Wkadk

Hvordan til at tilgive efter en affære

Stadig vred og besat med anliggender, og alt, hvad det bringer til bordet? For at komme videre i dit liv, skal du beslutte at tilgive, selvom du ikke vil nogensinde glemme.

Steps

Hvordan til at tilgive efter en affære. Lav en liste over spørgsmål, du ønsker at vide om sagen.
Hvordan til at tilgive efter en affære. Lav en liste over spørgsmål, du ønsker at vide om sagen.
 1. 1
  Lav en liste over spørgsmål, du ønsker at vide om sagen. Være meget selektiv i dine spørgsmål, da dette bør være en 1-2 time samtale. Stille de spørgsmål, du har brug besvaret. Du kan eller ikke ønsker at vide seksuelle detaljer, eller Deres hovedinteresse kan være i, hvornår, hvor og hvorfor spørgsmål. Forhåbentlig har du en ægtefælle, der er tålmodig og villig til at diskutere disse ting med dig. Du skal bruge en kærlig, tålmodig ægtefælle til at få dig gennem dette uden en skilsmisse.
 2. 2
  Pick en stille, rolig gang og en fredelig lydtæt plads for at få din diskussion. Du bør holde sig til de spørgsmål, indtil de bliver besvaret. Må ikke hoppe omkring emner, der kan komme fra et enkelt spørgsmål.
  • Skriv svarene ned, og gentag dem tilbage til din kammerat. Omskrivning svarene for at bevise at du forstår, hvad der bliver sagt. Forbliv rolig, fordi du ønsker at kende sandheden,
  • Må ikke gå amok i løbet af samtalen. Husk formålet er at tilgive og har lukning over situationen.
 3. 3
  Tilgiv. Tilgiv dem for hver specifik ting involveret i sagen. For eksempel er der ikke kun sex involveret i en affære. Der er løgne og andre manipulationer og bedrag så godt. Det er meget nyttigt at tilgive, i dit hjerte, hvert område af forræderi, specifikt. Tænk på sex og tilgive det. Tænk på de løgne og tilgive dem. Tænk på de manipulationer og tilgive dem. Blot tilgive dem generelt efterlader alt for mange åbninger for tanker at krybe tilbage i dit sind på en daglig basis. Tilgivende specifikt bør give den mest positive slutresultat at hjælpe med at redde dit ægteskab.
  • Du skal ikke kun generelt tilgive din ægtefælle, men du skal også bevidst og specifikt tilgive din ægtefælle for hvert område / region / gruppe af ægteskabelig forseelse og personlig bedrag.
  • Når du har bevidst tilgivet dem for disse ting, især, en efter en, så har du en chance for virkeligt at tilgive og glemme. Det glemmer er den svære del, men det virkelig hjælper. Bevidst tilgive for specifikke områder / regioner / grupper af sårende ting, specifikt. Kig ind i dit hjerte og indse det vil aldrig ende, indtil du tilgive sex, ydmygelse før andre og alle de løgne. Du er nødt til at tilgive løgne. Det er mere vigtigt end at tilgive sex.

Tips

 • Find en hobby til at holde dig travlt. Det er en god ide at gøre noget med din kammerat for at genopbygge tilliden. Fortæl sandheden om hver eneste lille ting, eller din kammerat vil revidere din vrede igen og igen. Hvis du ikke kan tilgive en klar og fuldstændig fornyet hjerte, er du bestemt til at tillade de bølger af følelser, vrede, bitterhed til at komme ind i dit liv igen.
 • Når dit sind begynder at glide til billeder eller andet, der gnister en varm vrede, tage en dyb indånding, slap af og lad det gå.

Advarsler

 • Har du ikke en affære selv, uanset hvad. Du vil føle dig meget værre. Til sidst vil du nødt til at bekende, og ikke være bedre end din kammerat.
 • Gør ikke en beslutning om at forlade overilet. Veje din fremtid med og uden denne person, især hvis der er børn involveret. Måle, hvor meget information han eller hun er villig til at dele om sagen. Må ikke være anmassende for information, fordi det kan medføre, at ægtefællen til at trække sig tilbage. Inden vi går ind i ethvert forhold, har dine grænser sat om, hvad du vil og ikke vil beskæftige sig med. Hold dig til dem, i stedet for at strække dem. Hvis du strække, vil du ikke være tilfreds med dig selv.