Wkadk

Hvordan at finde en gammel ven

Det er svært at komme i kontakt med en lang mistet ven, især hvis det har været år med ingen kontakt, og ingen kommunikation mellem andre venner eller familiemedlemmer på hver side. Men der er en central sætning i at finde, at én person, du plejet om i fortiden, "Du skal ikke give op på at søge."

Steps

Hvordan at finde en gammel ven. Tænk og prøv at huske deres første og eventuelt deres mellemnavn (e).
Hvordan at finde en gammel ven. Tænk og prøv at huske deres første og eventuelt deres mellemnavn (e).
 1. 1
  Tænk og prøv at huske deres første og eventuelt deres mellemnavn (e). Dette er dit udgangspunkt. Det sidste navn kan være en vanskelig opgave i nogle situationer, som de kunne blive gift, skilt, eller vedtaget, og har ændret det siden du sidst så dem. De kan være nogle mennesker, der har betalt til lovligt ændre deres fornavn og efternavn med regeringen, da denne rute ville være umuligt at opspore kun bruger det allernødvendigste for at finde nogen. Notere alt, hvad du kan huske om din ven som fødselsdato, midterste initial selv deres hobbyer og interesser, da dette kan give dig en succesfuld bly i spore dem ned.
 2. 2
  Kom i kontakt med andre mennesker, der kendte den specifikke person, du søger efter. Spørg dem spørgsmål om, hvornår de har sidst set dem, talte til dem, eller andre personlige oplysninger som sidst kendte email-adresser eller telefonnumre. Lige tilrådes, at de ikke kunne give sådanne oplysninger ud, på grund af (vennens) præference. Lyder indlysende, men det er også værd at kæmning din adressebog for at se, om du har skrevet ned nogen forbindelser til dem, at du har glemt.
 3. 3
  Gennemse på facebook for at se, om de har en konto. Du kan søge efter skole, navn eller email adresse. Browsing kan filtreres efter aldersgrupper, højde, antal børn, køn, afstand postnummer områder og andre nyttige oplysninger. Andre sociale netværkssider som Myspace og Bebo er også andre gode kilder til at finde gamle venner. Også overveje at kigge på LinkedIn, som er en professionel kontaktnet.
 4. 4
  Søg på de frie mennesker søgemaskiner såsom http:/ / find-folk-frit search.com. Det kan spare dig penge og give dig en masse relevant information.
 5. 5
  Indsend en besked på en fri ven-finder bord. Disse steder er opslagstavler, der er modereret af "søg engle" eller frivillige med særlige mennesker søgeværktøjer. Put i en anmodning, og de vil gå på udkig efter dig. Et eksempel på en gratis forum er http://consumer-warning.org/lost-friends-board.
 6. 6
  Søg renter, hobby og erhverv relevante websteder. Ved starten af ​​denne artikel, notere din vens hobbyer og interesser blev nævnt. Ser på internettet er der fora og hjemmesider dedikeret til en lang række klubber, foreninger og interesser. Så såvel som at bruge mistet ven opslagstavler, hvis du har en idé om personens placering og hvad de kan lide at gøre, så prøv at finde en hjemmeside relateret til dette emne. Ligeledes din vens besættelse måske også give dig et forspring, er der opslagstavler og fora relateret til forskellige erhverv fra sygepleje igennem til ex styrkers personel, så er et andet område, hvor man kunne overveje at kigge.
 7. 7
  Brug valglisten. For dem i Storbritannien, er jeg usikker på systemet i USA, udfører et valgsystem søgning er den næstbedste trin, hvis du har udtømt de ressourcer, der er anført ovenfor. Der er tre måder, du kan søge valget roll.To gøre det gratis, er du nødt til fysisk at gå til kommunens kontorer og se gennem valglisten. De andre to måder kræve at du betaler for en ekstern virksomhed til at gøre arbejdet for dig. Det vil enten være i form af en præmie løn telefonnummer, hvor nogen søger, mens du er på telefonen, eller hvor du indsende dine oplysninger, betale et engangsbeløb og så de kontakte dig med resultaterne. For en off valglisten søgning ikke betaler mere end £ 5. En gennemgang af valglisten søgetjenester er forudsat her http://www.electoral-roll-search.co.uk/
 8. 8
  Har lidt baggrund læsning. Skulle du ønske at få yderligere hjælp, kan disse bøger være til yderligere hjælp http://astore.amazon.co.uk/finder-21 og denne hjemmeside har en række gratis artikler til rådighed til at hjælpe dig med at finde gamle venner http:// www.peoplesearch-uk.co.uk/people-search-england/findoldfriends

Tips

 • Hvis du er på udkig efter en gammel ven i Storbritannien er der omkostningseffektive professionelle tjenester, der vil finde din gamle ven for dig. Hvis du ønsker at finde dem selv, så overveje at bruge ægteskab optegnelser. Hvis din gamle ven er en kvinde, så kan det hjælpe at vide, hvor hun giftede sig, og hvad hendes nye navn er.
 • For nogle gymnasieelever gradueringer, liste pjecer hvilke skoler eller stipendier studerende planlægger at deltage eller har opnået. Ved hjælp af dette, vil du have mere af en generel idé om, hvor folk er.
 • Prøv at tilmelde dig og sammenføjning facebook grupper af dine gamle skoler eller søg efter dine venner på det!
 • Der er forskellige tjenester til lokalisering folk, hvis du beslutter at bruge en professionel service til at finde en gammel ven sørg for at det er specifik for amtet, du er i, og amtet den person, du er på udkig efter lever i.

Advarsler

 • Der er en stor Classmates.com advarsel om medlemskaber. Når du betaler for medlemskab, går den automatisk som automatisk fornyelse, og det er kendt som en af ​​de sværeste abonnementer at komme ud af.
 • Forvent forskellige reaktioner, som de kunne have haft et horn i siden på dig fra tidligere erfaringer og har måske afbrudt venskabet for en grund, kunne de har ønsket at gå fra fortiden og ville ikke overveje genoplive et venskab nu, eller de kan bare blive din ven eller bedste ven igen.

UK sites