Wkadk

Sådan ignorere nogen

Ignorere nogen kan være svært, især hvis du ikke kan stoppe kører ind den person, du forsøger at undgå, eller hvis vedkommende holder forsøger at tale med dig og ikke får notatet. Men hvis du virkelig ønsker at ignorere nogen, du bare nødt til at se optaget, ændre din rutine, og skar al kontakt med denne person. Hvis du ønsker at vide, hvordan at ignorere nogen, bare følge disse trin.

Steps

Sådan ignorere nogen. Må ikke gøre øjenkontakt.
Sådan ignorere nogen. Må ikke gøre øjenkontakt.

Brug kropssprog

 1. 1
  Må ikke gøre øjenkontakt. Ikke at gøre øjenkontakt er den bedste måde at ignorere nogen. Når du låser øjne, er du anerkender, at du ved, at personen eksisterer og blæser dit cover. Hvis denne person er i nærheden af ​​dig, undgå øjnene på alle omkostninger ved at sørge for at få øjenkontakt med hver person, men ham, ser lige frem, eller selv ser på gulvet.
  • Hvis personen er kortere end dig, så bare stirre lige over hans hoved. Hvis personen er højere end dig, så sørg for ikke at se op.
  • Hvis personen er nøjagtig den samme højde som dig, og som stod i nærheden, kan du prøve at sløre din vision, så du har en "død" look i dine øjne, hvis du gør lås øjne ved et uheld.
 2. 2
  Gå hurtigt. En anden måde at ignorere nogen er at gå så hurtigt som muligt. Dette vil vise, at du er en travl person med steder at gå, og at du ikke har til hensigt dvælende rundt for at hamle op med den person, du ignorerer. Walk med armene på dine sider og hovedet holdt højt, ligesom du stirrer videre på din næste mål, selvom du virkelig ikke gå nogen steder særligt.
  • Hvis du ser denne person nærmer sig fra en afstand, så der er plads mellem dig, så du ikke børste op mod denne person.
  • Må ikke gå ud af din måde at gå væk fra denne person. Hvis du krydser gaden eller andelever ind i en hall, som vil gøre det ligner du holder for meget. Men hvis du ser en person fra et langt afstand, og du er sikker på at han ikke ser dig, så du virkelig bare skal prøve at gå i den anden retning.
 3. 3
  Kig "lukket". Hvis du tilfældigvis være i nærheden af ​​personen, fold armene over brystet, krydse dine ben, daske, og gøre noget, du skal gøre for at se helt utilnærmelig. Din krop skal sige, "Du skal ikke tale til mig, kammerat," og forhåbentlig personen får meddelelsen.
  • Må ikke smile, enten. Hold en straight ansigt, eller endda en grimasse, plantet på dit ansigt til at ligne du ikke ønsker at tale med nogen.
  • Du kan også gå til de uhyggelige tom udseende på dit ansigt - det vil skræmme nogen væk fra at forsøge at tale med dig.
  • Hvis du har længere hår, pandehår eller en hat, så prøv at holde en del af dit ansigt dækket for at modvirke den person fra at forsøge at få øjenkontakt.
 4. 4
  Hold din krop travlt. Som et alternativ til at se lukket, kan du også bare se rigtig, rigtig travlt, som om du ikke kunne muligvis tale med denne person, fordi du har hænderne fulde og har ikke et sekund af tid tilovers til en dum samtale med ham.
  • Hvis du er sammen med venner, dreje mod dem og gestus vildt, ser så animeret, at du ikke kunne muligvis holde op med at tale med den person, du ignorerer - endsige at se på ham.
  • Hvis du er alene, kigge fordybet i en bog, et blad eller en lærebog. Du kan endda stille og roligt læse ordene til dig selv, ser du er opsat på at huske dem.
  • Hold hænderne fulde. Uanset om du går eller siddende, holde telefonen, lærebøger, eller endda en uhåndterlig potteplante. Dette vil afskrække den person fra at forsøge at tale med dig.

