Wkadk

Hvordan til at krølle håret med et krøllejern

Et krøllejern kan bruges til at lave små, formelle krøller, store, fede bølger, tynde spiraler eller tykke rør krøller. At krølle håret med et krøllejern, så prøv en af ​​følgende metoder. Her er en guide på Google til at krølle håret med et krøllejern.

Steps

Hvordan til at krølle håret med et krøllejern. Opvarm krøllejernet.
Hvordan til at krølle håret med et krøllejern. Opvarm krøllejernet.
 1. 1
  Opvarm krøllejernet. Tænd for krøllejernet og varmes til 320 grader for fine hår og 430 grader for tykkere hår. Eksperimentere for at finde den rette temperatur for dig. Det er bedst at gå med den laveste temperatur, der gør jobbet. Dette kommer til at skade dit hår mindre.
 2. 2
  Børst håret grundigt. Sørg for at der ikke er nogen sammenfiltring eller dine krøller ikke dannes korrekt. Dit hår skal være helt tørre, før du krølle det. Blæse tør eventuelle fugtige sektioner.
 3. 3
  Påfør en varme beskyttelsesmiddel til dit hår. Dette produkt er sædvanligvis sprøjtes på tørt hår. Varmen protectant vil danne en buffer mellem dine låse og jern at tilføje glans og forebygge skader ved høje temperaturer.
 4. 4
  Adskil håret i sektioner. Sektioner bør være omkring 2-3 inches lang, og der skal være ca 3-4 sektioner fra bund til kronen af ​​dit hoved. Adskil sektioner ved hjælp klip, så at den eneste hår hængende er enten blevet krøllet allerede, eller er den næste del af håret, der vil være bøjet.
 5. 5
  Arbejde i sektioner, håret krøller. Ved kun staven (og ikke klemmen nederst på staven at "holder" håret, da det krøller), pak din del af håret omkring cylinderen. Vær sikker på ikke at overlappe dit hår, da dette vil reducere varme og resultere i slatne sektioner. Brug dig fingre til at holde kanten af ​​den del af håret tæt på tønden uden at brænde dit hår. At gøre dette snarere end at bruge klemmen vil forhindre presninger i krøller.
  • Vær sikker på at skifte den curling retning mellem uret og mod uret for en mere naturlig effekt.
 6. 6
  Når en krølle er nede, hurtigt at pin det op. Gribe bunden af ​​krøller, kompakt krølle at skabe en perfekt krøl. Brug en Bobby pin eller lignende lignende hår klippet til at fastgøre den kreds af hår til dit hoved.
 7. 7
  Fortsæt indtil alle hår er hæftet op. Spray med hårspray og vente, indtil krøller er ikke længere hot, før du tager ud klippene.
 8. 8
  Tag Bobby stifter. Efter håret er cool, tage off alle de Bobby stifter. Ryst de krøller og "pynte" beskadigede krøller.
 9. 9
  Manipulere krøllet hår, hvis det ønskes. Medmindre du ønsker at forlade det i sin nuværende, mere formel ordning, tousle den med fingrene eller drille det lidt. Tousling store krøller er en fantastisk måde at skabe bølger.
 10. 10
  Let spray hårspray til at give dine krøller holde. Må ikke over-spray, da dette vil gøre dit hår sprød og / eller vejer det ned.

Top-til-bund curling metoden (spiral krøller)

 1. 1
  Snup en streng af hår til at krølle. For strammere krøller, grab mindre sektioner.
 2. 2
  Klem krøllejernet åbne og placere den nær toppen af en sektion af hår. Hold strygejernet presses åben for nu.
 3. 3
  Manuelt wrap hele afsnittet af hår rundt om jernstangen.
 4. 4
  Klem håret inde i jern til cirka 10 sekunder. Din faktiske tid kan variere afhængigt af din krøllejern og varme indstillinger, så hvis du har brug for at eksperimentere, fejle på den lave side i begyndelsen.
 5. 5
  Løsne håret og gentag på den næste afsnit. Det vil hjælpe til unclamp og klemme jern, som du løsne, men vær forsigtig med ikke at røre ved jern til din hud i processen.

Bottom-til-top curling metoden (rør krøller)

 1. 1
  Snup en del af håret til at krølle. For strammere krøller, grab mindre sektioner.
 2. 2
  Klem krøllejernet åbne og placer den i nærheden af bunden af en del af hår. Det kan hjælpe at løst klemme håret højere op og skub den ned. Lystfiskeri strygejernet lidt vil gøre dit hår lettere at krølle og forhindre krøller klistrer alt for langt ud fra den side af dit hoved.
 3. 3
  Klem krøllejernet lukket og drej den, så håret spiraler omkring det. Den fladere dit hår breder sig under klippet, jo mere varme hver streng af hår vil modtage. For fuld længde krøller, sno jern, indtil den nærmer din hovedbund, er meget omhyggelig med ikke at røre ved det til din hud.
 4. 4
  Hold håret inde i jern i 10 sekunder. Din faktiske tid kan variere afhængigt af din krøllejern og varme indstillinger, så hvis du har brug for at eksperimentere, fejle på den lave side i begyndelsen.
 5. 5
  Løsne håret og gentag på den næste afsnit. Det vil hjælpe til unclamp og klemme jern, som du løsne, men vær forsigtig med ikke at røre ved jern til din hud i processen.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Træk forsigtigt jern væk fra dit hoved, som du krølle både for at beskytte din hovedbund og tilføje volumen.
 • Krølle væk fra dit ansigt for mere naturligt udseende krøller.
 • Du kan få en strammere krøller ved hjælp af en mindre tønde jern og en løsere, mere bølget krøller, hvis du bruger en større tønde jern.
 • Det kan være nødvendigt at tousle håret hele dagen for at forhindre individuelle krøller at kombinere i store krøller.
 • Lade dit hår falde (uden børste bagefter) og tousling den med fingrene skaber den mest naturlige resultat.
 • Curling creme anvendes efter et brusebad, vil hjælpe med at holde krølle, ikke dog bruge mousse, som er for tung til at krølle at holde.
 • Har en voksen opsyn.

Advarsler

 • Krøllejernet er varmt. Må ikke flytte det for tæt på din hovedbund, eller bump det med din frie hånd.
 • Sørg for altid at tage krøllejernet når du er færdig.
 • Hvis du krølle en sektion for længe, ​​vil det medføre varmeskader, måske endda forårsager hår til at falde ud.
 • Disse retninger kan arbejde på to måder: opnå fabelagtigt kinky naturligt udseende krøller eller forårsage dit hår til krus op som en bold. Hvis dit hår tendens til at krus, bruge anti-frizz serum.
 • Må ikke tilslutte din krøllejern i nærheden af ​​vand: det kunne falde i og electrocute nogen.
 • Læs sikkerhedsforskrifterne, før du bruger et krøllejern. Dette vil også give dig en følelse af, hvor lang tid til at krølle hver sektion af håret for.

Ting du behøver

 • Heat beskyttelsesmiddel
 • Krøllejern
 • Hairspray
 • Valgfrit: curl-styrke spray eller shampoo, udjævning serum