Wkadk

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig i 7. klasse

Har du har et crush på en sød pige? Kan du lide hende så meget, at du altid tænker om hende? Må ikke bekymre dig, det er temmelig normal for 7. klasse gutter, da du virkelig er begyndt at opdage din tiltrækning til det modsatte køn. Det kan synes som en umulig opgave, men at få en 7. klasse pige til at kunne lide dig, er faktisk temmelig nemt!

Steps

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig i 7. klasse. Find måder at holde kontakten med hende.
Hvordan man får en pige til at kunne lide dig i 7. klasse. Find måder at holde kontakten med hende.
 1. 1
  Få at vide hende. For hende at lide dig, har brug for at hun føler sig trygge omkring dig. De fleste gode relationer starter i 'Friend Zone ", især når du kun i 7. klasse. Tal med hende henkastet og lære lidt om hende. Lad hende lære lidt om dig.
 2. 2
  Være modne. Dette kan komme som en overraskelse for nogle mennesker, men pigerne virkelig er ikke imponeret over din armhule prutter færdigheder, og de er ligeglade hvor højt dine bøvser er. De fleste fyre har regnet ud af dette ved 7. klasse, men hvis du ikke har, får et fingerpeg!
 3. 3
  Ser godt ud. Det hjælper altid at se godt ud. Shower mindst en gang hver anden dag samt efter en sport. Bær rent tøj. Børst dine tænder og hår. Bær deodorant. Der er ikke noget værre end at forsøge at imponere en pige, når du lugter som en gym sok. Da du er i 7. klasse, iført cologne er over-gøre det en smule. Dybest set, bare se præsentabel og lugte godt. Dette vil gøre et stort indtryk på pigen.
 4. 4
  Tal med hende. Tal med hende så meget som muligt uden at virke neurotiske og ikke være en slyngplante. Må ikke blive for flirtende endnu. Bare henkastet prøv og starte en samtale med hende. Hvis hun ikke er virkelig ind i det, ikke holde efter hendes og forsøger at tale med hende. Må ikke stilk hende. Du vil komme ud som desperat.
 5. 5
  Være rart at hende. Smile til hende og komplimenterer hende. Hvis hun kommer i skole med en ny frisure, fortælle hende, at du virkelig kan lide det. Giv hende afslappet komplimenter som "dine sko er awesome". Dette er en meget subtil måde at flirte, og det vil gøre dig virke som en rigtig sød fyr, så længe du lyder som om du mener det.
 6. 6
  Find måder at holde kontakten med hende. Er hun har en mobiltelefon? Bede hende om hendes nummer. Har hun email? Bede hende om hendes adresse. Skype er også en god måde (så du kan faktisk se hendes ansigt). Hvis hun spørger dig, hvorfor du ønsker det, få en lidt flirtende og sige, at du ønsker at tale med hende oftere. Gør ikke denne lyd uhyggeligt, skønt!
 7. 7
  Begynd flirte lidt. Må ikke gå all-out og flirte med hende konstant. Lov din alder. Fortælle sine jokes, selvom de er teatralsk. Hun vil sikkert grine og tror, ​​at du er sjov. Smile til hende. Hvis du virkelig vovemod, og du tror, ​​at hun vil kunne lide det, blinke til hende. Vær forsigtig, når blinkede at undgå at se uhyggelig.
 8. 8
  Være rart at hendes venner. Det lyder hårdt, men pigerne kender til at sætte deres venner, før fyrene, så hvis du mener at hendes venner, hun sandsynligvis ikke vil lide dig tilbage. Være rart at hendes venner, uanset hvor meget du hader dem. Chancerne er, hvis du er rart at dem, vil de være pænere til dig tilbage. Hvis du virkelig ikke kan være rart for dem, tåle dem. Må ikke være betyder for dem. Hvis du er rart at pigens venner, vil hun lide dig mere. Du skal dog ikke være alt for nice eller hun vil synes, du kan lide dem og ikke hende. Dette vil virkelig forstyrre hende.
 9. 9
  Hjælpe hende ud. Hjælp hende med hendes matematik lektier, hente nogle bøger, som hun faldt, åbne døren, eller noget andet. Må ikke gå vej ud af din comfort zone (eller hendes). Dette trin skal kun bruges, hvis du kender hende godt, og hun føler sig godt omkring dig.
 10. 10
  Være social! Hvis skoleballer kommer op, ikke springe 'em! Spørg, hvis hun vil. Hun vil højst sandsynligt gå (piger elsker sociale ting som danser). Hvis hun kommer, bør du gå også. Mens du er der, bede hende om at danse. Det vil vise hende, at du er til hende. Langsomme danse er de bedste.
 11. 11
  Giv hende noget (ekstraudstyr). Dette trin er valgfrit, fordi for nogle fyre, det er vejen ud af din comfort zone, hvilket er fint. Hvis det er i din komfort zone, på hendes fødselsdag eller på Valentinsdag, give hende noget. Det behøver ikke at være enorme, eller koste dig en formue. Noget som et par øreringe, eller bare en chokolade bar ville arbejde. Det er så simpelt, men det fortæller hende, at du virkelig bekymrer sig om hende.
 12. 12
  Bryd den berøringsfølsomme barriere (ekstraudstyr). Igen, hvis det er helt ude af din comfort zone, ikke gør det. Hvis det er i din komfort zone, lejlighedsvis rører hendes skulder eller hånd, eller børst din fod eller ben mod hendes. Hvis hun reagerer godt, det er et godt tegn. Hvis ikke, holde op med at gøre det.
 13. 13
  Spørg hende, hvordan hun føler om dig. Dette er sandsynligvis ud af din egen eller sin comfort zone.
 14. 14
  Spørg hende ud. Hvis du ikke er tilladt at date endnu, ikke gå ud med hende bag dine forældres ryg. Hvis de finder ud af at du er i store problemer. Hvis du får lov til dato, gå op til hende, når hun er alene, og sige noget som dette, "Hey [Indsæt navn her], jeg virkelig godt lide dig, og jeg var bare undrende hvis du ønskede at gå ud med mig?" Må ikke bekymre dig, hvis hun siger nej, hun vil gøre det pænt.
 15. 15
  Må ikke spørge, om hun kan lide dig så pludseligt! Bare vær opmærksom. Må ikke gøre øjne på en pige, hvis du ved, at hun er taget, eller hvis du er, men hvis du spørger en ven, hvis hun er single, vil denne ven straks gå op til din crush og nystartede rygter. Du ønsker ikke at forårsage unødig dramatik. Hold det for dig selv. Må ikke fortælle nogen!

