Wkadk

Sådan dreadlock glat hår

Er du dø for at få dreadlocks? Desværre er lige, fint hår ikke egner sig nemt til dreadlocks, som er tråde af sammenfiltret hår, der kan danne naturligt fra stramt krøllet hår. Men med en lille indsats og en masse tålmodighed, kan du få dreadlocks også!

Steps

Sådan dreadlock glat hår. Beslut hvor stor du vil have din dreads til at være.
Sådan dreadlock glat hår. Beslut hvor stor du vil have din dreads til at være.

De første skridt

 1. 1
  Dyrk dit hår ud. Så længe som muligt, eller den længste længde, du er mest komfortabel med. Du skal bruge mindst 3 inches af hår og en masse tålmodighed. Sørg for at holde dit hår sundt.
 2. 2
  Beslut hvor stor du vil have din dreads til at være. Tykkere dreads bliver kompakte meget hurtigere og er lettere at maintain.But desværre sværere at børste ud. Dreads i gennemsnit ikke tyndere end en halv tomme og ikke tykkere end en tomme, men det hele afhænger af din hårtype og hvordan du gerne vil have dem til at se.
 3. 3
  Find en ven til at hjælpe. Frygter dit hår selv er ganske vanskeligt, og resultaterne vil ikke være ensartet. Få to venner, hvis du har meget langt hår.
 4. 4
  Hår forberedelse. Begynd med rene, tørre hår. Det kan have været vasket et par dage før, men ikke helt snavset. Shampoo det på forhånd (brug ikke balsam, da det vil gøre det sværere for dig at frygte dit hår). Det er en myte, at beskidt hår hjælper dreads. Grease faktisk smører og forbyder reelle rædsel formation. Du ønsker heller ikke at skulle arbejde på fedtet, snavset hår.
 5. 5
  Børst og føntørre ud af håret så ingen knuder eller er filtret tilbage. Dette kan synes det modsatte af, hvad du ønsker at opnå, men det gør det meget lettere at adskille og § dit hår, det gør også dit hår Fix lettere at arbejde med også.

Backcombing dit hår

Dette er den mest anvendte metode til dreadlock glat hår derhjemme.

 1. 1
  Adskil håret i sektioner, begyndende med undersiden af håret og arbejder din vej fremad. Det er en god ide at placere en elastik omkring hver sektion og sektion håret helt fra, før du rent faktisk begynder frygter. Tag elastikken, før du toupere selv.
 2. 2
  Toupere eller "drille" dit hår, startende ved roden og arbejde din vej ned den del af håret, og sørg for at gå over det hele et par gange for at stramme knuder. Metoden svarer til "drilleri" dit hår. Gentag dette trin så mange gange som nødvendigt for at få sektionen ligne en dreadlock.
 3. 3
  Sno skræk. Leg med dine dreadlocks. En dukkert i havet eller gnide fine træ brand aske gennem dine dreads kan gøre en stor forskel i starten! Bare sørg for at korrekt rense ud asken forlader det i kan være skadelige.
 4. 4
  Lad fletninger i 10 dage. Vask dit hår efter behov i løbet af denne tid, men ikke bruger nogen conditioning produkter.
 5. 5
  Fjern de elastiske bånd et bånd ad gangen.
 6. 6
  Twist og toupere hver sektion af håret stramt. Dette bør ske ved hjælp af en metal kam, der begynder fra omkring en tomme fra din hovedbund og arbejder hen imod slutningen. Når du når til slutningen af ​​afsnittet, skal du gentage denne proces, indtil en Dreadlock er dannet.
 7. 7
  Re-vedhæfte de elastiske bånd i hver ende af Dreadlock.
 8. 8
  Weave løse hår ind i dreadlock. Dette kan gøres ved hjælp af enten en tandlæge flosser eller lille hæklenålen.

Andre metoder til dreadlock glat hår

 1. 1
  Børste gnidning. Du skal bruge en børste, rester gratis shampoo og elastikker til dette.
  • Vask dit hår med en rest gratis shampoo og lad det naturligt lufttørre. Brug IKKE et håndklæde.
  • Gnid din børste med uret cirkulær bevægelse omkring dit hoved. Dread bolde bør begynde at danne efter at gøre dette for en stund.
  • Tilføj en lille mængde af skræk for hver bold.
 2. 2
  Twisting. Brug ikke voks! Hvis du ønsker at bruge denne metode, skal du bruge hårgelé, fordi det kan vaskes ud. Hårgelé er ikke permanent selv, så det ville være godt at prøve, før at forpligte sig til dreadlocks. Ellers kan du ende op med mug i dine dreads!
  • Du får brug for rester gratis shampoo og elastikker til dette.
  • Vask dit hår med en rest gratis shampoo og lad det lufttørre. Brug IKKE et håndklæde.
  • Afsnit dit hår i 1x1 tommer sektioner. Brug elastikker.
  • Tag en sektion ad gangen og drej den frem og tilbage mellem dine fingre. Sæt nogle voks på twist og holde vride fingrene. Efter at gøre dette i et stykke tid, bør en dread begynde at danne.
 3. 3
  Omsorgssvigt. Dette er langt den langsomste metode til dreadlock glat hår, men vil ikke kræve nogen produkter. Du skal blot vaske dit hår med rester gratis shampoo. Aldrig voks! Dette vil kun holde dit hår sidder fast og vil ikke gøre det muligt at bevæge sig rundt og få knuder! Lad dit hår gør, hvad den vil, og i sidste ende bør dreads vises.
 4. 4
  Perm. Denne metode kræver et besøg i salonen, hvor de vil anvende en barsk kemikalie til dit hår, der gør det nemt at frygte.
 5. 5
  Syntetisk hår. Hvis ingen af ​​disse metoder virker, kan du købe syntetisk hår og lave en aftale på en salon. Du og din stylist kan frygter håret ved hjælp af backcombing metode og blot klips det på.

