Wkadk

Hvordan man har et langsigtet forhold

Tag din tid, der er masser af det så vidt gode relationer er bekymret!

Steps

Hvordan man har et langsigtet forhold. Begynd ved blot at være venner med den person, du søger et forhold til.
Hvordan man har et langsigtet forhold. Begynd ved blot at være venner med den person, du søger et forhold til.
 1. 1
  Begynd ved blot at være venner med den person, du søger et forhold til. Denne fase er afgørende, da det giver dig mulighed for at lære mere om din partner, samt bekræfte / benægte dine følelser over et forhold til dem.
 2. 2
  Fortælle hinanden alt. Hvis der er noget du ikke kan lide ved dem, fortælle dem, hvordan du føler. Det forhold er ikke at gå på arbejde, medmindre du afvikle din forskelle.
 3. 3
  Aldrig snyde. Snyd har ødelagt mange relationer. Hvis det er sort, du ønsker, så gøre rollespil, eller noget langs disse linjer. At være sammen med en anden vil gøre din partner undre en anden var bedre derefter dem. Hvis du seriøst overvejer at snyd, bør du overveje slutter forholdet, så din partner ikke vil komme til skade.
 4. 4
  Være spontan. Overrask din partner med billetter til et spil eller film. Når det er rart og solrigt udenfor, ville en picnic være meget romantisk, eller en gåtur ved søen. Bare de enkle blomster på en dørtrin med en sød bemærkning ville arbejde.
 5. 5
  Tilbring tid med hinanden. Du ønsker ikke at gå glip af hinanden for meget. Men så du ikke ønsker at bruge så meget tid med hinanden til det punkt, de sidder i badeværelset med dig.
 6. 6
  Fortæl din elskede, hvor meget du elsker dem. Hvis du ikke gør det ofte, kommer de til at føle sig forsømt og ligesom du er ligeglad mere.
 7. 7
  Give tilsagn. Sæt din tid og penge, hvor dit engagement er. Kærlighed er ikke altid en varm fuzzy følelse. Ofte er det et bevidst valg. At vælge at overse mangler, vælger at beskæftige sig venligt snarere end hårdt med fejltagelser, vælger at gøre for den anden person, som du ved vil gøre dem føler sig særligt. Efter nogen afsat deres egne ønsker for at gøre dig føle særlige er utrolig hjertevarmende og flatterende. Gør dette til din kammerat og se forholdet blomstre.
 8. 8
  Går off det grundlag, at en god langsigtet forhold er bygget op omkring, kan vi se på, hvordan kærligheden er defineret. Dr. Sternberg (en psykolog, som studerede kærlighed) rakte en artikel taler om de forskellige aspekter af kærlighed. Kort sagt, er der tre vigtige komponenter, der udgør ægte kærlighed (eller fuldendte kærlighed). Disse komponenter er Intimitet, passion og engagement. Den intimitet portion af kærlighed er, at venner, du nyder at tilbringe tid sammen, og er vokset temmelig tæt strengt inden for riger "personlighed attraktion." Den passion aspekt kan tilskrive mange forhold tab. Selvom fysisk tiltrækning er nødvendig i et forhold, er denne følelse ikke at blive fulgt op uden fuld opfyldelse af intimitet aspekt. Hvis du styrter med hovedet først ind i lidenskab uden at overveje behovet for en meget nær ven, der nogen kommer til at ende op såret. Den endelige, og lige så vigtigt, aspekt er, at of Commitment. Der er to former for engagement, kortsigtede og langsigtede. Kortsigtet engagement er tanken om blot at sige "Jeg er villig til at elske denne person" kan dette ikke indebære en nødvendig langsigtet engagement, men det er det oprindelige valg, som man gør, før ind i forholdet. Den langsigtede aspekt (og én vi diskuterer) er det valg at forblive med nævnte person for en forlænget del af tiden. Når alle tre aspekter er opfyldt, djævleblændt kærlighed nået.
 9. 9
  Nu, at du fuldt ud forstår, hvad kærlighed er, kan du gøre dine egne antagelser om, hvad du skal gøre. Mens hvert aspekt ikke behøver at være det samme nås (dvs. nogle dele kan komme senere i forholdet) normalt har alle brug for at være til stede for at opretholde et sundt langsigtet forhold.

Tips

 • Husk at tage det langsomt! Et langvarigt forhold er noget at arbejde hen imod, er det ikke bare gives til dig. Bare sørg for, at hverken du eller din partner er ubehageligt med ethvert aspekt af forholdet, du er i, og du vil være fint.
 • Vær sikker på, at du er sammen med en person, du virkelig elsker. Må ikke fortælle dig selv, du kommer til at være sammen med nogen for evigt, bare fordi du kan lide den måde, deres øjne er, eller hvordan tonet deres abs look. Hvis det eneste, du fyre har til fælles, er, at du kan lide ost, kan det være en god ide at finde nogen, du kan se dig selv med for evigt.
 • Må ikke blive fornærmet, hvis de siger noget, du er uenig med. Hvis de ikke kan lide det sted, du ønsker at tage dem til middag, gå et andet sted, at du både kan lide, selvom du måske være lidt træt af det.
 • Kommunikation kan være nøglen. Selv tidligt der kan være nervøs ængstelse, dette er alle en del af spillet. Med tiden selv, kan du blive nødt til at være fuldt ærlig med nogen, og lad dem vide, hvordan du føler.

Advarsler

 • Hvis du tror, ​​din partner er snyd, ikke hoppe til konklusioner. Se efter tegn, såsom bumser, du ikke giver, opholder sig på kontoret sent (eller skole) sent, osv. Så ikke starte ud med noget oprørende, men konfrontere ham med noget lignende, "Jeg har bemærket, at du har en Hickey, eller hvad, vil du gerne fortælle mig, hvordan du fik det? "
 • Du kan være i "ven-zone" i et stykke tid, før du kommer ind i et forhold.
 • Hvis din partner ikke vise dig, hvor meget de elsker du ofte ikke blive fornærmet. De er sikkert have et par off dage eller uger, undertiden måneder. Det er altid bedst at være støttende.