Wkadk

Hvordan at skelne mellem kærlighed og venskab

Så du tror, ​​at du elsker nogen, men måske er du bare virkelig gode venner. Hvordan kan du kende forskel på kærlighed og venskab? Læs mere her!

Steps

Hvordan at skelne mellem kærlighed og venskab. Bemærk, at der er mange ligheder mellem kærlighed og ægte venskab.
Hvordan at skelne mellem kærlighed og venskab. Bemærk, at der er mange ligheder mellem kærlighed og ægte venskab.
 1. 1
  Bemærk, at der er mange ligheder mellem kærlighed og ægte venskab. Du er nødt til virkelig at se og analysere dine følelser for den pågældende person.
 2. 2
  Ægte venskab er, når selv under de største kampe, vil du stadig være venner. Når du ikke vil ignorere hinanden over nogle dumme argument. Du vil synes, at du hader hinanden, men virkelig finde dig selv at vide, at livet ikke er det samme uden en god ven til at være ved din side.
  • Kærlighed er dybest set den samme. Selv når du to kamp, ​​vil du sidde alene og ønsker, at de var ved din side. Du vil savne dem mere end ord kan sige. Du vil føle, selvom du ikke har noget, ville du stadig have en grund til at leve, hvis de var med dig.
 3. 3
  Indse, at ægte venskab er, når du kan gøre noget sammen med den anden person. Du føler dig tryg omkring dem. Du kan tale med dem og fortælle dem hemmeligheder, som du ellers ikke ville fortælle folk.
 4. 4
  Indse, at kærlighed er, når du har et problem, kan du gå til din partner og tale med dem om det. Du ved, at de vil lytte til dig og give dig rådgivning tilbage. At de ikke vil sige "Jeg har ikke tid lige nu." eller "Jeg er ligeglad med dine dumme problemer!" De vil bekymre sig om dig, og hvad du har at sige.
 5. 5
  Forstå, at ægte venskab er, når nogen gør grin med dig eller bøller dig, vil din ven stå op for dig og fortælle, at personen fra. Din ven vil fortælle dig, at den person var en idiot, og at de ikke havde nogen anelse om, hvad de talte om.
 6. 6
  Forstå, at kærlighed er, når nogen gør grin med dig eller bøller dig, vil din partner stå op for dig, så fortælle dig, at bølle var forkert. At der er noget galt med dig. At du er så perfekt som et menneske kan være.
 7. 7
  Lær at ægte venskab er, når din ven bevæger sig væk, ved du, at du to vil finde grunde til at holde kontakten, uanset hvor dyrt eller sindssyg. Du vil ikke lade venskabet glide væk.
 8. 8
  Lær at kærlighed er, når din partner og du er sjældent hinanden. Du behøver ikke at være sammen med dem hvert sekund af dagen, men når du har brug for at være fra hinanden, vil du holde kontakten. Hvis din partner får et jobtilbud i et andet land, vil de enten slå den ned eller tage dig med dem.
 9. 9
  Bemærk, at ægte venskab er, når nogen flirter med din ven, du føler dig glad og spændt for dem.
 10. 10
  Bemærk, at kærlighed er, når nogen flirter med den du elsker, du føler dig jaloux, men så indser, at din kæreste elsker dig og kun dig.
 11. 11
  Forstå, at ægte venskab er, når du ved, at din ven aldrig vil bede dig om at ændre, fordi du er fantastisk lige som du er.
 12. 12
  Forstå, at kærlighed er, når du ved, at din partner aldrig vil bede dig om at ændre, fordi de ved, at hvem du gør dig DIG. De respekterer det og elsker dig, fordi du er dig. De accepterer dine fejl.
 13. 13
  Tro på, at ægte venskab er, når din ven ville aldrig presse dig til at gøre noget, du ikke ønsker at gøre.
 14. 14
  Tro på, at kærlighed er, når din partner ville aldrig presse dig til at gøre noget, du ikke ønsker at gøre, medmindre det er absolut nødvendigt. De er villige til at skubbe dig en lille smule, så du kan nå dit fulde potentiale, men de ved, når du virkelig ikke ønsker at gøre noget. De kan mærke det i dig. Og når de gør, vil de trække sig.
 15. 15
  Indse, at ægte venskab er, når noget kommer op, der er fantastisk for dig, men ikke så godt for dem, vil de fortælle dig at gøre det, så du kan blive en bedre person.
 16. 16
  Indse, at kærlighed er, når noget kommer op, der er stor for dig, men ikke for dem, vil de fortælle dig at gå efter det. De vil fortælle dig at ignorere alle andres behov, og fokusere på dig, og hvad der betyder noget for dig. De vil hjælpe dig med at træffe svære beslutninger.
 17. 17
  Forstå, at ægte venskab er, når du føler at du har mødt bror / søster, som du aldrig har haft.
 18. 18
  Forstå, at kærlighed er, når du føler at du har fundet en anden del af dig selv. Ligesom du er færdig.
 19. 19
  Accepter, at både ægte venskab og kærlighed er ens i den måde, at for den ene, vil du gøre noget for den pågældende person. Ægte venskab og kærlighed er også lignende, fordi når den pågældende person er glad, uanset om de er en sand ven eller din kæreste, du føler dig glad.

Tips

 • Sande venner og en sand kærlighed er begge virkelig svært at finde.
 • De fleste forhold starter med to personer gode venner.
 • For en person til at være din sande kærlighed, de skal også være en sand ven, men taget til det næste niveau.
 • Da de er så ens, du virkelig nødt til at se dig selv og lytte til dine følelser og dit hjerte.
 • Det er meget muligt for ægte venskab til sidst at blive til ægte kærlighed.
 • Vid, at kærligheden til tider kan være en normal del af et godt venskab.
 • Bare spørge dig selv om "Er jeg glad?

Advarsler

 • Du kan få knust, hvis den anden person kan kun lide dig som en ven.
 • Det kan være hårdt, men du vil gøre det igennem uden dem at være din kæreste.