Wkadk

Hvordan til at gøre ham vil have dig

Hvis du finder dig selv at gøre alt, hvad en fyr siger, fordi din knusning ham, er du nødt til at være meget opmærksomme på denne artikel, da det er en brandsikker planen. Hvis du følger hvad jeg siger skridt for skridt, bør du have ham spise af din hule hånd i så lidt som et to uger! (Måske endda hurtigere.)

Steps

Hvordan til at gøre ham vil have dig. Fortæl ham, hvad du tror, ​​han ønsker at høre, når du to får alene.
Hvordan til at gøre ham vil have dig. Fortæl ham, hvad du tror, ​​han ønsker at høre, når du to får alene.
 1. 1
  Fortæl ham, hvad du tror, ​​han ønsker at høre, når du to får alene. Brug aldrig teatralsk pick up lines, det er en no-no. Sige ting, der lyder oprigtig. For eksempel: "Det føles som om jeg kan være mig selv omkring dig." Du kan ikke få mere uskyldige derefter, piger! Denne enkle kommentar vil gå en lang vej.
 2. 2
  Mister din hukommelse! Aldrig opdrage en tidligere samtale i en nuværende. Du ønsker at gøre ham til at føle noget, du nogensinde talt om, er borte med blæsten. Hvis du er for hurtig til at bringe op gamle ting, så det betyder at du tænker på ham, når du ikke sammen.
 3. 3
  Læg en besked efter tonen. Beeeeeep! Hvis du ikke tror, ​​du fik det sådan, springe dette trin. Dette trin er, hvor du begynder at vise ham, at du har flere ting at gøre derefter vente på hans telefonopkald / tekster. Du kommer til at begrænse, hvor mange telefonopkald, du tager fra ham. Du skal svare på to om dagen på det mest. Og venter fem minutter, mellem hver tekst, du svarer på. Må ikke synes alt for ivrige efter at tale med ham. Husk, du ikke forsøger at blive den pige, han taler til, når han keder sig.
 4. 4
  Overrask ham. Det er tid til at give ham en overraskelse telefonopkald nu. Vælg en dag i hver uge, hvor du ønsker at ringe og tale med ham. Helst om natten, fordi det er, når han er mest sandsynligt at være afslappet og klar til at tale.
 5. 5
  Være mystisk. Aldrig har en dyb samtale med ham, medmindre du indleder det. Lad aldrig samtalen glider mod dig, og hvad der foregår i dit personlige liv.
 6. 6
  Emner, der er off grænser: Hvad du gjorde hele dagen, som du dating, og hvorvidt du kan lide ham. Giv ham tilbage indirekte svar. For eksempel spørger han dig, hvad du gjorde i dag. Du ville svare tilbage med noget som en lidt af dette lidt af det. Det er ikke at fortælle en løgn eller noget. Fordi hvis du virkelig gjorde noget eller kedede han ikke behøver at vide!
 7. 7
  Smelte som smør. Hvis du har spillet ud af alle de andre trin så er det tid til at bløde op som smør for denne ene. Spillet af katten og musen er ikke sjovt, hvis du aldrig rokke. Hvis du ikke er i en situation, at se ham så give ham et opkald, som helst tidspunkt af dagen er fint. Sig til ham, søde ting som du har forpasset ham eller han har været på dit sind en masse siden sidst. Det vil gøre ham virkelig varm på indersiden! Tag denne dag at være sød og venlig mod ham.
 8. 8
  Hvis du ikke har set ham så ofte hvorfor ikke overraske ham med en ny dig?! Gør noget andet til dit hår, bære nogle gode ildelugtende parfume, bære en af ​​dine hotteste outfits, eller bare gøre noget for at gøre ham vil have dig endnu mere! Og en smule make-up (lip gloss, mascara, eyeliner) ville ikke skade noget. Det vil gøre dig se ældre og mere selvsikker. Bare ikke over gøre det.
 9. 9
  Vær cool. Spil med ham som en ven. Vittighed omkring. Ingen fyr kan lide en pige, der bare ønsker at kæle og kysse hele dagen. Han ønsker en, han kan have det sjovt med også! Så løsne op.
 10. 10
  Glem ikke reglerne! Det er en vigtig ting at huske. Uanset hvor tæt på eller lovey dovey du fyre får, stick med trinene. Hvis du ikke gør, vil du i sidste ende falde for ham og sandsynligvis vedhæfte. Du har altid wanna have en lille spiciness i dig. Holder de fyre ønsker dig.
 11. 11
  Altid har det sjovt.

Tips

 • Vær flirtende ikke snusket! Der er en stor forskel. Må ikke falde ud over ham, bat dine vipper for meget, flip dit hår, eller gøre den første fysiske træk. Du vil have ham til at blive katten ikke dig!
 • Aldrig starte et trin og ikke gennemføre det. Det gør det klart, at du bare forsøgte at få en reaktion.
 • Der er en forskel mellem at spille hårdt for at få, og forførelse. Må ikke sætte dig selv derude for at få et svar fra ham. Bare bære din tillid på ærmet.
 • Må ikke altid tale med ham først. En lille tre finger bølge eller over skulderen blik vil gøre.
 • Må ikke tale med så mange fyre i håb om at gøre ham jaloux. Det vil gøre dig til at ligne en spiller. Det er en no-no.

Advarsler

 • Hvis du gør alle trinene sammen vil du være over gør det. Bare indarbejde dem i din daglige rutine, som de anvender.