Wkadk

Hvordan til at opfylde din kærestes forældre

Har du nogensinde været i nervepirrende situation møde din kærestes forældre for første gang? Bange for, hvad indtryk, du vil gøre? Mens forældrenes forventninger til deres datters betydelige andre kan variere meget fra husstand til husstand og kultur til kultur, følge disse instruktioner vil i det mindste vise en god tro indsats fra din side og øge dine chancer for at blive inviteret tilbage til bagt ziti middag aften.

Steps

Hvordan til at opfylde din kærestes forældre. Gør dit hjemmearbejde på forhånd.
Hvordan til at opfylde din kærestes forældre. Gør dit hjemmearbejde på forhånd.
 1. 1
  Gør dit hjemmearbejde på forhånd. Hver pige er forskellige, så hver pigernes forældre er forskellige, med unikke forventninger. Alle de anbefalinger, der følger, kan give bagslag forfærdeligt, hvis du ikke rådføre sig med din kæreste først om, hvad hendes forældre er ligesom.
  • Find ud af så meget som du kan om de forældre fra din partner. Hvad gør de for et levende? Har du nogen fælles interesser? Har de været på ferie for nylig? Er der nogen emner, som er off grænser? Dette giver dig en heads up på samtaleemner - og hvad man skal undgå.
  • Forudse de mest vanskelige spørgsmål. Du ved, hvad de er - om din fremtid (dvs. karriere, finansiel stabilitet), dit engagement i deres datter (dvs. ægteskab, fremtidige børn), og din baggrund (f.eks religion, uddannelse, race osv.). Foregive, at hendes forældre allerede ved, at du lige har mistet dit job, at du ikke har råd til en forlovelsesring eller et hus og sandsynligvis ikke vil være i stand til i flere år, at du fik anholdt at en nat, eller hvad du ellers frygter dem beder om. Udvikle den mest ansvarlige, slick svar, du kan tænke på i forvejen. Se advarsler nedenfor.
  • Overvej, hvordan du vil blive sammenlignet med tidligere kærester. Spørg din kæreste, hvordan hendes forældre har reageret på andre fyre i hendes liv i fortiden. Hvad gjorde eller ikke, de kan lide ved dem? Ved at stille dette spørgsmål, kan du lære en masse om hvad man ikke skal gøre. Du kan også opdage de uheldige omstændigheder, at der kan have været en fyr, der de troede var bare perfekt til deres datter, og du vil være at få dømt af denne standard fra anden du gå gennem døren. Der er ikke noget at gøre ved dette, men forventer det og ikke lade det fange dig ud vagt.
 2. 2
  Kjole til at imponere. Går at møde nogen forældre i dit vintage, hole-redet, afsyret jeans og Che Guevara t-shirt, som du fik fra genbrugsforretning den anden dag for tre dollars sandsynligvis ikke vil få dig deres yderste respekt - medmindre de ' re meget utraditionelle forældre. Dette betyder ikke bære et jakkesæt - bare være præsentable (fx en polo skjorte eller t-shirt, der ikke spredes den kommunistiske dagsorden). Klæde sig smart, men afslappet, og sørg for alt er ren, anstændigt monteret (intet for stramt eller baggy) og ryddeligt. Få en frisk frisure og trimme dine negle. Spørg din kæreste for hendes mening - hun kender dem bedst.
 3. 3
  Ankom til tiden. Træk ikke op med dit stereoanlæg sprængning heavy metal. De vil afvise på et splitsekund (medmindre de kan lide det selv). Skru ned for lydstyrken. Parkere din bil foran deres hus, og lås begge døre. Dette vil blive forklaret senere.
 4. 4
  Vær sikker på, når du møder dem. Giv far et fast håndtryk. Intet siger "Jeg kan ikke tage sig af din datter" mere end at halte-nudel håndtryk. For ikke at nævne, når det er fast, det viser du mener business. Alle mænd, der-middelværdi-business bruge firmaet ryste, undertiden med en ekstra underarmen grab. Hvis han tilfældigvis tror, ​​at hans datter kan tage vare på sig selv, eller han er ikke en mand-hvem-midler-business selv (dvs. mere af kunstneren, intellektuel eller noget går type), et fast håndtryk vil bestemt ikke gøre ondt (medmindre du presse for hårdt). For moderen, kan den passende hilsen spænde fra en håndtryk, til en luft kys, til en (eller en kombination af disse). Nogle mødre er reserveret, og nogle mødre vil kramme luften ud af dine lunger og bruser dine kinder med kys. Spørg din kæreste om feedback på dette. For så vidt angår hilsener er bekymret, skal du følge din partners cue, når man behandler dem. Hvis du bare får at vide, "Dette er min mor og far" og derefter vise din respekt og gå med Mr. og Mrs indtil de fortælle dig noget andet. Hvis du bliver introduceret med fornavne, og derefter holde sig til dem. Fortæl dem, at du er glad for at møde dem, og takke dem for at invitere dig til deres hjem. Sørg for, når du møder hendes forældre for første gang, skal du være 100% høflig. Brug korrekt grammatik og IKKE bruge nogen slang ord. Dette vil vist forældrene, at du er venlig, uddannede, og opmærksom på dine omgivelser.
