Wkadk

Hvordan du holder din mand lykkelig

Der er en masse råd, gode og dårlige, om at holde en mand lykkelig i et forhold. Denne artikel blev skrevet med hjælp af et panel af klar tænkning (sober) mandlige dommere i alderen 21 og 30. Uden for dette interval, er du på egen hånd.

Steps

Hvordan du holder din mand lykkelig. Vide, hvornår at bakke ud.
Hvordan du holder din mand lykkelig. Vide, hvornår at bakke ud.
 1. 1
  Vide, hvornår at bakke ud. Mange en egensindig kæreste antager hendes kærlige opmærksomhed velkommen af ​​manden, indtil han beder om en lille plads. Problemet med denne teori er, at når en mand er tvunget til at kæmpe for sin tid alene, kan han blive nidkært defensive af det og harmes sin kæreste. Guys gerne vide deres piger har deres eget liv, så planlægge tid til dig selv, væk fra ham, med dine veninder osv.
 2. 2
  På dette notat, skal du sørge for at forblive din egen person. Det er afgørende i enhver relation til ikke definere sig selv i forhold til dine andre væsentlige. Få et par hobbyer. Bedre endnu, deltage i en klub. Igen, piger med liv er næsten altid mere attraktivt end dem, hvis liv kun består af tid sammen med deres kærester.
 3. 3
  Formidle dig selv til din mand. I stedet for at holde i dine følelser og tanker om din mands handlinger og ord, fortæl bare ham roligt og ikke aggressivt. Han vil sætte pris på dette meget mere, end han ville gøre, hvis du holdt dine tanker for dig selv og brugte dem mod ham senere. I modsætning til populær tro, er mænd ikke tankelæsere - så fortælle dem, hvad der foregår! Slå ham i armen, hvis det kommer til det. Denne form for udgivelse vil gøre dig synes langt mindre uforudsigelige og humørsyg.
 4. 4
  Må ikke antage, at gøre pæne ting til din mand, selv ting, der traditionelt opfattes som underdanigt, vil gøre ham se dig som noget mindre uafhængige. Dette er en stor en, og det er især effektiv, hvis liv er begyndt at tage sin vejafgift. Den simple handling at gøre ham en tjeneste eller to ikke gøre dig til en underdanig kvinde - men snarere en omsorgsfuld én. Hvis han har haft en stressende uge på arbejde eller en grov streng af midterms, vente, indtil han har nogle fri tid og gøre det rart med sin livret (tjente henkastet, formelle middage kræver indsats fra hans side, og kan være en byrde). Hvis han er føler sig lidt ned, bringe ham en servering af hans foretrukne sukkerholdige snack mad. Hvis han kommer hjem og ser helt hærgede, kollapser på futon og udånder dybt, som om vægten af ​​verden er på sine skuldre, bringe ham en øl og lad ham fortælle dig, hvad der er galt. General venlighed, uden krav om gengældelse, arbejde vil underværker på en mands humør og tillade ham at knytte den resulterende lykke med ingen anden end den omsorgsfulde kvinde, der gjorde det hele muligt. Vigtigst er det, holde dine gode gerninger varierende og skiftende så de ikke bliver forvirret for faktiske fremlæggelse. Du gør ham en tjeneste, trods alt.
 5. 5
  Lyv ikke for din fyr om, hvor du skal hen, eller hvad du tænker på. Hvis han beder dig, han ønsker at vide - så fortæl ham. Brug skøn (ikke fortælle ham, at du tænkte på, at én ting din ex plejede at gøre i sengen), men hvis du bare børste det af med en let "ingenting", eller sige noget, der er selvfølgelig en løgn, vil du kun køre ham sindssyg, og ikke den gode slags sindssyg.
 6. 6
  Endelig tænker ikke tilbageholde sex. Du bør til at overraske dig mand og holde tingene "levende" i soveværelset... holde kemien i live vil helt sikkert holde din mand glad!