Bruge teknologien

 1. 1
  Brug din telefon. Brug af telefonen vil også hjælpe dig ignorere næsten alle. Der er et par ting, du kan gøre for at ignorere en person med din telefon. Først, kan du bare bruge telefonen til at se optaget, når du se, at person. Tal med en anden person på telefonen, griner vildt, eller kigge fordybet i en intens sms-udveksling med nogen, du rent faktisk ønsker at tale med.
  • Ændre dit telefonnummer, så personen ikke kan ringe eller tekst, du.
  • Bloker denne persons nummer fra din telefon, så du ikke kan modtage beskeder fra ham.
  • Indstil en alarm på din telefon for at ringe, når du ved, du er i nærheden af ​​denne person, så du kan samle det op og foregive at tale med nogen.
 2. 2
  Afspil musik. Investere i nogle hovedtelefoner, og bære dem på alle tidspunkter, når du er alene, selvom du ikke lytter til musik. Når du se, at personen, blast din musik til øredøvende volumen og hoppe din hoved til beat, så du ser helt opslugt i dine sange, med absolut ingen tid at spilde på den person, du forsøger at ignorere.
  • Hvis du ønsker at være virkelig irriterende, kan du endda lukke øjnene og underskrive sammen til musikken, hvilket giver den person, du ignorerer næsten ingen chance for at tale med dig.
 3. 3
  Ignorer nogen online. Ignorerer nogen online er endnu lettere end at ignorere ham personligt, fordi du ikke behøver at fysisk undgå ham. At ignorere nogen online, bare sørg for at undgå noget af det persons mails, Facebook eller beskeder, Twitter-feeds, eller nogen andre forsøg på at kontakte dig online.
  • Bloker denne person fra en af ​​dine sociale netværk. Sørg for, at han har ingen måde at nå ud til dig online.
  • Ændre din e-mailadresse og andre brugernavne, hvis du har til. Denne person bør ikke have nogen måde at kontakte dig online.

Skift din rutine

 1. 1
  Find en ny vandrerute. Hvis du vil ignorere en person ved at ændre din rutine, er den letteste ting at gøre, er at ændre din vandrerute, så du ikke længere støde ind i denne person. Hvis du altid støde ind i denne person mellem klasser, tage den lange vej til at komme til din næste klasse, så du ikke behøver at se, at person. Hvis du altid løbe ind i denne person på arbejde, begynde at bruge en anden gangen eller badeværelset for at minimere kontakten.
  • Hvis du altid se, at personen, når du går, uanset hvor du går, begynder at køre steder.
  • Hvis denne person synes at have ændret hans walking rutine til at passe til dit, holde ændre din indtil den pågældende giver op.
 2. 2
  Undgå at persons foretrukne hangouts. Det ene er en no-brainer. Hvis du ved, at personens foretrukne barer, restauranter og parker, bare ikke gå der længere. Det vil ikke være det værd, medmindre du ønsker at tilbringe hele tiden der aktivt ignorerer denne person.
  • Du kan også lære de dage, hvor den pågældende person går ud. Hvis han kun går til hans foretrukne restaurant i weekenden, og du virkelig ønsker at gå der, kan du bare gå i løbet af ugen.
  • Hvis denne person kun går til en bestemt bar under happy hour, bare hænge derude senere på aftenen.
 3. 3
  Gå steder at personen aldrig vil gå. Hvis denne person er en kød elsker, begynder at kontrollere de vegetariske restauranter i dit hood. Hvis denne person hader jazz, så tjek den nyeste jazz koncert i dit område. Hvis han er dødsfjender med en af ​​dine venner, så er vens partier er et fantastisk sted at undslippe denne person.
  • Ved aktivt at gå til steder, hvor denne person aldrig vil gå, du er ikke alene ignorerer ham, men søger ud nyere, køler hangouts, som ikke involverer den person.

