Wkadk

Hvordan man har blødt hår

Indsæbning daglige udtørrer håret og fjerner de olier, der ville blødgøre dit hår naturligt. For at få blødt hår, du har brug for at kompensere for denne olie tab.

Steps

Hvordan man har blødt hår. Brug en kop varmt vand og fortyndes en spiseskefuld af pulver vand-skyllemiddel (i.
Hvordan man har blødt hår. Brug en kop varmt vand og fortyndes en spiseskefuld af pulver vand-skyllemiddel (i.
 1. 1
  Shampoo hår. Brug varmt vand og arbejde dit hår i en sund skum.
 2. 2
  Brug en kop varmt vand og fortyndes en spiseskefuld af pulver vand-skyllemiddel (i. E., Calgon, 20-mule Borax, etc.). Brug den første til at skylle shampoo ud af håret. Skyl resten af ​​shampoo med regelmæssig brusebad / badevandet. Dette vil befri dit hår til en eventuel rest fra snavs og andre hårprodukter, herunder ting i din shampoo. Det vil ikke fratage dit hår af nogen naturlige næringsstoffer, så er du velkommen til at bruge det hver dag. Dit hår skal føle pibende ren på dette punkt.
 3. 3
  Brug din almindelige balsam. (Selvom salon-kvalitet er bedst).
 4. 4
  Gnid i en anti-frizz hår olie på den nederste halvdel af dit hår. En skilling størrelse beløb bør være nok.
 5. 5
  Hvis du ikke behøver at føntørre dit hår den dag, ikke. Heat-baserede produkter som slag tørretumblere og strygejern væsentligt kan skade dit hår, hvilket fører til tørhed.
 6. 6
  Undgå overdreven hårspray brug, fordi det forårsager bygge op på dit hår.
 7. 7
  Undgå at dø eller fremhæve dit hår! Farvelægning vil bare tørre ud dit hår og alle de kemikalier smidt i løbet af processen vil ikke hjælpe dit hår blødgøre overhovedet.
 8. 8
  Køb et filter til din bruser hoved. Disse sælges på Home Depot og Lowes. Det vil filtrere klor i vandet, hvilket resulterer i sundere hår og hud.
 9. 9
  En anden nem måde er at anvende leave-in balsam eller tør shampoo efter du har vasket, conditioned, kæmmet, og håndklæde tørret dit hår. Så pak det ind i et håndklæde. Efter et par minutter, tag håndklæde, spritz på en silkening spray. Kam det igennem, og tør. Når du er færdig, spritz på en lille glans spray. Anvende ekstra til enderne af dit hår. Børst det, og voila!

Tips

 • Forkæl dit hår til en dyb condition med varm olie en gang om ugen. Brug naturlige olier som rosmarin og lavendel. Hvis du ikke kan lide lugten af ​​disse olier, brug en butik købte olie, der er klart nok til at se igennem.
 • Vask dit hår hver anden dag, vil det gøre dit hår ser dårligt, hvis du vasker det hver dag.
 • Mindre er mere. Mere børstning bare giver dig flere spaltede spidser, ikke blødere hår. Folk plejede at børste deres hår længere tid at sprede deres naturlige olier ned til enderne af deres hår. Hvis du ønsker at gøre dette, skal du bruge en helt naturlig orne hår børste.
 • Må ikke børste dit hår, når det er vådt. Vand strækker sig ud dit hår, hvilket gør det mere skrøbelige og udsat for brud. Hvis du er nødt til, sørg for at bruge en Detangler.
 • Bruser / badekar vand er typisk hårdt, bruge en afkalker, hvis du har hårdt vand.
 • Øvelse - det er godt for dig at svede hver gang i et stykke tid. Den sved vil suge ind i dit hår. Bare sørg for at tage et brusebad bagefter.
 • Pisk et æg og anvende det til dit hår. Lad det for en time eller deromkring, derefter vaske det ud. Du kan endda lade den være tændt natten over. Sørg for at du vasker det helt ud og gøre det helst om aftenen, som du ikke ønsker at lugte af æg hele dagen lang.
 • Må ikke helt udviske alle balsam. Bare lad lidt i efter du tager et brusebad - kun nok til at gøre dit hår føles glat, mens det er vådt.

Advarsler

 • ikke få Borax i dine øjne. Det er ætsende.

Ting du behøver

 • Høj kvalitet shampoo og balsam
 • Blødgøringsmiddel
 • Kam
 • Leave-in balsam eller tør shampoo