældet, forældrene giver ofte den mest stædige af hindringerne for hest ejerskab. Anført nedenfor er flere tips til at huske på, når indlægget din sag.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig købe en hest. Forvent en udfordring at gå ind i denne argumentation og har en tilbagevisning klar til alle mulige svar, at dine forældre kan fremtrylle.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig købe en hest. Forvent en udfordring at gå ind i denne argumentation og har en tilbagevisning klar til alle mulige svar, at dine forældre kan fremtrylle.
 1. 1
  Forvent en udfordring at gå ind i denne argumentation og har en tilbagevisning klar til alle mulige svar, at dine forældre kan fremtrylle. Lav lister over mulige årsager til, at dine forældre kan bruge som klagepunkter, og derefter gøre omfattende forskning for at bevise, at du har tænkt din beslutning igennem helt. Hvis dine forældre kan se, at du tænker på negativer samt positive, de vil forstå, at du tager tanken om at blive en hest ejer alvorligt.
 2. 2
  Læse hver skrot af heste oplysninger, som du kan få dine hænder på. Jo mere viden du er, jo mere tillid, dine forældre vil have i din evne til at drage omsorg for et sådant tidskrævende og dyrt dyr. En stor kilde til information er en god hest encyklopædi. De fleste biblioteker har dem, men hvis din ikke gør, kan du nogle gange finde dem på internettet.
 3. 3
  Har en komplet oversigt over, hvad ethvert aspekt af heste ejerskab vil koste. Dette bør omfatte følgende (hvis du planlægger at være ansvarlig hesteejer): omkostningerne ved at købe hesten, udgifter til boarding (om nødvendigt), udgifter til ormekure program, årlige vaccinationer, årligt tænder pleje, sko eller fødder trimning hver seks til otte uger du omkostninger til hø og / eller kosttilskud, og eventuelle erfaringer kan være nødvendigt at tage. Skriv alle disse udgifter ned og få en oversigt over og de årlige udgifter. Det vil være en masse penge, men her er en god række argumenter, du kan gøre: Du kan tilbyde at betale for en del af det (sko og wormer, for eksempel), og du kan få en halv lejekontrakt på din hest til en anden som vil dele omkostningerne, og du kan påpege, at ingen kommer bedre til enhver sport at gøre det en gang om ugen og eje din egen hest er den billigste måde at ride hver dag, og du kan påpege, at lære at ride ordentligt bedst sker, når du er ung.
 4. 4
  Vurdere din økonomiske situation, og din familie er. Du vil sandsynligvis ikke har penge nok til at betale for din hests fortsatte behov, og får brug for dine forældres hjælp til det. At eje en hest er meget dyrt, og du skal sørge for, at din familie har penge nok til det.
 5. 5
  Forklar dine forældre, hvordan du forventer at finansiere din hest. Hvis du kan købe hesten selv, det er fantastisk! Hvis ikke, giver derefter en grundlæggende budget forklarer, hvordan du vil tilbagebetale dine forældre og stadig dække basale udgifter til din hest. Boarding, mad, veterinære udgifter, tack og udstyr, støberi udgifter mv er ikke billige, og hvis du har et middel til at betale for, eller i det mindste bistå i betalingen af ​​disse, vil dine forældre sætter pris på det. Hvis du ikke har et job at hjælpe med at betale regninger, tilbyde at pitche mere rundt i huset eller til at gøre arbejdet for dine forældre i bytte for et månedligt "hest voucher."
 6. 6
  Vurdere din nuværende situation til at beslutte, hvordan du vil passe en hest. Har du et sted at holde din hest, eller vil du nødt til bord eller andet sted? Prøv at tænke som dine forældre ville. Er der et sted i nærheden for boarding? Hvor dyrt er det? Er stedet fysisk sikkert for heste eller er det nedslidt? Ring flere andre hesteejere og spørge dem, hvor de holder deres heste til at få en god idé om, hvilke typer af faciliteter er til rådighed. Husk på, at en person bliver nødt til at køre dig til laden, hvis du ikke kører, og det er alt for langt at gå eller cykel.
