Wkadk

Sådan lag klippe dit eget hår

Lag kan opfriske en frisure og give illusionen af ​​volumen. Den lagdelte look er flatterende for enhver ansigtsform, og det fungerer lige godt med lige eller krøllet hår. Læs videre for at lære, hvordan du forbereder dit hår til lagdeling, klippe det, og giv dit look sidste hånd det skal se professionelt og smarte.

Steps

Sådan lag klippe dit eget hår. Check dig selv i spejlet.
Sådan lag klippe dit eget hår. Check dig selv i spejlet.

Få dit hår klar til et lag snit

 1. 1
  Check dig selv i spejlet. Da du skære dit hår derhjemme, tage ekstra tid til at undersøge det i spejlet og beslutte, hvor du vil have lagene til at være. Hvis du ønsker, at tage et billede af dit ansigt, printe den ud og markere ud af, hvor lagene skal gå. Nogle mennesker kan lide lange, naturligt udseende lag, mens andre vælger dristigere udseende med skarpere skelnen mellem de forskellige hår længder. Tag følgende faktorer i betragtning:
  • Dit hår tekstur. Lagdeling tendens til at tilføje krop til håret, især når nogle af lagene er korte i længden. Hvis dit hår er allerede fyldig eller krøllet, kan du ønsker at gå til længere lag, der ikke afviger for meget i længden. Hvis det er lige, kan du vælge at have nogle kortere lag til at indramme dit ansigt.
  • Din ansigtsform. Tænk over, hvad lag længde er rigtige for formen af dit ansigt. Længere lag ser fantastisk med runde eller firkantede ansigter, mens kortere lag accent ansigter, der er ovular eller hjerteformede.
  • Din stil præferencer. Hvis du prøver at efterligne udseendet af en bestemt berømthed eller populær frisure, regne ud, hvordan at gøre det arbejde med dit hår. Beslut hvor lagene skal falde, hvordan dit hår vil skilles, og hvordan vil du style det i sidste ende.
 2. 2
  Invester i en god saks. Det vigtigste redskab forpligtet til at sørge dit hår viser sig se godt - og ikke ligesom din lillesøster skære det i søvne - er en skarp, professionel kvalitet par af barber saks. Brug håndværk saks eller køkken saks vil forlade dig følelsen utilfredse med det endelige resultat. Saml et par gode saks fra en skønhed butik eller apotek.
 3. 3
  Opsæt dit hjem barbershop. Arbejde i et veloplyst sted med adgang til en håndvask og et spejl - sandsynligvis på badeværelset. Har et håndklæde klar til at drapere over dine skuldre, et sæt af hår klip til at holde tilbage sektioner af dit hår, din saks og en kam til din rådighed. En anden spejlet, du kan bruge til at tjekke bagsiden af ​​dit hår er også nødvendigt.
 4. 4
  Vask dit hår. Når du er klar til at komme i gang, vaske dit hår og kam ud tangles med en bred-tandede kam. Håndklæde det tørre, så det er fugtigt, men ikke drypper.

