Wkadk

Hvordan til at bære plateausko

Platform sko er ikke for alle. Her er nogle tips om, hvorvidt dette fodtøj stil er for dig, og hvordan man kan gøre det arbejde for dig.

Steps

Hvordan til at bære plateausko. Platform sko og støvler har slags gledet væk fra radaren i modeverdenen.
Hvordan til at bære plateausko. Platform sko og støvler har slags gledet væk fra radaren i modeverdenen.
 1. 1
  Platform sko og støvler har slags gledet væk fra radaren i modeverdenen. Hvilket er godt, hvis du ønsker at være unikke, anderledes og skille sig ud fra mængden, det er en nem måde at gøre det.
 2. 2
  Hvem ser bedst i platform sko? Plats fungerer godt for folk, der er lidt på den korte side. De giver dig en smule ekstra højde, der er nemt at gå i (i forhold til høje hæle med tynde såler). Også mennesker, der har tendens til at være en smule på den "chunky" side, med kortere ben eller en længere torso, vil drage fordel af udseende. Tynde, slank eller høje mennesker bør undgå platforme.
 3. 3
  Basic Black er en god farve. Køb kvalitets plats, billige vinyl og plastik plats falde fra hinanden hurtigt og ender med at se knotten. Til hverdagsbrug, er ikke mere end en to tommer platform og en fire tommer hæl formentlig det maksimale for komfort. Bær flare ben bukser eller jeans, der supplerer dine sko eller støvler.
 4. 4
  Chunky platform sandaler eller træsko er en praktisk måde for kvinder, der er mere på den Heavyset side for at forbedre deres grundlæggende kropsbygning, igen, det hjælper med at gøre fødder / ben ser proportional med resten af kroppen. Hold tingene moderat; ingen ekstreme plats til hverdagsbrug.
 5. 5
  Hemmeligheden at gøre platforme arbejde er at holde dem lidt på den underspillede side. Sure, kan du prøve at bære nogle platform støvler med metallisk sølv striber eller røde flamme mønstre, men den grundlæggende platform stil er vildt nok. Sort eller brun farve, med minimal accenter, mønstre, spænder, osv. vil arbejde meget bedre til at skabe et look, der er anderledes, men stadig smagfuld.

Tips

 • Da platformen dille af 1990'erne har stort set slidt, vil du ikke finde dem i de fleste butikker i dag. Kontroller funkier butikker på enten kysten (8th street, Greenwich Village, NYC eller Melrose Blvd. I LA.), Eller søge på nettet. Secondhand eller sparsommelighed butikker vil også have dem.
 • Også kontrollere slutafregning sites eller butikker. Masser af døde bestand sidder stadig omkring, og interessante ting popper op til salg her og der.
 • Fashion update: slanke hæle platform sko og sandaler er den varme billet til kvinder, udseendet er blevet "in" siden sommeren 2006. Masser af forskellige versioner, men den grundlæggende opsætning er en 4 "hæl parret med en lidt tykkere microplatform på omkring 1/2". For 2007 ser "det" sko til at være den meget høje YSL "Tribute" peep toe platform pumpe forvente at se knockoffs og lignende stylet sko i den nærmeste fremtid. Desværre, for mænd, ikke meget nyt, nuværende konservative modetrends betyder, at noget ud over en sneaker eller en grundlæggende kjole sko betragtes som "ekstrem".

Advarsler

 • Kørsel med plats kan være farlige. Hvis du er en fan af ekstreme plats, tage dem fra, hvis du nødt til at køre. Dør på grund af mode er dårlig.
 • Sørg for at du kan gå i de sko, du udvælge. Det er aldrig smart at blive slingrende om, eller lejlighedsvis turfing det samtidig forsøger at trække ud et kig. Øv med din nye spark, og sørg for du er fortrolig med dem under dig, før du hovedet ud til den store aften i byen. Masser af platform sko og støvler nu tilgængelig er faktisk temmelig komfortabel, og har skumgummi og slæbt såler. For kvinder, er mange af de nyeste (2007) platform sko faktisk ret svært at bære, da de kommer med høje stilethæle.
 • Sørg for, at resten af ​​dit look harmonerer med dine spark. Pants bør have en flare. For kvinder er det OK for bukserne at ride op og afsløre skoen lidt. For mænd, vil du absolut vil have en flare ben, der dækker det meste af skoen. Tops er et spørgsmål om smag, noget lidt retro går godt, ligesom en rullekrave eller 70 stil sweater, toppet med en vintage blazer eller læderjakke. Kvinder kan slippe afsted med at bære korte ærmer / t-shirts med plats, men mandlige kultur rynker brynene over dette look for mænd. Så igen, er der ingen tegner sig for smag. Det er et frit land, lever det op.
 • Plats frembyder en alvorlig tripping fare for de uindviede. Dette kan ikke overvurderes: praksis! Bær sko eller støvler, som du kan gå ind, eller lide konsekvenserne.
 • Platform sko er bedst bæres i bymiljøer på relativt jævn gulve, fortove og gader. Gåture i plats end ru eller klippeø overflader kan få dig til at vride din ankel. Hvis du skal være at gå på ujævnt terræn, slid vandrestøvler eller lignende fodtøj passer til backcountry, og forlade modeprodukter derhjemme.
 • Gothic Lolita er berømt for at bære platformed Rockinghorse og Mary Jane sko. Begge er ganske behagelig og nem at gå i, men med Rockinghose sko, passe på ikke at træde forkert være. Hvis du rammer bagkanten af ​​din sko, kan du ende med at bryde noget. Mary Janes, sørg for at de er gjort op meget tæt og ordentligt, og du vil ikke have meget af et problem.