Wkadk

Hvordan at vide, hvornår en mand er tiltrukket af dig

Hvordan kan du fortælle, hvis en mand er tiltrukket af dig? Hold øje med disse spor skrevet af en mand, og du vil vide, om han kan lide dig.

Steps

Hvordan at vide, hvornår en mand er tiltrukket af dig. Du finder ham drømmende stirrer på dig.
Hvordan at vide, hvornår en mand er tiltrukket af dig. Du finder ham drømmende stirrer på dig.
 1. 1
  Du finder ham drømmende stirrer på dig.
 2. 2
  Han vil finde det svært ikke at stirre på dig. Det kan være kærlighed ved første øjekast, men vi taler ikke om en bar her en halv time før lukketid.
 3. 3
  Du matche øjenkontakt med ham, og han dvæler blikket. Hvis han kan lide dig, vil han elske kigge ind i dine øjne. Hvis han falder i kærlighed med dig, vil der være en kemi inde i ham, der ville være svært ikke at vise, såsom nervøsitet, måske rødmende og blande hans ord.
 4. 4
  Han flirter med dig. En fyr ville ikke flirte med en pige, han ikke var tiltrukket af. Hvis en fyr flirter med dig, så han sandsynligvis tester dig for at se, om de følelser er gensidigt. Tilsyneladende harmløse flirte kan maskere sin frygt for at blive afvist, hvis han skulle spørge dig ud direkte.
 5. 5
  Han spørger om dig. Har du hørt, at han beder om dig til dine venner? Spurgte han, hvis du havde en kæreste? Han helt sikkert kan lide dig.
 6. 6
  Han nyder at gøre favoriserer for dig. Er han bringer dig kaffe? Giver dig rider hjem?
 7. 7
  Spørger, om der er ting, du har brug for, eller han kan gøre for dig? Er han tilbyder at gøre reparationer i hjemmet eller andre undskyldning, så han kan være omkring dig? Hvis han er, så han kan lide dig.
 8. 8
  Han gør uhyrlige ting foran dig. Hvis en fyr er interesseret i en pige, vil han forsøge at imponere hende. Endda risikere alvorlige skader som at springe fra klipper i vand eller ride på stammerne af flytte biler eller noget andet for at få din opmærksomhed og pleje, hvis han ikke kommer til skade.
 9. 9
  Han er jaloux. Har du opdager ulykkelighed i ham, hvis du går til kaffe eller frokost med en mandlig kollega? Er han se hvem der er omkring dig? Hvis du har en mandlig ven er han lidt kritisk over for ham?
 10. 10
  Han skriver du elsker bogstaver. En ung mand kan ikke hjælpe, men drømmer om den pige, han fantasier, ofte skrive ned sine følelser på papir om hende. Kærlighedsbreve og digte er blandt de ældste metoder til bejlen en pige. Nogle fyre vil endda betale for en stor kærlighedserklæring.
 11. 11
  Du får roser. Hvis et menneske sender dig roser så er han forelsket i dig. Hvis et menneske bekymrer sig nok til at sende dig flot blomster-opmærksomme! Det viser også at han er tankevækkende og er ikke billigt.
 12. 12
  Han respekterer dig. Enhver ung fyr med hormoner vil ønske at hoppe i kanen med dig hurtigt. Hvis han virkelig kan lide dig, han vil beskytte dig og vil ønske at komme til at kende dig og alt om dig og for dig at komme til at kende ham.