Wkadk

Hvordan laver den populære fyr vil have dig


Masser af piger har mange usikkerheder, så denne side er at hjælpe dig med at få den fyr, der er din eye-candy og gøre ham vil have dig. Det betyder ikke noget, hvis du er en nørd eller en populær pige. Der er måder at tiltrække den fyr du vil, med disse enkle, nyttige tips.

Steps

Hvordan laver den populære fyr vil have dig. Tillid og stil - Det vigtigste er at tro du er smuk.
Hvordan laver den populære fyr vil have dig. Tillid og stil - Det vigtigste er at tro du er smuk.
 1. 1
  Kig på dig selv. Kan du se dig selv som dreng eftersøgte materiale? Hvis ikke, ingen grund til at bekymre sig, vil disse tips har den fyr du kan lide at kigge på dig hele tiden, og hvis du er, kan du stadig ønsker at se på nedenstående tips. Husk, fyre er visuelle væsner og du har fået til at finjustere det store ser du nødt til at fange deres opmærksomhed. Selvfølgelig, kan du ende op med masser af andre opmærksomhed fra alle de andre drenge, mens du er på det.
 2. 2
  Tillid og stil - Det vigtigste er at tro du er smuk. Du kan blive den mest over vægt eller super tynd pige i verden, men så længe du ved, du er smuk, andre vil vide, at du er smuk. Her er tricket! Kig på dig selv hver dag inden jeg går i skole og fortælle dig selv, du er smuk. Faktisk tror det.
  • Style - du behøver ikke at være tynd til at se godt ud i dit tøj. Bær tøj, der bringer dine bedste træk. Hvis du kan lide din røv bære stramme bukser med en lomme design at henlede opmærksomheden på dette område. Også sort tøj gør du ser slankere. Elsk din krop og flagre det. Må ikke skjule under baggy kartoffel sække. Vis din skønhed og gøre den dreng kig på, hvad han mangler.
 3. 3
  Forbedre dit hår. Hvis dit hår er kort, kan du overveje at skære mere ud for en mere raffineret look, eller vokser den ud og / eller glatning det. Invester i høj kvalitet shampoo og balsam.
  • Uanset om dit hår er langt eller kort det skal se elegant. Langt glat hår er i, men det afhænger af dit look. Nogle former for kort hår kan være sød, sexet og sporty, men det er op til dig.
  • Betale en lidt ekstra og gå til den bedste stylist du har råd i byen. Det handler om at gøre ændringer for de bedste og din gamle standby frisør må ikke klippe den. Gå til nogen stor. De ved hår og de kan finde et godt kig til din ansigtsform.
  • Gå amok med farver! Gør noget lidt anderledes med dit hår hver dag - fyre som. Nogle gange er den bedste måde at få deres opmærksomhed er visuelt.
 4. 4
  Hold et kønt ansigt. Hvis du har acne, så prøv at investere i gode produkter så meget som du kan. Vask dit ansigt regelmæssigt og vask efter en træning, eller hvis du får svedig. Pas på din hud.
  • Drik masser af vand! Dette vil skylle urenheder ud af dine porer og mindske din chance for pletter og tør hud.
  • Besøg en hudlæge for hud problem.
  • Hvis du er clueless om makeup bede dine forældre til at tage dig til en makeup counter for en konsultation. Tag noter. Hvis du ikke har råd til at købe al den makeup der, få fundamentet og kigge efter de farver andre steder. Eller købe lidt ad gangen.
 5. 5
  Nedtone makeup, hvis du bærer en masse. Begynde at bære mere, hvis du ikke havde før. Det handler ikke om at bære en masse eller iført trends, det handler om at bære, hvad der gør dig til at se bedre. Du bør aldrig bære alt for meget makeup og altid bære farver, der supplerer din hud tone og øjenfarve. Mascara er næsten altid en sikker satsning, så længe du ved, hvordan man anvender det ordentligt. Hvis ikke, så spørg en ven, der gør.
 6. 6
  Være rart eller du er i dumping zone. Du ønsker måske at se på piger, der den populære fyr synes at kunne lide, se hvordan de klæder. Selv hvis du allerede er nære venner med ham, skal du stadig forsøge at gøre dette. Hvis du nogensinde høre ham sige "Hey, hun er hot", scan pigen straks at se, hvad hun iført, og hvordan hun bærer det. På samme tid, så sørg for at forblive tro mod din egen stil i stedet for bare at dreje ind i en klon.
  • Pas: fyre tror måske nogen er varmt og har ingen interesse i dating dem. Risque 'kan få deres opmærksomhed, men at være en dame er mere tilbøjelige til at vinde deres hjerte. Hold en mental note om, hvad der tiltrækker ham. Bare måske integrere nogle af denne type stil i din egen personlige stil. Ligesom kunst, måske de tror, ​​de er ret som et maleri eller skulptur.
  • Hvis du ikke får nyt tøj meget ofte, så prøv at få mindst et par smarte hæfteklammer (jeans, nederdele, sko, taske) og bland og matche det med andre ting, du har. Sørg for, at de er store montering, og du kan bære det med flere outfits. (Du skal have flere ting til at bære en stor sort taske med end en hot pink en.) Shop butikker som Ross, TJ Maxx og afsætningsmuligheder for gode priser på nogle designer etiketter.
 7. 7
  Har en frisk personlighed. Aldrig nogensinde gøre noget, du ikke er fortrolig med, vil du se akavet. Selvom det er bare bande, vil du se ubehageligt, hvis man ikke normalt sværger.
  • Prøv at have en sjov, kærlig, selvsikker personlighed, med et blødt hjerte, men masser af karakter og humor. Alle er sjovere, når de har en sans for humor, og fyrene også gerne, når pigerne er bløde om hjertet, fordi de kan trøste dem, og det gør dem til at føle som en mand, som de elsker.
 8. 8
  Husk altid at være dig selv. Må ikke totalt ændre dig selv for denne fyr. Det er bare ikke det værd. Bare indarbejde nogle nye ting i din stil, men sørg for du er fortrolig med dem. Det er mere sandsynligt, at han vil kunne lide dig mere, når du er ægte. Folk kan fornemme falske profiler.
 9. 9
  Gøre et navn for dig selv i skolen. Bliv involveret i aktiviteter, der interesserer dig. Være en uafhængig, motiveret og venlig person. Fyre virkelig er tiltrukket af smart og vellykket mere end dum og falsk.
 10. 10
  Henvender sig til ham! Må ikke gøre en tilgang, indtil du er helt sikker på, at du er lykkedes alle trinene ovenfor. Du vil have din første indtryk af at være en stor en, så du ønsker at se attraktiv. Når din sikker på at du har gjort disse trin, hvilket naturligvis kan tage lidt tid, så er du måske ønsker at prøve og tale med ham.
 11. 11
  Vær venlig. Han kan allerede være interesseret, men bange for at spørge dig ud. At være dejligt, kan gøre dig mindre skræmmende. Selv hvis han ikke er interesseret nu vil han huske dig for at være rart, når han er til rådighed.
 12. 12
  ALTID kender efter afvisning, at det ikke er slutningen af verden. Må ikke gå gråd og tiggeri på dine knæ for ham at tage dig. Den fyr vil få irriteret. Giv ham en plads til et par uger. Så prøv igen. Gør ikke dette hver så ofte, vil den fyr begynder at ignorere dig. Måske prøve at finde nogen nye! Du ved aldrig, hvis en anden sød fyr derude tiltrukket af dig!