Tips

 • Må ikke spørge hende ud foran alt for mange mennesker, eller nogen, hvis du gør hun vil føle, at hun er nødt til at sige ja. Så når hendes tid kommer hun vil bryde op med dig, og du vil miste din chance helt, hvis din håber på nogle langsigtede eksklusive stuff.
 • Du behøver ikke at spørge hende ud, hvis du ikke er klar bare langsomt opbygge bånd mellem jer to.
 • Når du fortæller hende ikke handler for desperate bare være dig selv, hvis hun ikke kan lide dig tilbage ikke være en idiot bare handle køligt sige, at det er fint, og du kan bare gå væk (men ikke i en vred måde)
 • Må ikke spørge hende ud i løbet af online chat. (Facebook Twitter etc.)
 • Vær dig selv. Sørg for, at hun kan lide dig for dig..
 • Bare vær dig selv ikke være nogen du ikke, der vil bare rod tingene op senere.
 • Forsøg ikke for hårdt, eller hun kan få budskabet og holde afvise dig.
 • Når hun taler lytte ikke se på hendes læber eller hendes bryster, hun vil tænke din pervy. Så når hun beder dig noget, du har noget bedre at sige, så du har pæne læber osv.
 • Sidde ved siden af ​​hende henkastet.
 • Må ikke spørge hende ud bare for popularitet. Gør det, fordi du rent faktisk føler for hende, ligesom mig, føler jeg for en pige, hvis du virkelig elsker hende, du ikke ville date hende for popularitet, det er bare forkert.
 • Hvis du stadig ikke er sikker på, få en vis støtte fra dine venner. Må ikke få dem til at gøre alt for dig.
 • Hvis hun har en kæreste, være hendes ven, men ikke får i den ven zone. Og når forholdet slutter, kan du være der for hende. Men det betyder ikke bevidst splitte dem op.
 • Hvis hun bryder op med dig, og det er din første kæreste, det er okay at græde lidt, men ikke for meget.
 • Hvis du kan lide hende på grund af hendes krop, er du bare spilder din tid.

Advarsler

 • Gør ikke noget brutto. Prøv at være modne.
 • Må ikke annoncere dig selv. Intet gør du ser dummere derefter at blive super-kæk, prale, komplimenterede dig selv, eller vise hende dine muskler. Hun vil tro, at du er en taber.
 • Må ikke være en idiot, selv drille hende sommetider (ikke i det omfang, hvor det er middelværdi) kan være sjovt. Hvis hun ikke grine eller ikke er okay med det gør det ikke. Piger er følsomme.
 • Gør ikke noget seksuelt. Du er et barn, for skriger højt!