Wkadk

Hvordan man laver en dreng som dig i midten skole

Har du set den dreng du gerne i midten skole, men han er bare ikke få det budskab? Læs i denne artikel og tage nogle tips.

Steps

Hvordan man laver en dreng som dig i midten skole. Må ikke gå for ham, bare fordi han er varm.
Hvordan man laver en dreng som dig i midten skole. Må ikke gå for ham, bare fordi han er varm.
 1. 1
  Må ikke gå for ham, bare fordi han er varm. Faktisk kan lide ham. Det er mere sandsynligt, at arbejde ud mellem jer to, hvis du rent faktisk kan lide ham.
 2. 2
  Hvis du nogensinde fange ham stirre på dig under klassen, ikke automatisk tror, ​​han kan lide dig. Ofte gange er vi dag drømmer og bare så tilfældigvis gøre det i den retning.
 3. 3
  Lære ham at kende, prøv at blive hans ven. Ved at gøre dette, vil du komme til at kende ham mere, men ikke får alt for tæt ligesom at blive hans BFF, osv. Bare en lille venskab ville få jer tættere på.
 4. 4
  Prøv at undgå at blive gode venner med sine venner, fordi hvis han kan lide dig, han kan finde det truende, og du kan bryde op et venskab, og dine chancer med ham næsten øjeblikkeligt.
 5. 5
  Må ikke blive for tilfældigt, når vi taler til ham. Det vil bare gøre dig se dum.
 6. 6
  Hvis du har været hans bedste ven for evigt det bare gør det sværere. Fyre har en tendens til ikke ønsker at gå ud med folk, de har været bedste venner med for evigt, fordi de elsker dem som familie, ikke som en kæreste. (Red. Note: spørg ikke ud fra den ven zone, hvis du er bange for afvisning, hvis du spørger fra ven-zonen uden at vide, at han er interesseret, vil tingene være akavet Det vil ende det venskab, hvis det ikke starte.. forholdet.) Hvis du gør dette, vil det virke som en konkurrence. (Supplerende bemærkning:.. Loving nogen som familie kan potentielt være et godt fundament for at gifte sig med dem eller bevæger sig i med dem, når du er ældre, så du behøver ikke nødvendigvis at helt opgive håbet Du kan stadig dagdrøm han måske ikke " lide dig på den måde "i midten skole, selv om.)
 7. 7
  Du må ikke ændre adfærd for ham. Det vil blive alt for indlysende, hvilken Anderledes slår dem fra. Bemærk: Hvis han kender dig overhovedet, han vil bemærke en adfærdsændring. Fact.
 8. 8
  Drenge har en underlig evne til at fornemme frygt, når en pige taler til dem. Være sikker! At "fornuft" er grundlæggende forståelse af kropssprog. Se din krop, damer!
 9. 9
  Når du har planer om at spørge ham ud fange ham på et godt tidspunkt, snarere end omkring nogen af dine venner og helst romantisk. Prøv at gøre dette ansigt til ansigt og alene. På et offentligt sted, er ting akavet, medmindre det er et offentligt arrangement, og ingen er opmærksom på dig. Men den bedste måde er ansigt til ansigt, alene.
 10. 10
  Må ikke føler behov for at bære makeup. Han ville nok hellere se dit ansigt, så en flok glop. Måske lip gloss, eyeliner, og en lille dække op, hvis du har acne. Dette afhænger smag. Find ud af hans præferencer. Det er klart, undgå at ligne en klovn. Husk, du ikke ændre dig selv. Hvis du har brug for at ændre dit billede for ham, han er ikke i dig.
 11. 11
  Flirt er god. (Så længe det ikke er for stor.) Nogle drenge som klæbende, nogle gør ikke.
 12. 12
  Smiler meget omkring dem. Folk synes mere fysisk tiltrukket af mennesker, der synes tiltrukket af dem, en undersøgelse viser.
 13. 13
  Må ikke opdrage fortiden. De hader at tænke på tidligere veninder.
 14. 14
  Sørg for at du være dig selv.
 15. 15
  Må ikke bede en ven til at spørge ham ud for dig, det gør det synes som en joke, og at du ikke virkelig bekymrer sig om ham.
 16. 16
  Du behøver ikke at hænge ud med kliken for at gøre dig selv ser populære. Guys vil ofte mærke til de mennesker, der opfører sig som sig selv i stedet for at være de mennesker, der vil "passe ind".
 17. 17
  Du behøver ikke at komme i skole i en kjole, leggings, ballet lejligheder, clips osv. Naturligvis ikke bære store, posede skjorter og jeans med pletter på dem. En fyr vil typisk ikke have en super girly pige. En fyr vil hellere have en afslappet kæreste, der er komfortabel med sig selv, end en pige, der tilbringer halvdelen af ​​deres liv uden for skolen dressing nuttet. De er fyre, ikke fashion politiet!

Tips

 • Daglige hygiejne er nyttigt. Fyre ikke kan lide piger, der har dårlig ånde, og ingen kan lide kropslugt.
 • (Redaktionel Bemærk: Du behøver ikke nødvendigvis at se hot, du bare nødt til at se sød / pæn / sjov / velkomne / etc Dette er midt skole, ikke high school eller college Medmindre de fyre på din skole kun lide piger for.. deres udseende. Så de er ikke det værd, indtil High School vente.)
 • Klæd godt. Klæd enkelt ikke lemfældigt eller sparsomt.
 • Hvis han taler til dig en masse, der er en stor tegn.
 • Husk: Der er en fyr for hver pige!
 • Spørg ikke sine venner om ham.
 • Lad os se det i øjnene. Alle af os gerne en pige, der tager stolthed i hendes udseende. Næsten ligegyldigt hvem det er, kan de være de mindste overfladiske fyr nogensinde, men det næsten ruiner dine chancer, hvis man ser ulækkert. Enhver kan se varme, men det kan tage lidt arbejde.
 • Bær simple make-up. Fyre ikke kan lide en pige, der bærer så meget make-up hun ligner ikke sig selv længere.
 • Må ikke altid forsøge at hænge ud med ham eller han vil vide noget er op.
 • Få hans telefonnummer.

Advarsler

 • Må ikke fortælle sine venner for at fortælle ham hej, fordi det er underligt, og den fyr vil synes du er til at vige til at tale med ham, hvilket vil øge hans selvværd, men sænke din egen.
 • Aldrig stirre på en fyr for lang eller andet, han vil få et andet indtryk på dig og straks tror, ​​at du kan lide ham. Et andet tip er, at hvis du virkelig føler ind i ham, sutte din tarm og gå spørge ham ud. Det er bedre at være flov end vente på at blive flov over dine venner!
 • Må ikke fortælle venner, du mener kan fortælle ham at spørge dig ud! Du kan aldrig vide, om den fyr virkelig godt lide dig for dig, eller om han følte tvunget.
 • Må ikke blive besat med ham. Nogle gange er det OK at komme videre.
 • Må ikke blive modløs, hvis han ikke kan lide dig. Der er andre mennesker, der kan lide dig, tro det eller ej!