Wkadk

Hvordan håndterer konflikter

Ofte i vores liv, finder vi os "i midten" af en tvist. At være i stand til at mægle en uenighed, og hjælpe andre med at finde en fornuftig løsning kan være en vanskelig opgave. Denne tutorial giver råd om håndtering af sådanne drøftelser på en produktiv måde.

Steps

Hvordan håndterer konflikter. Lyt til begge sider af konflikten.
Hvordan håndterer konflikter. Lyt til begge sider af konflikten.
 1. 1
  Lyt til begge sider af konflikten.
 2. 2
  Vurdere hele situationen. Tjek deres ikke-verbal kommunikation sørge for du er klar over, hvad der forårsagede konflikten.
 3. 3
  Vær sikker på at de ønsker at løse konflikten. Forhandle hvor de ønsker at møde op. Kontroller, at de forstår, at alt vil blive holdt fortrolige, medmindre det skader sig selv eller nogen.
 4. 4
  Gør det klart, at du er der kun for at hjælpe dem med at løse problemet, ikke løse det for dem. De skal gøre det selv.
 5. 5
  Gør det klart, at du vil være at hjælpe begge parter, og sørg for de mennesker, du medierende for også at have en win-win løsning.
 6. 6
  Spørg hver side for at fortælle dig, hvad de tror, ​​problemet er.
 7. 7
  Spørg dem årsagen til, hvorfor de tror det. Ofte på dette punkt, kan du indse, at de spørgsmål, de taler om, ikke er det virkelige problem.
 8. 8
  Hold dem tale, hvis de involverede ikke arbejder på at løse konflikten, kan du ikke løse det for dem
 9. 9
  Hold dem ro. Du skal være ansvarlig, ikke deres vrede og irritation.
 10. 10
  Når du føler, at du har identificeret det virkelige problem, påpeger det til dem og spørge dem, hvis de er enige.
 11. 11
  Spørg hver side, hvad de gerne vil se ske, for at få dem til at føle, at problemet er blevet løst.
 12. 12
  Minde dem om at være rimelige med hinanden.
 13. 13
  Påpeg, at generelt det kræver en vis grad af kompromis og modenhed til at være rimelig.
 14. 14
  Forhandlingerne er kun en ende, når begge parter er enige om at et kompromis, som er fair og rimelig, lad ikke begge sider gå væk utilfreds og ikke forsøge at tvinge en aftale, at siderne ikke er tilfreds med.
 15. 15
  Tag alle ud for en øl, kaffe eller is, afhængigt af aldersgruppe.

Tips

 • Du er ikke ansvarlige for at løse problemet. De involverede mennesker er, selvom de er børn. Styr diskussionen i retning af at finde en fornuftig løsning på egen hånd.
 • Vær tålmodig, da det kan ikke ske over en aften. Hvis du virkelig ligeglad, du måske nødt til at mægle flere diskussioner i løbet af en periode, indtil begge parter føler, at problemet er blevet løst til deres tilfredshed.
 • Vær sikker på, hvor meget du holder og være klart, hvor meget engagement, du kan gøre dette. Intet er værre end at gå ud i midten af ​​samtalen og beskylde dem for hele affæren.
 • Må ikke vælge en side, selv ubevidst. Fokus på en resolution, der giver mening for dem, ikke kun til dig.

Advarsler

 • Når mægle, vil du nogle gange nødt til at forklare den anden side holdning. Må ikke blive for involveret i denne form for forklaring, kan det gøre dig synes forudindtaget eller styring eller forårsage en eller begge sider til at stole på din mening i forhandlingerne. Hvis begge sider er uvillig til at gå på kompromis, eller bruger dig som et redskab til at vinde tvisten, kan du ønsker at bakke ud lidt eller høfligt men bestemt sætte personen i deres place.Show begge sider pro og con, men frem for alt være fair og sandfærdig, men forbliver rolig.
 • Hvis du mægle mellem to af dine venner, kan du finde dig selv i en vanskelig situation. Være forberedt på nogle form for følelsesmæssig manipulation. Undgå at blive presset til at tage parti.