Wkadk

Hvordan at få en emo eller scene kæreste

Emo drenge og scene drenge er hot! De er også kreative, unikke mennesker. Der er masser måder at score et varmt emo barn eller scene kid som din kæreste.

Steps

Hvordan at få en emo eller scene kæreste. Prøv at tale til ham.
Hvordan at få en emo eller scene kæreste. Prøv at tale til ham.
 1. 1
  Prøv at tale til ham. Hvis du tilfældigvis har ting til fælles, så er du godt fra start. Hvis du ikke gør det, så det er okay. Bare være venlige og lære ham at kende
 2. 2
  Husk, hvis du tilfældigvis er en emo / scene kid, så det vil være lettere for dig. Tal om bands du kan lide, komplimentere ham for hans swoop pandehår, og læste ham nogle af dine digte. Emo børn er dybe, følsomme og følelsesmæssige, så så har du noget til fælles. En anden god forslag er at invitere ham til nogle lokale shows. Prøv at forbinde med ham.
 3. 3
  Vær dig selv. Har dine egne tanker og meninger, ikke forsøge at være en klon af ham. ikke være en alt for flirt, der vil bare skræmme ham væk
 4. 4
  Være rart for ham. Hvis du ser ham i gangen, smiler og gøre øjenkontakt.
 5. 5
  Ros ham. For eksempel, "Jeg kan virkelig forbinde med dig. Du er meget dyb og indadvendt, du er anderledes end de fleste andre fyre". Også, hvis han spiller et instrument, så fortæl ham at han har talent, og han bør danne sit eget band. Hvis han ikke er god, så fortæl ham, hvordan han kan forbedre.
 6. 6
  Flirt. Hvis du kommer til at kende hinanden og ønsker at gøre noget über sød, derefter børste sit hår ud af hans øje med din hånd. Sig noget lignende, "Du har smukke øjne. Jeg vil gerne få et bedre kig på dem."
 7. 7
  Være lidt tilfældigt. kalde ham et andet navn for at få ham forvirret, eller starte en personlig joke med ham.Han 'll finde det funny.Then forbinde mere med ham og tale mere.
 8. 8
  Må ikke gå ud af din måde at være nogen eller noget du ikke.
 9. 9
  Se om han er i nogen. Prøv at finde ud af, om han er interesseret i nogen allerede, så prøv at ændre hans sind, men ikke lade ham vide at du gør det. Prøv at gøre dig selv mere spændende og mere nuttet end den pige, han er i det.

Advarsler

 • Især ikke forsøge at være nogen, du ikke er. Det vil forvirre ham eller hende, hvis din emo en dag så preppy den næste. Hvis han allerede har set dig en gang eller to gange, og han har sagt noget til dig, så du er okay.
 • Dette kan ikke understreges nok: ikke stereotype ham! Du kan ikke antage, at alle emo eller scene kids handle på en bestemt måde, fordi det er forkert! Også, kan han faktisk ikke være en emo. Lære ham at kende først.
 • Forsøg ikke at komme ind i hans dating liv lige nu, arbejder i det. Han kunne begynde at tænke, at du er irriterende så han kunne være uhøflig, og lad dig ned på den hårde måde.
 • Forsøg ikke for hårdt at være emo / scene bare for at imponere ham. Hvis du kan lide den kultur, det er én ting, men gør det ikke bare for at vinde ham over, eller du vil ligne en poser.
 • Må ikke ødelægge hans dating forhold bare så du kan få ham. Vær tålmodig. Relationer ikke vare evigt. og han kan ændre sin mening for dig. Lad ham leve, selv om han kunne bare virkelig elsker en anden. Du kan ikke ændre det, men der er en god chance for at han vil kunne lide dig.
 • De fleste emos er følelsesmæssigt, husk det! Må ikke komme for tæt for hurtigt, vil han blive irriteret, vil han sandsynligvis tænke mere intenst end andre mennesker!