 5. 5
  Gør god samtale. Et af de mest centrale dele af møde nogen - forældre, piger, formanden - er den samtale. Hvis du har mestret kunsten at samtale, du er en dødelig magt bare venter på at afvæbne forældre på hver tur. Brug anekdoter og, vigtigst, godt timet (og hensigtsmæssigt) vittigheder. Timing er nøglen - en dårligt timet kommentar kan være forskellen mellem "far-in-law" og "lov-suit". Tage ved lære af dine tidligere erfaringer, altså se på dine samtaler med din ex-kærestes forældre (se, det er EX-kæreste for en grund). Du har gjort din forskning, så vil du have et par samtale åbnere i ærmet. Undgå tunge eller kontroversielle emner, det er ikke tid til at lufte synspunkter om kloning af mennesker. Men du behøver ikke være et ja-mand. Hvis du bliver bedt om din mening, være høflig, men være ærlig. Hvis der på noget tidspunkt, du sidder fast til samtale, spørge, hvad din partner var som et barn. Dette er en genial trick, forældre diskuterer deres afkom, og det viser du har en dyb interesse i hende.
 6. 6
  Forkæl din pige godt. Vær ekstra opmærksom på din partner. Træk hendes stol til hende på middag, hæld hende en drink, åbne døre for hende, og alt det jazz (som er alle gode praksis uden for forældrenes møde, så godt, ellers kan hun føle sig utilfredse, at en sådan betragtning, er udført i foran hendes forældre). På samme tid, ikke viser alt for meget hengivenhed mod din kæreste, mens i deres tilstedeværelse (dvs. ikke lægge dine hænder på hendes bag). De skal kunne se dig behandle deres datter som prinsessen de tror hende til at være, ikke den hottie du mener hende til at være.
 7. 7
  Være forberedt på Q & A-session. Der kommer et tidspunkt i enhver første møde, hvor du vil blive overfaldet med spørgsmål, der ender kun efter indsendelse af din manddom. Heldigvis har du fulgt disse anvisninger, og forventede mange af disse spørgsmål allerede. Det er meget vigtigt at besvare de fleste af disse spørgsmål bekræftende, medmindre de begynde med, "Har du nogensinde...", "Hvornår er det sidste gang du...", "Har du nogensinde begået en forbrydelse... " - I hvilket tilfælde det er bedst at bruge din diskretion. Være advarede om, at du kan have til at sluge din stolthed og være ydmyg til tider. Ved udgangen af ​​denne session, vil du højst sandsynligt føle forpustet, slået og mindre af en mand - men hvis det gøres korrekt, vil det snart være overstået. Hvis ikke, kan en 'familie nødsituation' pludselig komme op der på en måde ikke tillader dig at gå ud med din date i aften. Du vidste ikke engang, at hun havde en onkel Pedro i Taipei, eller at myxomatose ramte mennesker - men du håber, at han bliver bedre snart.
 8. 8
  Sig farvel. Ryste hænder, giver knus, eller hvad synes passende. Tak dem rigt for at have dig igen og. Dette er den mest lindre en del af hele forældre-unit-møde-situation, men kun for de mestre, der har gjort det forbi spidsrod. Sædvanligvis karakteriseret ved en mørk, onde blik af faderen (undertiden af ​​moderen), som han (eller hun) åbner døren for at lade dig ud, og ledsaget af en "Have hendes hjem ved ____," - i hvilket tilfælde du reagerer du vil have hende hjem inden masser af tid til at gøre denne deadline - det er den grønne mil.
 9. 9
  Må ikke se tilbage. Når du forlader døren, er det bydende nødvendigt ikke at se tilbage - fordi du kender pokkers godt, at hendes forældre ser indtil du er ude af syne. Når du når din bil, være sikker på at låse sin dør først, og åbne det for hende. Vend rundt og blinke hendes forældre et smil, mens du lukker døren, hvis du føler farlig. Når du får ind, ikke trække ud, indtil begge du har din sikkerhedssele på, ellers vil du mærke hendes fars ansigt twist og fordreje bag skærmen døren. Endelig giver et enkelt hånd anerkendelse af hendes forældres tilstedeværelse bag deres dør, og køre væk på intet hurtigere end femten miles-en-time, indtil du er ude af deres syn.

