Wkadk

Hvordan at lave dine egne jeans

Komfortabel, holdbar og alsidig, har jeans været en mode korte for over 50 år. Shopping for jeans, men kan være en besværet. Medmindre du er heldig nok til at have en model krop, kan du nødt til at tilbringe en masse tid i omklædningsrummet, før du finder et par, der ser flot ud og Dette er især tilfældet, hvis du er på et budget, da prisen på jeans, især designer jeans, er steget dramatisk i løbet af årene. Lav dine egne jeans, dog, og du kan have den perfekte pasform til en brøkdel af, hvad du ville betale i butikkerne. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at oprette dine egne trofaste jeans.

Steps

Hvordan at lave dine egne jeans. Vælg et mønster, du vil.
Hvordan at lave dine egne jeans. Vælg et mønster, du vil.
 1. 1
  Tag dine målinger. De vigtigste målinger for jeans er din talje og hofter. Mens sidesømme og indersømme er normalt ganske let at ændre, kan hip størrelse være svært at ændre. Måle dine hofter på deres fulde, normalt 8 eller 9 inches under taljen. Du kan bruge disse målinger til at se op det rigtige mønster størrelsen på mønsteret producentens dimensionering diagram. De fleste mønstre er egnet til brug med en række størrelser, så du skal bare sørge for range på det mønster, du vælger omfatter din størrelse.
 2. 2
  Vælg et mønster, du vil. Som for næsten enhver syprojekt, skal du starte med det rigtige pattern.Your lokale håndværk butik eller rabat butik vil have en række forskellige mønstre, og du kan også bestille mønstre online. Du bør være i stand til at finde et mønster for enhver stil, du ønsker. Pattens for ikke-denim bukser kan fungere, hvis du ved hvad du laver, men hvis dette er dit første jeans projekt, vil du helt sikkert ønsker at bruge et mønster, der er beregnet specielt til jeans.
 3. 3
  Vælg dit stof. Vær forsigtig, når du vælger dit stof, fordi mange denim er for tyndt til jeans. Sørg for at du får "jeans-grade" denim. Der er mange farver til rådighed, men du kan også farve dit stof til din smag. Indigofarve er den traditionelle blå jeans farvestof.
 4. 4
  Tilpas dit mønster til din krop. Du bør tage flere målinger på forskellige punkter fra din talje til dine hofter og ned i benene, samt skridtet. Skriv ned disse målinger, tilføje "let" på op til en tomme i taljen, 3/4 inches i skridtet, og 2 inches i hofterne (tilføjer lethed sikrer, at dine jeans ikke er stramtsiddende, og du kan ændre mængden af ​​lethed du tilføjer afhængigt af dine præferencer). Sammenligne målingerne til dem på det mønster, og ændre mønstret nødvendigt. Husk, naturligvis også ændre mønstret for den korrekte længde.
 5. 5
  Preshrink stoffet. Vask og tør stoffet på de samme indstillinger, som du ville bruge til at vaske de færdige jeans. Du kan spare vand og energi ved vask med dine andre lignende-farvet vasketøj. forvask vil gøre stoffet nemmere at arbejde med, og det vil hjælpe dig med at sørge for, at dine jeans virkelig passer.
 6. 6
  Følg vejledningen på mønsteret. Generaliserede instruktioner, vil ikke hjælpe dig meget på dette punkt. Du er simpelthen nødt til at skære dit stof og sy det i henhold til instruktionerne på dit mønster.
 7. 7
  Tilpas dine jeans. Når dine jeans er færdig, kan du tilføje trim, knapper, patches eller noget andet til at klæde dem op og få dem "designer" jeans.You kan endda lave huller i dem, eller hvis du kan lide udseendet.
 8. 8
  Vask og tør de færdige jeans, før iført.

Tips

 • Brug en kraftig symaskine. Nogle symaskiner, især mange ældre, der ikke virkelig skære til syning tyk, sej denim. Hvis du er i tvivl, så tjek din symaskine s manual.Also få nogen andre cool ting, som du ønsker at sætte på, såsom knapper, glitter, forskellige mønstre, etc.
 • Hvis du allerede har et par jeans, der passer godt du kan spore dem på denim stof i stedet for at købe et mønster. Vær sikker på at efterlade 1/4 tomme sømrum omkring kanterne.
 • Hvis du vil lave skinny jeans og opdager, at de er lidt for stor, kan du altid hoppe i et varmt bad til at skrumpe dem til størrelse!
 • Har du problemer med at beslutte på et mønster? Spørg en butik degnen eller tjek nogle af de online-fora, hvor du vil højst sandsynligt finde en anden, der har brugt det mønster, du er interesseret i. Disse fora er gode til at udveksle alle mulige nyttige syning tips.
 • Kontroller at se, hvordan jeans passer, før du sætter lynlås på. Sæt jeans på og binde dem stramt omkring taljen med en snor og bruge et par sikkerhedsnåle til at lukke lynlåsåbningen.

Advarsler

 • Hvis du aldrig har lavet bukser før, kan du ikke ønsker at starte med jeans, da de generelt er lidt mere vanskeligt at gøre end de fleste andre stilarter af bukserne.

Ting du behøver

 • Denim
 • Symaskine
 • Tråd
 • Bobbin
 • Needle
 • (Valgfrit) Knapper, bånd, trim, glitter, patches, forskellige mønstre, blegemiddel, etc.
 • Mønster for jeans
 • Saks