Skæring dit hår lag for lag

 1. 1
  Opdel håret i sektioner. Medmindre du bevidst ønsker en asymmetrisk stil, vil du ønsker at sikre, at de lag på hver side af dit hoved er lige lange. Med andre ord bør lagene lige ved tindingerne have samme længde, bør lagene bag ørerne have samme længde, og så videre. For at gøre dette, opdele dem i sektioner ved lag.
  • Lav en "top box sektion." Brug kammen til at oprette to dele: på den venstre side af hovedet, og en til højre. Den øverste boks er den del af håret mellem de to lag.
  • Divider den øverste boks i to dele: den første del strækker sig fra kronen af ​​dit hoved til din pande, og den anden del strækker sig fra kronen af ​​dit hoved til nakken af ​​din hals. Brug hårspænder til at holde afsnittene på plads.
  • Foretag højre og venstre forreste sektioner. De to forreste sektioner starter på din templer og slutter i toppen af ​​dine ører. Kam højre og venstre forreste sektioner ud og holde dem op med clips.
  • Lad ryg sektioner løs. Du vil ikke være at skære den længste del af dit hår, så lad det ned som en vejledning til at måle de andre lag.
 2. 2
  Trim forreste topboks. Afklips forreste topboks sektion. Løft dit hår i en halvfems graders vinkel fra dit hoved og hold den lige mellem din pege-og langfinger. Holde dit hår mellem fingrene, bringe den ned foran dit ansigt. Skub fingrene mod spidsen af ​​dit hår, indtil de er på niveau med det sted, hvor du vil have dine korteste lag til at starte. Trim længden af ​​hår stikker ud mellem fingrene.
  • Det er almindeligt at klippe den korteste lag lige under øreflippen eller højre ved jawline. Brug det billede, du har taget af dig selv som reference.
  • Fejle på siden af ​​at gøre laget længere, snarere end kortere, end du ønsker, det skal være. Når dit hår tørrer, vil det skrumpe lidt op. Du kan altid skære mere, hvis du har brug for.
 3. 3
  Trim forreste højre sektion. Afklips forreste højre del af håret. Løft dit hår med fingrene på et halvfems graders vinkel fra dit hoved. Hold det lige mellem din pege-og langfinger. Bring det ned i siden af ​​dit ansigt og skub fingrene mod spidsen af ​​dit hår, indtil de er på niveau med det sted, hvor du ønsker sidelagene skal skæres. Brug en saks til at trimme længden af ​​hår strækker sig fra fingrene.
  • Trim i en vinkel, snarere end i en vandret linje, til blødere udseende lag.
 4. 4
  Trim forreste venstre sektion. Frigør foran til venstre del af håret. Løft dit hår med fingrene på et halvfems graders vinkel fra dit hoved. Hold det lige mellem din pege-og langfinger. Bring det ned i siden af ​​dit ansigt og skub fingrene mod spidsen af ​​dit hår, indtil de er på niveau med det sted, hvor højre lag blev skåret. Brug en saks til at trimme længden af ​​hår strækker sig fra fingrene.
 5. 5
  Trim tilbage sektioner. Hvis du ønsker, kan du også tilføje lag til siderne og bagsiden af ​​dit hår. Brug den anden spejlet jævnligt at kontrollere dit arbejde, løft små sektioner af hår og trimme dem med en saks. Lagene i ryggen afsnit bør være den længste, så undgå at skære dem for kort, de skal være lige så lang eller længere end de andre lag.
 6. 6
  Kam dit hår ud og undersøge dine lag. Når du er færdig skæring, kontrollere alle lag for at sikre, at de falder, hvor du vil have dem til. Hvis du ser ujævne lag, omhyggeligt trimme hår til at gøre dem til at se endnu.

Ved hjælp af en genvej

 1. 1
  Lav en hestehale på toppen af dit hoved. Det er nemmest at dreje hovedet på hovedet og bruge en kam til at hjælpe dig med at samle det. Brug en elastik til at sikre hestehale på toppen af ​​dit hoved.
  • Hestehale skal være på toppen af ​​din hovedbund, ikke kronen på dit hoved. Dette sikrer lagene vil blive placeret rigtigt.
  • Sørg for, at det ikke er på skrå, da dette kan resultere i ujævn lag.
 2. 2
  Skub elastik ned på længden af dit hår. Hvis du vil have korte lag, stop glidende de elastiske flere inches fra spidsen af ​​dit hår. For længere lag, skub det ned, indtil det er omkring en tomme fra slutningen af ​​hestehale.
 3. 3
  Skær enden af dit hår. Brug saks til at hugge det afsnit, der er stikker ud fra hestehale.
  • Hvis du har tykt hår, kan det tage mere end en snip at komme igennem alle lagene. Sørg for at du skære dem alle i nøjagtig samme sted.
  • Må ikke skære i en vinkel, eller lagene vil se takkede. Sørg for at du holder saksen vandret og skåret lige over.
 4. 4
  Fjern elastisk og undersøge dine lag. Du vil have endnu, naturligt udseende lag omkring dit hoved. Trim enkelte stykker, hvis du ønsker at ændre dit look.

Tips

 • Som de siger i snedkeri, "Mål to gange, klippe én gang." Det er sikrest at skære lidt længere end dit mærke, så re-cut til mærket.
 • Genbefugtning dit hår ofte under opskæringen.