 7. 7
  Overvej, hvad du ønsker at bruge din hest efter, før at tale med dine forældre. Er du interesseret i nydelse ridning eller vise? Hvis du er interesseret i at vise, hvordan vil du betale for dit show udgifter (rejse, tøj, indrejse og medlemskaber gebyrer mv)? Du ønsker måske at blive rigtig god til fletning eller grooming og gå til hesteshows og tilbyde dine tjenester til at få en meget god idé om, hvad viser er. Også huske på, at en god braider kan gøre en masse penge på en hest show fletning andre folks heste.
 8. 8
  Sørg for at du har erfaringen til at bakke op, hvad du foreslår. Hvis du ikke allerede er involveret med heste, bør du bruge tid på frivilligt med en lokal stabil. Tilbring tid på at gøre alle aspekter af hestens pleje, ikke bare køre! Sørg for, at du er villig til at tage det gode med det dårlige. Muck boder, ren tack, brudgom heste, uanset ejerne vil lade dig gøre. Husk, hvis du er en person, der ser en bunke af gødning og behov for at sige "eeew" eller hold din næse, du sandsynligvis ikke modne nok til at overveje at eje din egen hest.
 9. 9
  Trække på hjælp fra andre, når vi diskuterer dine ønsker med dine forældre. Nærmer dig din nuværende træner, laden manager, andre hesteejere, eller andre, der har erfaring med at arbejde med heste. Bed dem om at stå inde for din arbejdsmoral til dine forældre. Hvis andre modne, ansvarlige hesteejere kan se, at du er en stærk, beslutsom og målrettet individuel så kan det give dine forældre med lidt ekstra bevis på, at du er seriøs omkring dette engagement.
 10. 10
  Hverve en erfaren hest person til at gå sammen med dig på din søgen efter den perfekte hest. Mens dine forældre kan sætte pris på alle dine nyudviklede heste viden, vil de sandsynligvis føle sig mere komfortable at vide, at en erfaren hest person, er der for at hjælpe påpege fordele og ulemper ved hver heste kandidat. Kig på en masse heste, før du får en, og husk, at "frie heste" eller billige dem højst sandsynligt har store problemer, selv om dette ikke altid er tilfældet, og der kan være en grund (Såsom ejerens boarding område lukker ned, ikke har nok penge til at pleje hesten længere, osv.). Du behøver ikke et problem hest. På trods af, hvad folk måske tror, ​​er det ikke en god idé, det er heller ikke billigere, for at få en baby og "lære sammen." Enhver erfaren hest person vil fortælle dig det er en tåbelig idé, især da dette vil være din første hest.
 11. 11
  Sørg for, at dine forældre ved, at du vil holde op med og endda excel på din skole arbejde, når du får din hest. Bare fordi du har en ny og meget tidskrævende interesse, skal du stadig afsætte tid til andre ting i dit liv, såsom skole arbejde, job, familie osv. At bevise, at du vil holde dine karakterer op, hvis du får under nogen brev lønklasse C, så kan du kun gommen, foder, muck, ren tack og valgdeltagelsen. Du kan stort set gøre noget, men turen indtil du får den lønklasse op igen. Hvis du ikke har en online karakterbog, hvor du kan se dine karakterer, mødes med din lærer eller e-mail ham / hende ofte.
 12. 12
  Holde et åbent sind og ikke forsøge at snyde dine forældre ved at udelade relevante oplysninger. Det vil være lige så let for dem at sælge en hest, som hvis var for dem at købe en i første omgang. Hvis dine forældre gøre rejse en bekymring for, at du ikke havde overvejet, så spørg dem, ærligt, hvis det er deres eneste indvending, ville de overveje at lade dig få en hest, hvis denne indsigelse kunne tilsidesættes. Hvis ja, arbejde sammen med dem for at komme til nogen behagelig beslutning. Husk, tænker på din hest ud på folden gør laver de retter, en langt mere fornøjelig opgave, end ikke at være i stand til at tænke på din hest på alle.

Tips

 • Sørg for at du har grund til at grunden til at få en hest er en god idé. Og overbevise dine forældre, at få en hest vil være bedre for dig.
 • Vær forberedt på ethvert spørgsmål, de nødt til at spørge, få svar på alle mulige spørgsmål, de måtte ønske at spørge herunder: Hvordan vil du råd til at holde denne hest? Hvor vil du holde denne hest?