Tips

 • Hvis du spiser på deres hus, komplimenterer maden.
 • Hvis din kæreste har et udgangsforbud, bringe hende hjem en lille smule tidligt. Det viser hendes forældre, at du respekterer deres grænser. Efter ankomsten tidligt et par gange, vil du blive overrasket, når du hører fra forældrene, "Stay out, så længe du ønsker. Vi ved, at vores datter er i gode hænder."
 • Husk, vil øverst på deres liste være, at deres datter er glad, har du allerede gjort det, så det er halvt fuldendt allerede vundet!
 • Husk, at forældre ønsker at kunne lide dig, men de ønsker ikke deres prinsesse at være dating en jackass mere end du ønsker at fremstå som én. Med dette i tankerne, kan de godt være lige så nervøs som du er. Sæt dem på lethed ved at vise dem, hvad en charmerende, venlig person du er.
 • I de fleste hjem, anses det for uhøfligt at knurre på familiens hund.
 • Altid vise taknemmelighed.
 • Hvis du fyre besøger ikke sove i samme rum, medmindre du er engageret, eller har været sammen i meget lang tid.
 • Det er uhøfligt og modbydelige at tygge med munden åben.
 • Lad ikke charmen stoppe der! Forkæl din date med den samme respekt som du gav til sine forældre efter møde dem.
 • Medbring en lille gave, hvis du møde dem til en særlig lejlighed (f.eks vin eller chokolade til en middag).
 • Medbring din kæreste blomster! Din pige vil værdsætte dem, der vil gøre hendes forældre glade.

Advarsler

 • Må ikke overdrive det - folk kan fortælle, når du bliver falske.
 • Må ikke pynte dit job titel. Du er en it-programmør - og ikke en forsker, information arkitekt, sikkerhed ingeniør osv.
 • Vær især forsigtig, hvis du beskæftiger sig med andægtig religiøse forældre. Du vil især> blive spurgt om dine religiøse synspunkter, og måske blive trukket ind i en debat. Føj Sådan undgår ubehagelige samtaler om religion til din formøde læseliste.
 • Hvis hendes forældre ikke sværge, ikke gør det, ellers de måske tænke mindre på dig.
 • Der må ikke ryges omkring din kæreste enten. De fleste piger er alvorligt slukkes ved det, og du sandsynligvis ikke vil få en anden dato, hvis du konstant undskylde dig selv at have en røg.
 • Hvis du er en ryger ryger ikke rundt forældrene eller endda sige, at du gør det. Selv hvis de ryger selv det er noget absolut ikke at gøre, mens i deres tilstedeværelse, da de vil rynke panden på dig.