Ignorer nogen i enhver indstilling

 1. 1
  Ignorer nogen i skolen. Ignorerer nogen på skolen kan være en vanskelig opgave, især hvis du deler alle dine klasser med denne person, men du kan stadig finde en måde at ignorere nogen i skolen uden at være alt for indlysende om det. Her er hvordan du gør det:
  • Hvis du normalt sidde ved siden af ​​denne person i klassen, skal du skifte din plads. Hvis du har tildelt pladser, så tal med din lærer og spørge, om du kan ændre.
  • Hvis du ser denne person i cafeteriet, se om du kan sidde i et nyt sted.
  • Hvis du løber ind i denne person i gangene, bare se lige ud, ligesom du er så fokuseret på at få din næste klasse, som du ikke engang mærke til.
  • Hvis denne person stiller dig et spørgsmål i klassen, bare se væk og lade som om det ikke ske.
 2. 2
  Ignorer en person på arbejdspladsen. Ignorerer en person på arbejdspladsen kan være svært, fordi det er sandsynligt, at du sidder nær den pågældende person eller endda arbejde på projekter med denne person. Alligevel er der et par ting du kan gøre for at minimere kontakten.
  • Undgå pausen værelse eller køkkenet, da denne person er der. Lær når personen går i køkkenet for at få sin frokost eller til en opfyldning af kaffe, og sørg for at holde en anden spise og koffein-drinking tidsplan.
  • Hvis du sidder nær, at personen på arbejdspladsen, holde fokus på din computer, og holde en stak papirer på dit skrivebord, så du altid kan se rigtig opslugt af dem i stedet for at kigge op på den person.
  • Må ikke bringe dit professionelle liv. Hvis du virkelig er nødt til at tale med denne person til at få noget arbejde, så gør det. Den person vil blive endnu mere irriteret, hvis du taler til ham på arbejde og derefter ignorere ham helt efter arbejde.
 3. 3
  Ignorer nogen socialt. Ignorerer nogen socialt er let, hvis du ved, hvad de skal gøre. Du skal bare nødt til at læne sig op ad dine venner og forsøge at holde sig så langt væk fra denne person som muligt, selv om du er i samme rum. Her er hvad du kan gøre:
  • Hold travlt med dine venner. Tal med dine venner og grine det op som du har den mest lattervækkende samtale i verdenshistorien.
  • Danse. Hvis personen kommer i nærheden af ​​dig, og der er musikken afspilles, fat i en ven til dansegulvet og begynde rocker. Hvis personen stadig nærmer dig, luk øjnene som du virkelig føler musikken.
  • Hvis denne person står i din kreds, være ekstra engageret med alle andre omkring dig. Når denne person taler, ridse øret eller tjek din telefon - handle som intet sker.

Tips

 • Lære at se folk ud af øjenkrogen - så kan du stadig lade du ikke ser dem.
 • Brug en MP3-afspiller til at distrahere dig væk fra den person, der forstyrrer dig.
 • Hvis hvem du forsøger at ignorere opfordrer stadig dit navn eller forsøger at fange din opmærksomhed, kan du stadig komme ud af der hurtigt, fordi hvis du så ud som du havde travlt, siger "oh hey", og fortsætte på din måde, som hvis det haster.
 • Hvis du er på arbejde, holde din dør lukket eller handle som du er på telefonen.
 • Hvis du ved, du kan løbe ind i dem på et bestemt sted (dvs. købmand), check for at se, om deres bil er parkeret udenfor, før du går i.
 • Overveje at tale med den person, hvis der er en løses årsag / problem på hvorfor du ignorerer ham eller hende i første omgang.
 • Når personen forsøger at tale til dig, tage telefonen og foregive at være at besvare et opkald / chatter.
 • Sørg for at have en legitim grund til at ignorere denne person. (For eksempel, hvis de prøver at undskylde for noget, måske give dem en chance.)

Advarsler

 • Ignorerer nogen, der virkelig ønsker at tale med dig, er dybt sårende og forårsage den person virkelige følelsesmæssige skade. Før du begynder at ignorere nogen, sørg for at han virkelig fortjener det.