 • Få så involveret med heste som du kan, betyder det ikke kun betyde ridning, men også udmugning boder, rengøring tack, etc.
 • Lær alt hvad du kan om heste, jo mere du ved, jo bedre chance har du for at eje en hest.
 • Være taknemmelig for, hvad dine forældre er enige om at komme til dig. Hvis du ender med en hest, der ikke er helt din ideelle, så husk at du kan handle op efter du har været en ansvarlig hesteejer for en stund.
 • Være sikker! Altid køre sikkert og ikke forsøge ting, der er ude af din vifte af erfaringer. Hvis dine forældre kan stole på dig at være ansvarlig, så du har en bedre chance for at få en hest.
 • Hvis et familiemedlem eller en ven har en hest, tilbyde at tage sig af det for en weekend for at få en fornemmelse af, hvad det ville være som at eje en hest. At gøre dette vil også vise dine forældre, at du kan tage sig af en hest på din egen og vil ikke bede dem om at gøre alt arbejdet for dig.
 • Boarding tip *: Spørg din stald chef, hvis de ville overveje at reducere boarding gebyr til gengæld for arbejde. Vær sikker på at finde ud af det på forhånd og få det skriftligt, så laden lederen ikke drage fordel af denne ordning.
 • Brug så meget tid som muligt omkring heste, og hvis du allerede tager lektioner, vise dine forældre, at det er nok til at gøre dig glad. Så spørg høfligt for en hest. Vær klar til at blive skuffet though.But du aldrig vide:)
 • Promise og lige nu, gør din skole arbejde, så længe alle dine andre aktiviteter, og sørg for at du kan holde op og har tid til at gøre alt.
 • Aldrig klynke til dine forældre! I stedet præsentere dine materialer på en måde, de vil værdsætte og være rolig, når vi diskuterer det med dem. Må ikke tvinge dem til at tale om at købe en hest, hver gang du er sammen, vil de være mere villige til at overveje det, hvis du vise dem at eje en hest ville ikke besætte hele dit liv.
 • Selvom de ikke er så fancy, halv-opdrættet del racerene, og indfødte opdrættet heste er nogle gange de bedste heste, og de koster mindre end racehunde. Dybest set, "less is more".
 • Selvom bogen viden er meget vigtig, bør du have lidt erfaring bag dig, før du får en hest. Du kan tale-the-talk, men kan du gå-the-walk?
 • Hvis du har penge nok til at betale for din egen hest, hvis ikke, kan du ønsker at spørge dine forældre til at hjælpe dig ud, mens du gør ekstra gøremål eller andre ting omkring huset. Efter alt, vil du nødt til at købe tack, foder osv.
 • Beslut hvad du hvad disciplin, du vil ride. hvis du beslutter at cross-country hoppe i konkurrencen, hvordan vil du betale for de rejser, tøj, hopper osv.
 • Vis dem, at skolearbejdet og familie tid kommer først.
 • Finansiel tip: Hvis udgifter og tid, der med den omhu og vedligeholdelse af en hest er meget større end du har råd til at investere, foreslå dine forældre, at du halvdelen lease din hest for et lille gebyr og / eller en procentdel af de månedlige udgifter. Hvis dette er stadig for meget, overveje nærmer sig en stabil direkte om leasing af en hest på en månedlig basis. Når du har bevist dig selv til dine forældre, de kan være villige til at gøre en mere permanent investering.
 • En metode til at hæve penge er at spørge dine forældre, hvis du kan få deres fritid lomme forandring efter arbejde. Det lyder måske ikke som meget, men det vil alle tilføje op.
 • Når du er i tvivl tænke som dine forældre ville.
 • Husk, dine forældre siger nej for en grund. Selv hvis du viser, at du er ansvarlig, er du stadig nødt til at holde det op når du får hesten eller dine forældre vil fortryde at få dig hesten. Også overveje: Går du på ture en masse? Er du villig til at give op fredag ​​aften? Hvem vil tage sig af en hest, når din væk? Kan din familie har råd til det? Er du ærligt ansvarlig nok?
 • Sæt et "pony" som det eneste på din Xmas listen (det kunne arbejde), eller du kan få folk til at underskrive et andragende til at lade dig få en hest. Som de siger: flertallet vinder!