Tips

 • Når argumenter forekommer, skal du ikke tage en luft af autoritet, overlegenhed, eller antagonisme. Lyt til sine pointer og roligt, uden tegn på din indre irritation, gør din tilbagevisning. Ikke kun med dette bidrage til at mindske skænderier, men han vil være mere tilbøjelige til at indrømme fremtidige argumenter for dig, at du ikke vil gnide sit ansigt i nederlag. Det er ikke indsendelse - det er at holde det argument fra at dreje grim. Vind nådigt, mister nådigt, og forhåbentlig vil han snart følge trop.
 • Mænd kan lide det, når deres kvinder ser godt ud. Du behøver ikke at gøre noget drastisk, få en ny frisure og næ, og se efter hans reaktion, købe en kjole, hvis du ved, at han kan lide dem. Fyre er ænser det indlysende undertiden selv, så du skal ikke tage det til hjerte, hvis han ikke mærke til det samme.
 • Må ikke antage, at du er velkommen til at hænge omkring din mand, da han arbejder, undersøgelser eller forfølger hans hobbyer derhjemme. Alle har brug for at koncentrere sig, og kvinder er generelt en negativ kraft på en mands evne til at fokusere. Det betyder ikke noget, hvis du ikke lave en lyd. De kan lugte dig.
 • Se dit sprog og skræddersy den til din fyr øre. Må ikke sige, "Vil du have en cola?" eller "Vil du have mig til at få dig en cola?" Begge disse indebærer, at han lægger en byrde på dig ved at svare bekræftende på, så han ville føle ubetænksom at sige ja (undtagen i visse omstændigheder, eller når de bliver spurgt ordentligt, men disse bør kun forsøges af fagfolk). Prøv i stedet "Vil du have en cola?" eller "Kan jeg få dig en cola?" Ordlyden i disse spørgsmål send off røde flag i en mands sind, lade ham vide, at højttaleren tilbyder at gå ud af hendes måde at gøre ham en tjeneste. Vel vidende, du vil ikke væmmes ved hans svar, bør han fortælle dig ærligt, om han gør eller ikke gør, i virkeligheden, vil have en cola.
 • Må ikke falske interesse i noget. Enten være interesseret i hans virksomhed, eller forlade ham til dem. Faking interesse kunne begejstre ham på kort sigt, men når din manglende ægte interesse begynder at vise sig han vil være dybt skuffet og potentielt irriteret. Din fyr vil sandsynligvis være glad, hvis du er til golf så meget som han er, men hvis du kun kommer til at have yderligere tre timer med ham hver uge, og lyve for ham om dit niveau af interesse, kan han i stedet føle, at han er ved at blive narret til at opgive noget af sin alene tid, uanset hvor rent dine intentioner er.
 • Forsøg ikke at kramme og kysse hele dit mand hele tiden. Nogle og de fleste mænd finder det irriterende. De har brug for deres plads på mange måder.
 • Vær ærlig med ham. Hvis du kan lide Salsa dans og vil have ham til at prøve det, så spørg ham, men lad ham vide, at du ikke vil hade ham for at sige nej. Hvis din drøm er at leve i Skotland én dag, fortæl ham, så han kan lægge planer i overensstemmelse hermed. Nogle mænd ønsker ikke at date en domina, så fingerpeg ham før du manchet ham til bedposts. Muligheden for, at din mand er uenig med nogle af dine meninger er risikoen du tager for at have dem i første omgang, vil han være mere forstyrret lære om ting, han ikke kan lide, hvis du har været at skjule dem fra ham.
 • Altid fortæl din mand du elsker him.This vil gøre ham lykkelig.
 • Må ikke kalde ham mere end en gang om dagen, hvis du ikke har noget vigtigt at diskutere eller tale om. Jeg ved, at telefonen begynder at hviske til dig efter et stykke tid, fortæller dig, at han kan gøre noget, han ønsker at tale med dig om, men du skal modstå fristelsen. Han har brug for at føle sig som om han ikke er i snor, at han kan gøre ting uden at informere dig, hvis han ønsker det. Kaldte ham på daglig basis etablerer dig som kontrollerende, nysgerrige, og værst af alt, klæbende.
 • Brug ikke nuttede kælenavne når nogen ellers er i hørevidde, selv fremmede. Jeg ved han er din "pooky bjørn", når du er alene i din stue, men for så vidt angår resten af ​​verden er bekymret han skulle være konge Richard Lionhearted, Chuck Norris, St. Paul, Rambo, Rocky, William Wallace Sir Francis Drake, Vlad Dracula, ambassadør Spock eller "Joltin" Joe DeMaggio dog hans smag kan falde.
 • Gøre tingene på din mand nyder (seksuelt) og altid spørge ham, om han kan lide, hvad du laver, og hvis theres en anden måde, han gerne vil have dig til at gøre for dem.
 • Køb praktiske gaver. Mænd normalt ikke lide stearinlys, sæber, prydgenstande, plakater og især tøj. Jeg ved det er kliché, men købe ham redskaber, menneskeskabte legetøj, videospil eller billetter / abonnementer til ting, du ved han vil nyde. Også, du kender forskellen mellem, hvad din mand rent faktisk nyder, og hvad du vil have ham til at nyde. Hans fødselsdag er ikke tid til at fremme, at smag for Don Giovanni, du har håbet han ville samle op.
 • Efterlad ikke kærlige noter til din mand at finde i enhver offentligt sted. Mens han kunne meget vel sætte stemningen, kan disse være ydmygende, hvis opdaget i den forkerte selskab (såsom et vigtigt arbejde partner eller chef), og kunne gøre ham synes mindre professionel og uafhængig.
 • Altid banke før du går i et rum din mand er, hvis døren er lukket.

Advarsler

 • Lad ikke dine bestræbelser på at behage din mand gøre dig til en dørmåtte. Forbliv din egen person, forblive uafhængige, og ikke lider overgreb, utaknemmelighed eller bliver taget for givet. Når en mand tager sin kvinde for givet, vil alle indsatsen i verden ikke holde ham glad, da han allerede forventer, at alle indsatsen i verden. Drop ham og find dig selv en sødere, mere anerkendende han. Tro mig, de findes.
 • Alle mænd er forskellige, og dette råd gælder ikke for hver eneste af dem. Den bedste måde at vide, hvad der gør en mand glad, er at spørge ham..