Wkadk

Hvordan at snyde bevis et forhold

Ønsker du at sikre, at du kan holde hinanden fra utro? Der er virkelig ingen måde at holde nogen fra at gøre denne forfærdelige ting, eller at vide, hvornår de er ved at snyde, men der er nogle ting, du kan (begge) gøre for at hjælpe med at sikre det bedste valg for hinanden: at forblive trofaste og loyal.

Steps

Hvordan at snyde bevis et forhold. Gør dit forhold (og hinanden) en prioritet.
Hvordan at snyde bevis et forhold. Gør dit forhold (og hinanden) en prioritet.
 1. 1
  Gør dit forhold (og hinanden) en prioritet. Blot få tid til det (forholdet) og hinanden. Selv hvis du er nødt til at skrive det ned i en kalender, planlægge tidspunkter og datoer være sammen og tilslutte eller obligation eller være intime med hinanden på alle måder, på alle niveauer og på alle områder muligt. Har en ugentlig date med hinanden, og få mest muligt ud af dine fridage sammen. Gå ud én gang i et stykke tid og bo i gang i et stykke tid. Suppleant.
 2. 2
  Altid fortælle sandheden. Mange mennesker lyver for mange grunde, selv om de ikke ved, at de lyver. Snyd er ikke om at være ikke er monogame så mange er blevet narret til at tænke, men snyd er omkring bedrag.
  • Aldrig forsøge at være en person, du ikke er: Dette er en form for at lyve, at folk overser. Hvis du er brød, ikke foregive du har penge. Hvis du hader sport ikke foregive du elsker dem. Hvis du hader at lave mad, skal du ikke spille som det er din favorit pass tid. Hvis du ikke kan lide sex, være up front, fordi du vil blive fundet ud af senere i forholdet.
 3. 3
  Har nogle tid væk fra hinanden, og nogle rum (fysisk & følelsesmæssigt... osv.). Må ikke forsømme andre områder af dit liv - såsom dine venner, familie, arbejde, skole, tid til dig selv, etc.
 4. 4
  Kommunikere med og støtte hinanden så meget som du kan. Husk, du har på internettet, blade, bøger, (osv). Brug disse ressourcer som en fordel for dit forhold.
 5. 5
  Arbejde på dit forhold hver eneste dag, arbejde ud af problemerne, når de opstår (effektivt), uanset hvad du kan gøre for at gøre dit forhold mere sund, luk, intime, eller gøre det bedre mellem jer to, DO IT.
 6. 6
  Aldrig overser magt forhandling. Sommetider folk snyder, fordi de føler sig fanget. Bringe tingene til bordet og være villig til at reorganisere dit forhold kunne give din fagforening et friskt nyt perspektiv. Fordi relationer ændrer sig, når vi ikke ændre sig med dem i blade huller for snyd muligheder.
 7. 7
  Må ikke misbruge hinanden på nogen måde form eller form. Arbejde hen imod at have et sundt og kærligt forhold til hinanden. Have det sjovt sammen - grine og smile med hinanden. Vittighed omkring - have en god tid. Være optimistiske og positive, (osv.)
 8. 8
  Anstifte en snak om snyd, ikke være anklagende, defensiv, osv. Prøv at være neutral, dvs "Jeg kan ikke tro, hvor mange relationer lider utroskab, er jeg sikker på, det ikke ville ske for os, men hvis noget skulle ske jeg ønsker at være i stand til at fortælle dig og omvendt. " Spørg din partner, hvordan de føler om forholdet, og hvis der er noget, de ønsker at prøve mere tid fra hinanden, mere tid sammen osv. Få indsigt i deres synspunkter om snyd.

Tips

 • Sig "jeg elsker dig" hver dag (bare sørg for du mener det)
 • Husk, intimitet og sex er ikke det samme. Vær åben og ærlig 100% med hinanden, og give din betydelige andre til at være en følgesvend og din bedste ven samt en elsker.
 • Sig * venligst * og * tak *.
 • Lav dine egne "særlige feriedage" for en anden. Gøre ham eller hende til at føle sig som en dronning eller konge for at hele dagen.
 • Modstå fristelsen ved at fjerne dig selv fra det, når det er muligt.

Advarsler

 • Må ikke være for tillidsfuld eller for usikker, husk at snyd kan ske for ethvert forhold.