 • Også du kan købe en lille folder til at sætte masser af din forskning i omkring omkostninger og planer.
 • Være klar til skuffelse, selvom dine forældre ikke lade dig få en hest, kan du stadig nyde heste.
 • Det er en god idé at få en hest, hvis du har planer om at vise og mere end én person i familien tager lektioner. På denne måde kan hver person have mere fritid på hesten.

Advarsler

 • Sørg for at tjekke hestens fødder, før de køber. Hvis hesten har svage, deformt bløde, eller inficerede hove, vil dit køb blive flere tusinde dollars ned i afløbet.
 • Må ikke truer med at løbe væk eller gøre noget drastisk, hvis de siger nej. Dine forældre vil synes du er ikke modne nok til at eje en hest.
 • At eje en hest tager en masse arbejde og viden! Heste kan være farlige dyr, men jo mere viden du er, jo mindre er risikoen for at komme til skade.
 • Må ikke holde spørge dine forældre, "Hvornår kan vi få en hest?" Hver dag. Der vil fortælle dem, at du bare ikke har nogen tålmodighed!
 • Heste er store og komplekse dyr. Den forkerte hø eller korn kan gøre dem dødeligt syge. Mange ting er farlige for heste, ligesom Yew, der er så giftigt, at en hest kan dø med den stadig i sin mund. Gør din forskning!
 • Når du køber en hest fra nogen, du ikke kender, kan du besøge hesten flere gange. Gøre dette én gang eller to gange uanmeldt til sælger. Nogle uærlige hestehandlere vil lægemidlet en vild eller syge hærdet hest, når de ved, du kommer. Husk, ikke alle derude tænker om dig! '"
 • Hvis du ikke ved nok om heste til at eje en, du, hesten eller andre kunne blive såret. Sørg for at du kender næsten alt om heste eller har en «meget» heste-erfaren person omkring de fleste af den tid, du er sammen med hesten
 • Når du gør gode karakterer, skal du sørge for at holde dem, og ikke kun lade dine forældre tror, ​​at efter du holder dem op for at få den hest, de vil gå ned. Bare en idé at tænke over!
 • Se hestens adfærd. Hvis du ser ham sparke eller bide en eneste gang, ikke købe ham.
 • Du måske også lyst til at prøve at gøre gode karakterer.
 • Dette vil ikke altid arbejde, være forberedt på et nej, behøver du ikke altid at eje en hest til at elske dem og kender dem, så husk, har du stadig fået hele dit liv til at eje en hest.
 • Også kontrollere hestens mund og tænder. Hvis du ikke tror, ​​du vil anerkende nogen misdannelser eller noget unaturligt, bør du overveje at have en beslagsmed eller dyrlæge tjekke hestens mund. Det er værd at pengene. Hvis en heste tænder er deforme eller takkede, kan de ikke tygge maden rigtigt. Dette kan forårsage kolik, hvilket kan resultere i kirurgi, hvis det er alvorlig nok. For mere information om kolik kigge i eksterne links sektioner af artiklen.
 • Aldrig falde for en hest, fordi han er en smuk farve eller er din yndlings race. Disse spur-of-the-moment køb næsten aldrig resultere i produktive partnerskaber.
 • Test altid ride hesten, bare for at sikre, at han passer til dine behov, og er ikke farligt. Du ønsker ikke at tage chancer, når de køber en hest, fordi du kan blive såret, og det er meget svært at videresælge en hest, især når du lige fået ham.
 • Må ikke få din håb op. Chancerne for at få en hest er slanke.

Ting du behøver

 • En god beslagsmed og dyrlæge
 • Mindst 75€ - 7470€, så du kan købe en god hest: Husk, at de reelle omkostninger hesten ikke købe pris, men vedligeholdelse
 • Et sted at holde din hest. Din hests beboelsesrum skal have:
  • En indhegning, der er klar over giftige planter
  • Kør-in husly eller stall
  • Trough
  • Ferskvand kilde, som en slange eller strøm
  • Tørt sted at opbevare hø
  • Sadler og hovedtøj
  • Et sted at vaske din hest
  • Nogle penge til at købe godbidder, ect