Tips

 • Være modne og handle som en dame, men har masser af humor og en følelse af eventyr.
 • Være flirtende, og ikke går overbord.
 • Bliv venner med sine venner. En fyr venner kan sige en masse om ham, skønt, hvis hans venner er uhøfligt, er der en god chance for at han er uhøfligt som godt.
 • Må ikke være falske, eller lyve om dit liv erfaringer. Definition af falske: forsøger at tvinge en stil / vane / etc at appellere til andre. Eksempel: forsøger at bruge blasfemisk sprog, når det i al ærlighed, du lyder akavet, fordi du aldrig bande.
 • Må ikke kalde ham hele tiden, eller han kan begynde at lide dig, fordi det kan gøre dig virke desperat. Husk, de fleste fyre vil have, hvad de ikke kan have, men ikke gør det alt for svært for ham at fange dig. når det kommer til opkald, tekster, e-mails, gammeldags brev, (uanset) Lad ham komme til dig. Når du er ALTID en til at starte samtalen, en fyr får ind i hans hoved, at han ikke behøver at jage dig ned du der altid. Så han tager dig for givet, og efterlader dig for nogle andre pige-en, der tager 4 dage at besvare hans tekster, i modsætning til.001 sekunder (dig).
 • Vær dig selv!
 • Må ikke være bange for at træde ud af din comfort zone. Men ikke tvinge noget, ophold dig selv.
 • Hvis han begynder at lide dig bare smile og bare vise, at du føler dig godt om dig selv, og at din stolt af dig selv og kram.
 • Har din egen stil, i stedet for at kopiere andre folks outfits. Med andre ord, køb lige hvad du vil, og se bort fra andre folks stilarter Vær opmærksom, dog kan den skøre stil valg styre ham væk.
 • Du behøver ikke at blive venner med de populære piger, hvis der bliver betyder for dig, og hvis det er stadig i starten (når du begynder at ændre ligesom trin), og de beder dig om at hænge ud bare sige, at du har planer om, men hvis han vil være der, så gå. Han burde støtte dig.
 • Laugh på alle hans vittigheder, selv om der ikke er så sjovt som din;) men ikke være den pige, der bare vrider hendes hår og smiler alle svimmel. Er denne søde? Sure. Er det en handling mangler værdighed og gør du synes utrolig uintelligent? Selvfølgelig er det. (Så du skal ikke overdrive det!)
 • Hvis fyr gør grin med dig en eller anden grund kunne han muligvis lide dig! (Men hvis hes grim, ville jeg ikke tage nogen chancer..) og spille sammen, men lad ikke ham dybt ar dig, fortælle ham, når dens ikke cool, vise ham at du rent faktisk har nogle selvrespekt.

Advarsler

 • Lad ham ikke presse dig til at gøre noget, du er den ene i kontrol.
 • Må ikke stirre på ham for ofte, eller han vil føle sig utilpas omkring dig.
 • Du ønsker ikke at få alt for tvangspræget med ham eller han vil begynde at få irriteret med dig og gå videre til den næste pige...
 • Nogle mennesker kan fortælle dig, at han ikke kan lide dig, eller at han har sagt noget mener om dig. TRO IKKE DETTE, med mindre du høre ham sige det.
 • Må ikke opdrage sin fortid, kan han ikke lide det.
 • Tænk grundigt over, om han er den rette fyr for dig! Hvis du har noget til fælles med ham derefter holde øje med de drenge med en stor personlighed, og du kan have det sjovt med dem.

Ting du behøver

 • Masser af vand, frugt, grøntsager, nødder og fuldkorn!
 • Hårplejeprodukter, god kvalitet
 • Acne / ansigt plejeprodukter, god kvalitet
 • Nogle i stil tøj (sørg for at de passer og ser godt ud på dig)
 • Deodorant (Roll-on eller spray)
 • Tandpasta / munden vask (en fyr ikke kan lide en pige med dårlig ånde!)