Tips

 • dine dreads og give dem masser af pleje med regelmæssige stramning i mindst de første to måneder. De sidste ende vil låse op. Det tager tid. Dreadlocks er en rejse og skal ikke bare være et fashion statement.
 • Vær kreativ! Du kan bære en række ting i dit hår til at pryde det. Perler og "peyote sømme" er populære. Dreadlocks Tams ikke kun hjælpe stramme, men se nice.
 • Prøv ikke at lægge nogen grimme ting i jeres dreads, som du ønsker at holde dem sunde.
 • Køb nogle gode frygter shampoo. Igen vil en hurtig søgning slå op flere gode mærker. Dr. Bronner er ofte anbefale.
 • Du kan købe skræk-friendly gel, der kan tæmme flyve-aways, men stadig lade dig udvikle egentlige dreads. Brug ikke almindelige geler eller produkter, især dem med petroleum.
 • Mange mennesker tror, ​​at den eneste måde at slippe af dreads er at barbere dit hoved. Det er ikke sandt! Nogle produkter på markedet, kan tilstand og fjerne dine låse (uden at tage dit hår med det!) Google "frygter fjernelse."
 • Som tiden går, så sørg for at adskille dreads, som begynder at kombinere. Det bedste tidspunkt at arbejde på dine dreads er i brusebadet. Vådt hår tårer lettere end tørt hår b / c det er svagere.
 • Du kan gnide din hovedbund i en cirkulær bevægelse dagligt, tilskynde klumper til at danne. Adskille disse klumper i mindre sektioner. Bær en beanie / dreadlocks tam at sikre, at filtret hår ikke bliver untangled og i et par måneder, vil du have tykke, runde dreads.
 • Brug en metal lus kam til backcombing. Det vil bryde op i håret og knude det nemmere, fordi tænderne i disse kamme er stærkere. Plastic kamme vil bryde efter et stykke tid.
 • Hvis rødderne bliver løs og vilde, få en ven til at binde nogle bomuld, som er den samme farve som håret rimeligt stramt i bunden af ​​roden. Efter et par uger bomulden vil bryde, få suget ind i dread eller du kan skære det ud. Dette vil give dig at "stramme rødder 'se og føle.
 • Brug ikke voks! Dette er en almindelig fejl, fremmes af virksomheder og hjemmesider, der sælger voks. Voks er ikke let fjernes fra håret og kan forme. Der er ikke noget mere frastødende end at skære en dread åbent at finde underlige farvede lort i midten. Det er også sinker frygter proces. Dine nye dreads kan se godt ud, men inden for et par uger, vil det se meget værre. Også voks tendens til at samle støv og andet skrammel, som du ikke ønsker i dine dreads!
 • Dreadlocks tager tid at formular. Selv med backcombing, vil det tage mindst et år for dine dreads til formularen, måske længere. Vær tålmodig! Hvis du ønsker at ændre dit udseende ofte, det er ikke den frisure for dig. Sats på ikke-permanente dreads.
 • Hvis du tror dreads er nogle salon ting, du kan bare gå ind og få dem, og de ser godt ud, er du naturligvis blot i det for køligt hår. Hvilket ikke er en dårlig ting, men hvis du forsøger at få dreads i nogen anden måde end naturlig omsorgssvigt, er du sandsynligvis såre dit hår en masse. Ikke blot voks, men noget ved hjælp af værktøjer til kraftigt trække hårene sammen, er ikke godt for dit hår, eller din hovedbund. Jeg kender de fleste mennesker ønsker ikke at vente så længe, ​​men ved slutningen af ​​din naturlige omsorgssvigt "frygtelige" (pun intended) rejse, du vil have indset, hvor grusomme mennesker kan være, når det kommer til kritik, men også hvordan det gør ikke ' t uanset hvordan du ser ud, men hvordan du føler. På dette tidspunkt vil du have forladt forfængelighed og med det oprindelige motiv for at få dreads.

Hvis der er én ting, du har brug for det er tålmodighed sideløbende med styrke, så ingen kan gøre du føler dig dårligt om din rodet hår, fordi du ved, at personen ikke forstår, hvad det er at ikke bekymre sig om, hvad du ser ud.

Advarsler

 • Hvis dit hår er ganske tynde og fine, eller meget blødt og lige, kan dreads være sværere at opnå, men uanset, alle former for hår i sidste ende vil knude op.

Ting, du behøver

 • Minimum 3 inches længde tørt og rent hår.
 • Ven (r) for at hjælpe.
 • En metal lus kam.
 • En rest-fri shampoo.
 • Aloe. Du kan bruge aloe juice at fugte hvis du føler du virkelig har brug for det. Brug en lille mængde.