Wkadk

Hvordan at rengøre ruskind sko

Meget har ændret sig siden Elvis sang: "Du kan gøre noget, men afskedige mine blå ruskind sko." Suede sko, er imidlertid stadig sårbar over for skrammer, ridser og pletter, og de er stadig hårdt nok til at rense at enhver, der ejer et par kan sympatisere med kongens anbringende. Har for meget rockin 'døgnet rundt taget sin vejafgift på dine ruskindssko? Følg disse trin for at få dem til at kigge god som ny.

Steps

Hvordan at rengøre ruskind sko. Brug en ruskind børste til at fjerne slidmærker.
Hvordan at rengøre ruskind sko. Brug en ruskind børste til at fjerne slidmærker.

Rengør ruskind sko efter pletten

 1. 1
  Børste snavs. Sørg for, at dine sko er tørre, og bruge en ruskind rensebørste til forsigtigt børste væk støv eller snavs. Børst i samme retning (ikke gå frem og tilbage), til at løfte snavs ud og gøre dine sko ser nyere.
 2. 2
  Brug en ruskind børste til at fjerne slidmærker. Brug ruskind børste til energisk børste scuffed områder frem og tilbage.
  • For skrammer, der er for sammenfiltret ned for at reagere på børsten, så prøv at skrabe området med en kniv til at løfte lur.
  • For genstridige mærker i ruskind, prøv at gnide snavs ud med en blyant viskelæder eller et stykke crepe gummi (den plisseret gummi, som mange skosåler er lavet af).
 3. 3
  Fjerne vand pletter med vand. Vand kan misfarve ramte ruskind. For at løse dette problem, væde hele ydersiden af ​​skoen ved at anvende et tyndt lag vand med en neglebørste. Brug en svamp eller en tør klud til at opsuge overskydende vand, og lad skoene tørre mindst natten. Sørg for at sætte en sko træ ind i skoen, mens det tørrer, så skoen ikke krymper eller mister dens form. Når skoene er tørre, gå over dem let med en ruskind børste som i trin 1.
 4. 4
  Fjern olie eller "ukendt" pletter med en neglebørste. Brug ruskind børste til at skrubbe pletten, som du ville gøre for en spark. Brug neglebørste til at skrubbe genstridige pletter med varmt vand. Fedtpletter kan være særdeles vanskeligt at fjerne fra ruskind, så dårligt farvede sko kan aldrig se godt igen.
 5. 5
  Lad mudder tørre naturligt. Fjern den overskydende mudder uden at skubbe for hårdt mod ruskind. Lad det tørre. Når den gør det, bør du være i stand til at bryde væk fra de større bidder. Brug en ruskind børste til at brække de resterende snavs partikler.
 6. 6
  Beskyt din ruskind. Sprøjt et lag ruskind protector spray på dine sko, når du først får dem, og efter hver rengøring. Følg producentens anvisninger, og sørg for at fjerne overskydende snavs, før sprøjtning skoene.

Home retsmidler til rengøring ruskindssko

 1. 1
  Påfør hvid eddike på genstridige pletter. Påfør et beskedent beløb med en blød klud eller håndklæde, lad det tørre og derefter agitere med en ruskind børste. Dette kan også være en god metode til at komme af salt linjer.
 2. 2
  Ståluld på tørre pletter. Brush ståluld kraftigt imod tørre pletter. Vær dog opmærksom på, at dette kan kræve skrub op i resten af ​​skoen for en endnu se ud, når pletten er fjernet.
 3. 3
  Brug en smergel bestyrelse og damper for lettere rengøring. Ryst ruskind med smergel bord. Steam over det med en kedel eller jern. Varmen skal bidrage til at åbne porer i ruskind og gør rengøringen nemmere.
 4. 4
  Put sko i fryseren i voks og tyggegummi pletter. For tyggegummi eller andre elementer, der har fast til dine sko, læg dem i fryseren i et par timer. De vil med tiden blive hårde nok, at du kan chip dem væk i store bidder. Afslut med en ruskind børste.
 5. 5
  Stick papir i sko til tungt vand rengøring. Hvis du skulle skylle skoene med store mængder vand, stick papir i dem, og lad dem tørre natten over. Dette vil hjælpe udslette overskydende vand og lade skoene for at vende tilbage til deres oprindelige form. Brug ikke avisen, fordi overskydende blæk da vil suge ind i dine sko.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Hvis sko er mudret, vente, indtil mudder tørrer, og derefter gå videre til at børste det ud med en ruskind børste eller neglebørste, som du ville andet snavs.
 • Hvis du beskæftiger sig med våde sko og ikke har en sko træ, kan du krølle op nogle hvide silkepapir og kram det stramt i tæerne af sko.
 • Hvis du ikke kommer til at være iført dine sko i en længere periode, pak dem ind i silkepapir og placere dem i en skotøjsæske. Opbevar dem væk fra overskydende fugt og lys, da ruskind kan blive mugne i fugtige forhold, og stærkt lys kan misfarve dine sko.
 • Undgå renseri opløsningsmidler. Disse opløsningsmidler kan gøre jobbet på dine sko, men indeholder ekstremt barske kemikalier, som vil aldrig forlade dit hjem.
 • Tag snørebånd ud for en mere grundig rengøring. Hvis dine snørebånd få beskidte, kan du være i stand til at sætte dem i vaskeriet, afhængigt af, hvad de er lavet af. Ellers kan du købe nye.
 • Du kan altid bruge en køkkenrulle til at opsuge vand på din ruskind, hvis du ved et uheld fik nogle på der. Bare bruge tryk og være tålmodig.
 • Undgå ruskind farvestoffer. Hvis du ikke er i stand til at rense dine sko med nogen af ​​de ovennævnte metoder, odds for at løse problemer med ruskind farvestoffer er ekstremt lavt og kan skade dine sko yderligere i det lange løb.

Advarsler

 • Udvis forsigtighed, når du bruger ruskind protector spray. Sørg for at du har tilstrækkelig ventilation, og følg anvisningerne og advarsler på etiketten. Nogle sprays kan være brændbare.
 • Brug ikke sammenkrøllet-up avis i stedet for en sko træ. Når avispapir bliver våd det kan plette sko.

Ting du behøver

 • 1 ruskind protector spray
 • 1 ruskind rengøringsbørste
 • 1 lille kniv
 • 1 neglebørste
 • 1 svamp
 • 1 sko tree / white silkepapir
 • 1 crepegummi / viskelæder
 • 1 lommekniv